Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!

България има сериозен напредък за влизането й в Шенген, заяви той
Обновена: 22 дек 2023 13:08 | 22 дек 2023 13:08, Нели Христова
268
Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!
Снимка: БГНЕС

"По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей затова се търпим в некоалицията и президентът Радев толкова злобно говори сутринта. България има сериозен напредък за влизането й в Шенген. Орбан също ще преосмисли. И вървим много напред по Шенген и Еврозоната. Променихме конституцията и съдебната система. Ако бъдем по-стриктни и работим, за да повишим събираемостта, бюджетът ще бъде изпълнен."

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, който изтъкна, че с новия бюджет вторият град получава 146 милиона лева. Той изброи подробно всички обекти, които ще бъдат финансирани. Сред тях са двата стадиона - на "Ботев" и "Локомотив", кино "Космос", Околовръстното.

Още по темата
Първата спирка на Борисов е стадион "Христо Ботев". Посрещнаха го кметът Костадин Димитров, шефът на общинските съветници Атанас Узунов и куп фенове. Легендата Петър Зехтински разцелува лидерът на ГЕРБ.

"Не се разбираме в тази сглобка, но променихме Конституцията, Радев го нарече изнасилване, но без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген", добави Борисов. Според него Австрия имала само едно изискване за Шенген - да пазим границите си, затова лидерът на ГЕРБ бил спокоен, защото знаел, че можем да го изпълним. Борисов нарече изказването на президента от сутринта "злобно". "Ако президентът Радев за 2 години беше направил една хилядна от това, което ние правим днес, много друга щеше да бъде държавата", каза още Борисов.

Борисов дойде, за да се запознае на място с ремонта на стадионите на отборите "Ботев" и "Локомотив", за които третото му правителство отпусна пари. След това ще посети и район "Тракия", където ще се изгражда нова църква. На последното си заседание кабинетът "Денков" отпусна 2 млн. лв. за строителството на бъдещия храм, който ще носи името „Св. цар Борис Покръстител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
1
 
! Отговори
Токмаков преди 5 месеца
До ПеюЕвреи ще ви управляват. Защото изтрихтечифути. Да бяхте прочели стихотворението на Вазов!???????
119
4
 
6
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 5 месеца
Посолството ви заповяда. Това е причината да се търпите !!!
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 130 Да бе колко удобно всеки,който мисли за България ти казваш,че е минал в руския лагер,аре разкарай се ,че на всички им писна от глупостите ви
117
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сглобката е създадена от Американското правителство заради войната в Украйна. САЩ се нуждаят от надежно марионетно управление в страните от Черноморския басейн, близо до Украйна. Сглобката няма да се разпадне докато не приключи войната и САЩ не решат, че нямат повече нужда от нея. Затова и колкото да се мразят и нападат участниците в нея. щом от посолството им дръпнат каишката веднага се усмиряват и сдобряват.
116
3
 
2
 
! Отговори
Пею преди 5 месеца
Скоро *** ще ви управляват. Защо никой не пита боеко какво подписа някога с исраел и заложник ли е българския народ. Ама аз не съм журналис защо аз питам а правилните хора не задават тия въпроси .
115
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Все пак има и нещо положително, сега поне се говори в парламента, обсъжда се, спори се, даже и се карат, а преди това имаше един вожд, кражби и гробна тишина, щото никой не смееше да се обажда, заповедите се издаваха само от вожда и парите се даваха само от вожда!
114
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 121 Ралица Нищо няма да ти посочи,защото е лъжец,защото на черното казват бяло всичките като него.Ритай ги в ъгъла и не се обяснявай.Това са мръсни негодници,Бок Лу ци
113
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ИТН обаче как минаха в руския лагер. ПОЗОР че излъгаха народа да гласува за тях.
112
5
 
5
 
! Отговори
За ЕС и НАТО преди 5 месеца
ГЕРБ и ДПС вече не са от лошите. Възраждане, ИТН, БСП и президента са заплаха за България.
111
3
 
5
 
! Отговори
Партиите преди 5 месеца
на Радев са ИТН, Български възход и Народното движение. ИТН, и в частност Тошко Йорданов, най- много говореше за изчегъртване и за Бибитко по нареждане на Радев. Чрез Радев те осветиха двойното гражданство на Кирил Петков. А през 2019 година в САЩ, самият Радев на българите- емигранти казва, че трябва да помислим за двойното гражданство, за да се върнат и участват в управлението.
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами тя сглобката едвам оцеля след безспирните атаки на ГЕРБ. Даже академик Нико един път каза "Добре, ако нямаме подкрепа подавам оставка и отиваме на нови избори" - вика. И тогава Боко спря да напада сглобката и вече си трае.
109
3
 
1
 
! Отговори
Мария преди 5 месеца
До 116 Бойко Борисов магистрали не прави ! Бойко Борисов ускорява парите и никога не е казвал,че пари няма.Ясно лъжецо!Аре се разкарай негодник!Отровихте всичко с мръсотията си,всички като тебе трябва да бъдат ритани в ъгъла
108
2
 
1
 
! Отговори
Ралица преди 5 месеца
До 115 е моят коментар
107
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
(П)Резидентът Радев кръв пи-кае, че му се изплъзна изпълнителната власт. Бойко е прав - супер злобен и до безумие властолюбив товарищ е той.
106
1
 
2
 
! Отговори
Руска газ преди 5 месеца
Навън е зима, студ. Аз съм на топло, имам ток, имам храна, купих подаръци за Коледа, колата ми е пълна с гориво. Живея добре и спокойно.
105
0
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 5 месеца
До 110 посочи кой каква магистрала направи за 3 год или нещо направено къде е за 3 год 110 а откъде знаеш кой какво е прибирал през тези 3 год коя инстанция си ядките на Шишков къде са пропаганда с цел хаос Къде са парите от Европа за 3 год нищо загубихме пари Европа пари не дава на България през тези 3 год защо Я стига лъгахте по сайтовете едно и също Животът доказва
104
1
 
3
 
! Отговори
Ана гаварит преди 5 месеца
Слава сглобки! Слава! Слава! Слава!
103
1
 
4
 
! Отговори
Боко с дупето широко преди 5 месеца
Когато Боко почне да търпи небелени краставици без вaзeлuн в затвора , тогава ще съм спокоен.
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 113...Ти какво общо имаш с ГРАБ. Вижаме каква привързаност имаш.Я имот.Я риболовна ловна хижа.Я обществена поръчка за милиони....Така не ни хвалил Борисоф...
101
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Настъпи астрономическата зима:)))