Кирил Петков: Решението на Нидерландия е висока оценка за работата на България

"Поздравления за успеха на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел"
15 дек 2023 19:36, Красимир Ангелов
113
Кирил Петков: Решението на Нидерландия е висока оценка за работата на България
Снимка: БГНЕС

Днешното решение на правителството на Нидерландия да подкрепи България за членство в Шенген е еднозначна висока оценка за работата на България, написа в профила си във Facebook съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Кирил Петков.

Още по темата
"От години ревностно Хага настояваше България да вземе конкретни мерки за върховенство на правото. Днес виждаме, че действията на правителството и парламента ни са възвърнали доверието в България", се посочва още в публикацията на бившия премиер.

"Поздравления за успеха на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, както и за всички, които с екипна работа допринесоха за това. Благодаря на Марк Рюте, че повярва в силата на нашата политическа воля", пише още Кирил Петков.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес от нидерландското министерство на правосъдието съобщиха, че Нидерландия се съгласи България да се присъедини към Шенгенското пространство. Информацията беше цитирана от АНП и Ройтерс.

Австрия още се противопоставя на влизането на България в Шенгенското пространство, въпреки че в понеделник обяви, че е склонна на известни отстъпки, като разреши отпадането на проверките на летищата в замяна на по-строго охраняване на външната граница на ЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
4
 
! Отговори
Нане преди 5 месеца
Боли мъ фара за шенгеня, на мен ми не треа... На кой му треа си прибира дома мигранти и да си ги рани... Кат екстра мож им предложи жена си и дъщерите си... ===)))
45
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ВЕЛИКИЯ КИРИЛ ПЕТКОВ ще направи българския народ равноправен на всички останали високо-развити европейски народи! Името на Кирил Петков ще бъде величано дори след 100 години в учебниците по история! Жалното цвилене на продажни копейки е само бонус към отличните новини!
44
1
 
2
 
! Отговори
ВЕтЪра на ПОДмяната преди 5 месеца
Другари и другарки ще взимаме директно кредити в евро ураааааааааааааа
43
4
 
4
 
! Отговори
Герт Вилдерс преди 5 месеца
Тоя Шоросоид май Забравя, че Изборите ги Спечелих Аз, че преди по-малко от 24 часа, Партията ми пое Контрола над Нидерландският Парламент, а Руте е Падналото Правителство, с Гласуван Вот на Недоверия - това на Гласуване в Парламента е Несъстоятелно и е най-големият Фишек, най-Голямата Димка и най-елементарната Измама за Заблуденото Стадо от НеИнформирани Офчъици!
42
4
 
5
 
! Отговори
браво! преди 5 месеца
баба гинка и баба пена много се интересуват кога ще влезем в шенген!...сън не спят...
41
1
 
1
 
! Отговори
Зъбльо преди 5 месеца
Ей сега ще ви почна с минусите всичките наред! Тръгвам надолу - на всеки коментар минус. След половин час пак ще влезна и пак. Ще ви омаам от минуси всичките!
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Интересно ще е какво ще стане другата седмица в парламента, защото Костадинов с подкрепата на БСП и ИТН заявиха че докато не се монтират наново частите от паметника, те ще са като жива верига пред трибуната.
39
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво на премиера Академик Денков и правителството на ПП-ДБ за перфектното свършената работа!
38
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Че те руските агенти в БГ са основно в БНР и БНТ.Ама са с имунитет.Волгин и Бойко Василев са несменяеми въпреки всички власти.И там няма как областния да прати крана за ПСА.Аз ще повярвам, че в Бг има промяна само ако Бойко Василев бъде махнат от БНТ.Но никога няма да стане, уверявам ви.
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Cлaвa Kиpe и Kokope, Лykoйл ga им нacnopи koмиcиoннитe!
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 33. Дрън, дрън та пляс. Оставаш си вечно недоволен от успехите на правителството. Да не си руски клакьор от руското посолство.
35
4
 
6
 
! Отговори
Про100 Киро : преди 5 месеца
"Аз накарах холандците да вдигнат ветото! Черпих ги пица с кристали и те се навиха!"
34
3
 
4
 
! Отговори
Буахаха преди 5 месеца
Ъхъ, видяха с какви кански мъки цяла седмица трошат пари за премахване на паметник и решиха да ни възнаградят
33
4
 
4
 
! Отговори
Майната Ви преди 5 месеца
Петков най-после ще зарадва руските олигарси освен със златни български паспорти, но и с безпрепятствено движение в Европа. Браво!
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи като стигна австрийско-германската граница, която е вътрешна и проверки НЕ трябва да има( а има ), да кажа, че киро от канада ме изпраща, така ли?
31
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е това е успех. Тридесет години сега се каза нещо градивно и с надежда . Да сме равноправни ЕВРОПЕЙЦИ. Не с половин уста да говорят за България.
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До25. Тебе може да те проверят , а може и да те арестуват . То в ЕС руски агенти ги дебнат. Та внимавай
29
11
 
7
 
! Отговори
ПП-ДБ-СС преди 5 месеца
Браво!Най доброто правителство от 44та насам!
28
3
 
8
 
! Отговори
дрън дрън преди 5 месеца
Каква "висока оценка", бе човече!!?? Замълчи, не се излагай за пореден път. Те ви се подиграват и се гаврят с вас, а вие си мислите , че дъжд вали! Ставащото е унизително за държавата ни, а вие си мислите че хората са *** и не го разбират!
27
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да благодарим и на американците , че без тях сме гола вода.България след тоз комунистически погром за 45 години попиля всичко патриотично и родолюбиво по българските земи.Остсви ни такива водещо учени в правото и изкуството на държавност ,като Пеевски и Борисоф .И един генерал като Заимов Готов на всичко за Русия