Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!

България има сериозен напредък за влизането й в Шенген, заяви той
Обновена: 22 дек 2023 13:08 | 22 дек 2023 13:08, Нели Христова
268
Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!
Снимка: БГНЕС

"По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей затова се търпим в некоалицията и президентът Радев толкова злобно говори сутринта. България има сериозен напредък за влизането й в Шенген. Орбан също ще преосмисли. И вървим много напред по Шенген и Еврозоната. Променихме конституцията и съдебната система. Ако бъдем по-стриктни и работим, за да повишим събираемостта, бюджетът ще бъде изпълнен."

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, който изтъкна, че с новия бюджет вторият град получава 146 милиона лева. Той изброи подробно всички обекти, които ще бъдат финансирани. Сред тях са двата стадиона - на "Ботев" и "Локомотив", кино "Космос", Околовръстното.

Още по темата
Първата спирка на Борисов е стадион "Христо Ботев". Посрещнаха го кметът Костадин Димитров, шефът на общинските съветници Атанас Узунов и куп фенове. Легендата Петър Зехтински разцелува лидерът на ГЕРБ.

"Не се разбираме в тази сглобка, но променихме Конституцията, Радев го нарече изнасилване, но без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген", добави Борисов. Според него Австрия имала само едно изискване за Шенген - да пазим границите си, затова лидерът на ГЕРБ бил спокоен, защото знаел, че можем да го изпълним. Борисов нарече изказването на президента от сутринта "злобно". "Ако президентът Радев за 2 години беше направил една хилядна от това, което ние правим днес, много друга щеше да бъде държавата", каза още Борисов.

Борисов дойде, за да се запознае на място с ремонта на стадионите на отборите "Ботев" и "Локомотив", за които третото му правителство отпусна пари. След това ще посети и район "Тракия", където ще се изгражда нова църква. На последното си заседание кабинетът "Денков" отпусна 2 млн. лв. за строителството на бъдещия храм, който ще носи името „Св. цар Борис Покръстител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
1
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 4 месеца
По - скоро затова те търпят с твоята зестра ДПС!
219
1
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 4 месеца
По - скоро затова те тършят!
218
5
 
8
 
! Отговори
Генерал-губернатор преди 4 месеца
Ех тея прасета как слушкат...брей ! Как подейства като им казах или в *** или ви късам картофите...глей сеаа и Лойко и Шишко, че и малкото прасенце Кирчо сичките слушкат. Зема да им сипя малко атлантически трици за послушанието...
217
3
 
8
 
! Отговори
До Лойко преди 4 месеца
Лойко търпите се щот са ви хванали за картофите от генерал-губернаторството и са обещали да ги скъсат ако не слушкате ! А без картофи прасето ще стане нерез ли кво беше, директно у кланицата...
216
0
 
12
 
! Отговори
Токмаков преди 4 месеца
Някога имаше един хуманен закон който комунистическите простаци отнеха - Закон за защита на нацията. За 77 години да сте срещали подобно чудо!??? А закон за защита на хората!?? Смях. Но затова пък има закони за защита на банките закони за съдебната система закони за милицията. И всичко работи с една цел даебеммайката на нормалния човек.
215
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Приказката за храбрия шивач, който с един удар колко мухи убивал.
214
13
 
6
 
! Отговори
Дъ 240 преди 4 месеца
Катастрофата вече 77 години е в дневния ред на Бг. И причината е само една. Огромното руско влияние в нашето общество. Оттам и разделението, противопоставянето и самоизяждането ни като нация! От това печели руската държава и тези от нас, които са на руската ясла. 77 години са много време. На път сме да прескочиме прага, от който няма връщане назад.
213
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво на Бойко.
212
11
 
10
 
! Отговори
Пенсия преди 4 месеца
И да не би сиренето да стане по-евтино, като влезем в шенген? Еврото вече го по намирисваме.
211
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен,к.224 Събрахте се три партии в една некоалиция: едната, дето 2 години беше натикана в ъгъла и никоя друга партия не искаше да се съюзи с нея, втората партия -етническа, протурска, сега вече с лидер 'потурнак', чието хоби е непрекъснато да ръси хули и обиди и каквото каже,обикновено става обратното. Третата партия е на 'харвардците' - маши и проводници на американската политика. Тези три партии ще доведат страната ни до катастрофа, дали това не е и целта им?
210
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен, к.237 Боце Б. не пропусна и днес да се похвали: ' Ако президентът беше направил една хилядна от това, което ние направихме, България щеше да бъде друга!' Какво направихте вие с ПП-ДБ? Хванахте за премиер един академик-аматьор в политиката и сетне го направихте разноглед, а Тагаренко опоска складовете на МО. Сетне се събрахте с Пеевски и се надпреварвахте кой по-голяма глупост ще направи. Накрая ДБ кнаправиха торта с останки от детето,майката и боеца от ПСА и ги изядоха с апетит.
209
3
 
10
 
! Отговори
Някой преди 4 месеца
За три години чегъртане, и на Борисов само му държахте "шлифера"! За десет години управление,да молят за ДНК-проба за да търсят евентуален "мотив", си е повече от комплимент за неговото управление! Чакайте Рашков Дамаджаната, ако изтрезнее,може и да извади някакви доказателства!
208
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Борисов защо още не е в затвора?! С в коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ се търпят, за да крадат заедно.
207
3
 
15
 
! Отговори
Ivan преди 4 месеца
Не се търпите за това в сглобката, хайде да не се лъжем!
206
19
 
8
 
! Отговори
Бико преди 4 месеца
Не разбрахте ли,че Радев е руски агент,чужд за интересите на България. "Че на кого да е Крим?". Предава българските интереси. Нали през Турция трябва Русия да си намери пазар за газа в Европа. Сделката с "Боташ" го прави,няма как да разберем втечненият газ откъде идва и къде отива.
205
11
 
16
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Бочко, некоалицията сте с 20% обществена подкрепа, а Радев има над 50%. Така че искрено се надявам скоро да има негов политически проект, който да ви измете, преди да сте сложили края на третата Българската държава. А после народа ще ви съди.
204
5
 
12
 
! Отговори
Геноцид преди 4 месеца
Оставка и затвор за всички политици!
203
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ще се търпите,я! Щом е за доброто на България и ние ще ви търпим!
202
22
 
9
 
! Отговори
Ралица преди 4 месеца
Поздравления за Борисов УСПЯХА заедно за да може България да се развива Успех на Борисов Успех и на промените ЗА България
201
14
 
10
 
! Отговори
Да не се окаже, преди 4 месеца
...че.ЕК тепърва ще разследва престъпния договор с Боташ, и Радев го грози импийчмънт за корупция и национално предателство? Затова и сега скача със злоба, за падане на взетото на Холандия за Шенген! Да не се окаже, че не "злоба", а страх, от това което ще последва? Гузен, негонен бяга!