Кирил Петков: Решението на Нидерландия е висока оценка за работата на България

"Поздравления за успеха на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел"
15 дек 2023 19:36, Красимир Ангелов
113
Кирил Петков: Решението на Нидерландия е висока оценка за работата на България
Снимка: БГНЕС

Днешното решение на правителството на Нидерландия да подкрепи България за членство в Шенген е еднозначна висока оценка за работата на България, написа в профила си във Facebook съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Кирил Петков.

Още по темата
"От години ревностно Хага настояваше България да вземе конкретни мерки за върховенство на правото. Днес виждаме, че действията на правителството и парламента ни са възвърнали доверието в България", се посочва още в публикацията на бившия премиер.

"Поздравления за успеха на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, както и за всички, които с екипна работа допринесоха за това. Благодаря на Марк Рюте, че повярва в силата на нашата политическа воля", пише още Кирил Петков.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес от нидерландското министерство на правосъдието съобщиха, че Нидерландия се съгласи България да се присъедини към Шенгенското пространство. Информацията беше цитирана от АНП и Ройтерс.

Австрия още се противопоставя на влизането на България в Шенгенското пространство, въпреки че в понеделник обяви, че е склонна на известни отстъпки, като разреши отпадането на проверките на летищата в замяна на по-строго охраняване на външната граница на ЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако и такива като нас вкарат в Шенген значи тая система наистина е пропаднала
65
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре че е президента , иначе сте просто Киро и компания.
64
0
 
2
 
! Отговори
нема Слънце защото преди 5 месеца
До Българска поговорка Не моеш го виде това Слънцето , защото Кирето емитира лъжи с по-обилен интензитет .
63
1
 
6
 
! Отговори
ВЕтЪра на ПОДмяната преди 5 месеца
Каквито са избирателите такива са и управляващите ... с функционална неграмотност ! Само да си знаете че не сте Гърция и при задлъжнялост нява да ви спасяват ще ни одерат кожата и ще сме виновни за евро колапса . Ще излезе вярно лафа че България където отиде всичко се скапва. Заслужавате си ада който идва .
62
0
 
11
 
! Отговори
Боби преди 5 месеца
Нидерландия се смилила и този веднага започна със заслугите, които няма. За събарянето на историческия паметник и промяната в конституцията нямаше никакъв референдум, а това мнозинство не е мнозинство, защото първо, че е коалиция и не е волята на народа и второ, че мнозинството от българите не са гласували, т.е. Киро и Бойко са нежелани.
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 63. Кой те спира по границите в Европа. Не лъжи. Нужно е да имаш само винетка за да не те спрат на излизане от всяка държава. Дори и в Австрия никъде не ме спряха, нито на влизане, нито на излизане. Спирането и проверката е на българо-сръбската граница, сърбите не са в съглашението.
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Киро ЛЪЖЕЦА Дами и Господа...
59
0
 
8
 
! Отговори
измамник авантюрист преди 5 месеца
Киката след като връткаше хамериканците с някакви шишенца с някаква отвара в тях си намери по-доходно занятие , да врътка последователите на героя на Алеко и по-специално парите му на държавно ниво , все пак не можа да врътне Федералния резерв .
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бях в прага 2004 г. близо година по работа всичките панели вече бяха санирани пътищата бяха на стъкло , а ние още не можем да вържем София и Варна с магистрала която е започната 1974 г. Спомням си бате Батман как казваше от въртолета от Ниш до Сф са 100 км магистрала а от София са 40 сърбите тяхното си го направиха а ние направихме 20 км с тирове в едната лента и изгледи да е готово скоро няма
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Големият майтап ще стане, когато овцете разберат, че файда от тая работа няма. Като тръгнат из Европа и почнат да ги спират по границите както и сега(те всъщност проверяват и другите националности от Шенген) тогава ще има веселба.
56
2
 
13
 
! Отговори
Айде бе преди 5 месеца
Кой знае какво продадоха от България пак ?
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На снимката са Шарлатанин 1 и Шарлатанин 2. Два охлюва, които винаги се движат на ръба на бръснача. Заради такива като тях стотици хиляди хора намразихме родината си. Търгуват всичко морално и материално. "Върховенство на правото ... ???" Безсрамни лъжци! Но предстои да се произнесе парламентът на Нидерландия.
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 56 Смятай в тоя краварски сайт дето вече седмица нищо не се пише за войната на какво положение са украинските фашисти. А сега и като им спряха и военното подпомагане от Краваристан и ЕС, съвсем я забатачиха украинските фашисти. Красиво е!
53
1
 
3
 
! Отговори
Нане преди 5 месеца
До п. п. Почти са там... Само дето са в котел в авдиевка... ===)))
52
1
 
6
 
! Отговори
Нане преди 5 месеца
А кравите, кога ще ни свалят визите, про100то нема ли са изкаже нещо по казуса... ===)))
51
1
 
5
 
! Отговори
п.п. преди 5 месеца
за украйна не се отваря лаф, да не са стигнали до москва?
50
1
 
6
 
! Отговори
верно ли си верваш к преди 5 месеца
Тоя ежедневно доказва , че не е у ред с главата , защо ли е това старание от негова страна , сигурно от стомаха с пиците на кристали му ида .
49
7
 
3
 
! Отговори
ПУТИНИСТИТЕ преди 5 месеца
Болни легнали......
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Здравейте пичове, как сте? За мир ли сте? Обичате ли мира! Хайде на нанесем военно поражение на Путин за да има мир. Всички майки и деца по света искат мир!
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кире, я кажи сега през кои граници българите ще минават без проверка, щото аз имам италиански паспорт, но като пресичам границата с Австрия ме спират за проверка. Кажи на *** чо, да знае....хи хи хи