Кандидат за кмет пребил жена, защото не гласувала за него

Партийно-личният скандал се разиграл в Берковица
Обновена: 7 дек 2023 10:01 | 7 дек 2023 10:01, Петър Бойчев
27
Кандидат за кмет пребил жена, защото не гласувала за него
Снимка:Нова тв

Кандидат за кмет на Берковица е пребил жена, защото не гласувала за него. Пострадалата е била член на комисия от неговата партия, съобщи NOVA. Това твърди потърпевшата.

По разказа на жената всичко се случва ден след първия тур на местните избори. „Милован Жан Панталеев ми звънна по телефона и започна да ме обижда с нецензурни думи, сред които „Мърлячка, ние ще те унищожим". Каза ми да отида в офиса му, където беше пълно с хора", разказа Мая Шейнова.

В офиса бил кандидатът за кмет, Зоя Иванова – общински съветник, и още един мъж. „Започнаха да ме блъскат, да ме бият и обиждат. Блъскаха ме към вратата и в столовете", твърди потърпевшата.

Жената заснела всичко с телефона си, но записът бил изтрит от кандидата за кмет. Обяснението за агресията дошло малко по-късно, в телефонен разговор: „Пита ме защо не съм гласувала за общински съветник от тяхната партия. Каза ми, че като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за друг съветник", обясни Шейнова.

Потърпевшата подава жалба в полицията. След това при преглед от съдебен лекар е установено, че има кръвонасядания по бедрото и гърба. Милован Панталеев обяснил на репортера, че ще помисли и ще върне обаждането, за да разкаже своята версия – това обаче не се случило.

От прокуратурата в Монтана обясниха, че материалите от полицията по случая са предадени в сряда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
Могат да те пребият ,могат да те изнасилят да те ограбят, да те убият ,да те лъжат
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Берковица е хубав град с хубава хора, който не заслужава да има подобни хора в управлението си.
19
1
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Отново дивотия в Северозапада.Абе,заградете я тази територия с бодлива тел.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нищо друго не очаквам от кандидат на Възраждане те това могат да вдигат шум и ръка. Тази партия е антиконституционна. Дано никога никъде не вземат власт и до следващите избори да са само лош, срамен спомен.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 13 Пет пари не давам коя е партията! Това е престъпление на личност към друга личност и това към това престъпление може да бъдат приложени съответните доказателства! Видимо жената е на възраст и вероятно е скарана с технологиите, но си има милиционери и разследващи органи, ако е имало такъв клип то трябва да бъде приложен като доказателство! За да не бъда показан клипа има два варианта! Първи - всички около жената и всички разследващи са по зле от ***! Втори - такъв клип няма!
16
1
 
6
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 4 месеца
От кандидат за кмет за кандидат за пандиза.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами гълъбовския кмет който дори не живее в България систематично тормози хората които не гласуват за него спира уличното осветление не цели села взема им варелите за отпадъци, пребират дори скамейки те на хората всички мълчат от страх от отмъщение
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дайте телефончето на сервиз да върнат изтрития клип и да гледамееее!
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Научете се да си сгъвате хартиените бюлютини, за да не ядете бой. Биг Кмет вижда всичко и бие. Изборите вече са същите като преди 9 септември 1994 година - манипулирани с тояга или пари. Бай Ганео прави избори.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 11 Много си умен, няма що? Ще те питам тебе както те пребият някои мутри как точно ще реагираш с клип. За тебе не е важно, че някакъв хулиган и *** от партия Пълен Провал с любовницата си са били някоя жена, важното е да покажеш колко си хитроумен и как много разбираш от клипове
11
1
 
5
 
! Отговори
от Монтана преди 4 месеца
До 10 още нещо: Приятел, обади като минаваш по нашите краища, понеже ние имаме и некои български неща, които много ми се ще да ти ги покажа!! Ако ги напиша ще ме изтрият!!
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Била направила клип, но и били изтрили клипа! 100% глyпост! клип не се трие а само връзката към него! Всеки с интелект на маймyна и 10 мин свободно време може да възстанови "изтрит" клип! жената твърди че има клип така че задължително да се покаже, ако не, то значи такъв клип не е имало въобще!
9
6
 
8
 
! Отговори
още нещо преди 4 месеца
Монтана е старо комунистическо гнездо с просръбски проруска нагласа. затова имат сръбски имена като Милован и пр. сърболяци.
8
0
 
4
 
! Отговори
Дочоолу преди 4 месеца
Това са ефективни методи за агитация, но трябва да се провеждат преди изборите, след тях вече е късно!
7
3
 
11
 
! Отговори
факти преди 4 месеца
По ТВ жената каза, че кандидатите, които са я били са били от коалиция Възраждане - ИТН.
6
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Когато наивната и заядлива гордост се сблъска с безочието, наглостта и насилието...
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само не разбрах, защо след директна заплаха по телефона лелята е отишла в офиса сама. Нещо не се вързва. Иначе тоя Милован наистина прилича на някой, който пребива жени, защото мъже не може.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От кандидат на Възраждане, какво да очакваш друго ? Изненадващо на коя партия е кандидат липсва в статията, та трябваше да правя проверка допълнително. Изненади никакви.
3
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
дивия северозапад е така
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е някаква гротеска - сигурно тая жена има 1000 гласа, че се наложило да я викат да я бият. И не разбрах как като я бият и блъскат е заснела всичко на телефона ?