Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!

България има сериозен напредък за влизането й в Шенген, заяви той
Обновена: 22 дек 2023 13:08 | 22 дек 2023 13:08, Нели Христова
268
Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!
Снимка: БГНЕС

"По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей затова се търпим в некоалицията и президентът Радев толкова злобно говори сутринта. България има сериозен напредък за влизането й в Шенген. Орбан също ще преосмисли. И вървим много напред по Шенген и Еврозоната. Променихме конституцията и съдебната система. Ако бъдем по-стриктни и работим, за да повишим събираемостта, бюджетът ще бъде изпълнен."

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, който изтъкна, че с новия бюджет вторият град получава 146 милиона лева. Той изброи подробно всички обекти, които ще бъдат финансирани. Сред тях са двата стадиона - на "Ботев" и "Локомотив", кино "Космос", Околовръстното.

Още по темата
Първата спирка на Борисов е стадион "Христо Ботев". Посрещнаха го кметът Костадин Димитров, шефът на общинските съветници Атанас Узунов и куп фенове. Легендата Петър Зехтински разцелува лидерът на ГЕРБ.

"Не се разбираме в тази сглобка, но променихме Конституцията, Радев го нарече изнасилване, но без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген", добави Борисов. Според него Австрия имала само едно изискване за Шенген - да пазим границите си, затова лидерът на ГЕРБ бил спокоен, защото знаел, че можем да го изпълним. Борисов нарече изказването на президента от сутринта "злобно". "Ако президентът Радев за 2 години беше направил една хилядна от това, което ние правим днес, много друга щеше да бъде държавата", каза още Борисов.

Борисов дойде, за да се запознае на място с ремонта на стадионите на отборите "Ботев" и "Локомотив", за които третото му правителство отпусна пари. След това ще посети и район "Тракия", където ще се изгражда нова църква. На последното си заседание кабинетът "Денков" отпусна 2 млн. лв. за строителството на бъдещия храм, който ще носи името „Св. цар Борис Покръстител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 150 Ами дреме им щото и в ЕС е същото трябва да се защитават техните интереси иначе от ,какъв зор ще купуваш Срайкъри за армията,а ще даваш БТР-И на Украйна,ама ще купиш и други неща за милиарди бъди сигурен да е ще теглиш заеми да ги платиш
139
6
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Борисов е комунистически пее разд.Полковник от милицията, политрук, участник във Възродителния процес, путински лакей, главатар на изммедта ГЕРБ.
138
1
 
11
 
! Отговори
тиква ревач преди 4 месеца
Ти нали се беше преустроил на сеирозяпач бе Тиква , нали само им гледаше сеира , са кво се вмъкваш в темата ?
137
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Отмина времето, в което Боко се цанеше най-голям евроатлант. Дойдоха новите, младите, умните и му показаха ЩО Е ТО да си истински атлант и той за това сега гледа така леко обезнадежден.
136
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Време е престъпната сглобка да е в затвора. Предателите олигарха Пеевски, представител на незакона етническа партия, Борисов - български мафиот и Киро Простото да ся с ефективни присъди и в затвора.
135
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За разлика от теб той не е почнал като крадец на коли от бандата на Карамански
134
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Крадеца на коли от бандата на Карамански това, не ми ешдаго скриеш мутро намерил си *** народ да, те търпи
133
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименАбе престанете на всяко гърне мерудия да слагате! Да не мислиш, че на американците им дреме кой ще управлява България, след като сме в ЕС ? Нашите сами ходят да се мазнят и се слагат по посолствата, за да наложат себе си и своята партия, което довежда и до предателства спрямо българския интерес, отделно и небългари управляват, които пък имат своите различни интереси, различни от българските интереси и разминаващи се с тях, защото виждат, че им минава номера с тези политици!
132
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Тиквоня - с какъвто се събереш, такъв ставаш ... Срам и резил да изпе дерассстееш на стари години
131
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Време е парламента да започне процедура по импийчмънт на Радев! Не е нормално президента на България да работи за Русия!
130
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кое е злобно че казва истината ли убихге Алексей Петров, Божков оттегли обвинението срещу теб исе мислиш за недосегаем споко ще дойде и твоя ред я в земята я зад решетките
129
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Може ли да бъде "обединител на нацията" един злобар, който се държи по *** начин? И какво "новогодишно обръщение" може да очакваме от такъв човек?
128
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 141 Ама той Боко за това ги прави един километър може да струва и 1 милион, а може и 1.5 милиона зависи от почвата и терена,а той не само прибира разликата,а ти го прави за половин от там ония работят некачествено и за малко пари,ама ,какво да правят иначе и това нвщяма да получат
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Малки строителни фирми, които вършеха реалното строителство на пътищата, ревяха, че е некачествено и работят за заплати и работа, защото до тях не достигаха достатъчно пари, за да си покрият разходите, а кой посредник стоеше между парите и тях и е прибирал парите? В България се дава само на определен кръг от фирми пари, останалите им бачкат като наемници и не печелят особено.
126
1
 
10
 
! Отговори
Нане преди 4 месеца
тиквата долняшка долна... ===)))
125
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 138 А ти първо погледни на кое посолство изпълняваш,а не да го прикриваш зад такива твърдения
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До МарияМалки строителни фирми, които вършеха реалното строителство, ревяха, че е некачествено и работят за заплати и работа, защото до тях не достигаха достатъчно пари, за да си покрият разходите, а кой посредник стоеше между парите и тях и е прибирал парите? В България се дава само на определен кръг от фирми пари, останалите им бачкат като наемници и не печелят особено.
123
5
 
3
 
! Отговори
КОКОРЧО fanbase преди 4 месеца
Този човек ме изпълва с ненавист и отрицание, но когато е прав - прав е.
122
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Я, дърт ром.
121
11
 
5
 
! Отговори
прав е Боко преди 4 месеца
Пундьо Радев явно злобее. Вече няма да може да изпълнява поръчките на руското посолство.....