БСП нахлу при областния управител на София, викат полиция

Както стоим в НС, ще стоим и тук, заканиха се те
Обновена: 14 дек 2023 15:50 | 14 дек 2023 15:25, Нели Христова
252
БСП нахлу при областния управител на София, викат полиция
Снимка: БГНЕС

“Както стоим в НС, ще стоим и тук докато не дойде областният управител. Трябва да си подаде оставката”, това заяви Борислав Гуцанов от БСП, предаде БГНЕС.

Впоследствие депутат от БСП отвори вратата и е на път групата да се качи при Вяра Тодева, която е областен управител на София.

Впоследствие охраната позвъни на полицията.

"Поискахме всички документи от областния управител и имахме уверение, че ще бъдат предоставени, оттогава минаха 48 часа. Искаме документ за разрешение за демонтаж на ПСА", каза Борислав Гуцанов. Министър-председателят каза, че документите ще бъдат предоставени, те не са, НС не работи, това не е нормално. Ако в зала не бъдат предоставени документите, няма да влезем в зала”, категоричен е Гуцанов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
23
 
! Отговори
Васко преди 5 месеца
С Гуцанката напред ................Боже пази сляпо да прогледа и му дай власт! Наглеци!!!
7
22
 
9
 
! Отговори
оставете ги бе! преди 5 месеца
Нека правят циркове, нека режат с флекси млекси, нека се оcepaт от всякъде. Паметника е само желязо. Но все пак, да не забравяме, че зад това желязо стоят много умрели, милиони умрели и никой не знае какво може да стане, да няма после защо на мен така ми се случи в живота, защо така с детето ми, 200 хил евро операция в Германия, ох, мъка, мъка. Ама споко бе, умрелите са умрели, умрелите нищо не могат.
6
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цирк. Последни напъни на БСП да си спечели обратно пенсионерите гласоподаватели, ама те вече са или измрели, или гласуват за Възраждане.
5
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Смешници
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това не ви е 9 септември другари.Да, глупост беше махането на ПСА, но и вие сте глупави.Опорочихте прехода и вместо да се борите за социализъм вие станахте част от костовистката игра с приватизация.
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чудя се, какво ли се прикрива с целия този цирк, който очевидно се създаде умишлено. На всяко действие има равно по сила противодействие. Какво ще бъде този път, което прикриват политиците?
2
6
 
13
 
! Отговори
Да преди 5 месеца
Изобщо не трябва да влизате в зала, докато другите не излязат!
1
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма ли затвор за тези? Въстание ли чаката да вдигнат?