Станишев: Политиката без кауза винаги ще бъда не парче

Опозицията е повече обърната към миналото, казва той
7 яну 2024 11:00, Нели Христова
110
Станишев: Политиката без кауза винаги ще бъда не парче
Снимка: БГНЕС

Не може да задържиш бежанците, където не искат да живеят. Тези притеснения са пресилени. Важно е да влезем в Шенген, за да сме в ядрото на Европа, но е важно и икономически. България и Румъния са си изпънили условията, не трябва да бъдем дискриминирани. Да влезем по въздух и вода за мен е недостатъчен резултат. Неприемливо е, че няма дата за сухопътното влизане. Това заяви бившият премиер Сергей Станишев пред БНТ.

Той добави, че не се съмнява относно подкрепата на САЩ към България за влизане в Шенген.

"Политиката без кауза винаги ще бъда не парче. Важно е дефинирането на точни цели. Затова има дефицит. Сглобката мотивира своето съществуване с външни фактори. За съжаление опозицията е повече обърната към миналото. Говори се повече за носталгичното. Важното е да се говори за бъдещето", допълни той.

Според Станишев социалисти ще има на европейско ниво.

"Тези избори се подценяват у нас. Там се вземат решенията, които засягат България. Трябва да има компетентни хора, които знаят как се случват нещата в ЕС. Отношението към делегацията на социалистите не е много положителна. Боли ме, че БСП не успява да генерира енергии около себе си."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кауза: свободен, добре живеещ в мир народ. Край на преходи и подобни и 45 стигат, без влияние на рашки и чини и налагане на чийто и да е ред.. Добри икономически и политически отношения с цял свят, просперираща страна.
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кауза винаги има:добре развита икономика и селско стопанство.Някои се връщат назад именно заради това: добре развита във всички сфери икономика,с високо качество на краен продукт,затворени цикли на производство,високо ценена в цял свят.Високо развито планово селско стопанство с всичкото си многообразие и високо качество,затворени цикли на производство,висококачествени стоки,ценени и изнасяни в цял свят.Евтино и достъпно.Недостатък:само в липсата на свобода на словото,визи за излизането вън от Бг
75
0
 
0
 
! Отговори
маалатъ преди 3 месеца
Кауза???????? Ква "кауза", бе, украинска Иудо, кажи си го както си е, ::: Идеология!!!!!!! -)))))
74
0
 
0
 
! Отговори
Станишев преди 3 месеца
Станишев е партийният ръководител, който не застана в подкрепа на българските интереси, а се продаде за няколко мандата шеф на европейските социалисти. Станишев не подкрепи кабинета на Орешарски в запазването на газовия проект, а се продаде на американците, които после го уредиха на шефското място в
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименЗащо не се научиш да пишеш като бял човек на КИРИЛИЦА?
72
1
 
3
 
! Отговори
ППДБЛГБТ преди 3 месеца
Станишев е дърт П-П-РАСТ т.е. помага за разрастването на партия ПП, както и другото което си помислихте - за нас е едно и също!
71
1
 
7
 
! Отговори
Руски преди 3 месеца
Динозавър, изкопаемо от болшевишки развалини. Защо се обаждаш, когато нямаш ни род ни родина? Тихо стъпвай и се прави на ПЕС в Брюксел. И си гледай парясницата в къщи.
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ех... прохладна нощ е в Софието. Разхождаме се с Станишев двама... Задушевно за Гулденче под полата.... а беее за малка салата... а той вика: Чакай! Чакай! Трябва да отида на дофтор да ми смени Джендърето по леко, а не ти с твоя боздуган да ми го подковеш като с тиган!
69
9
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
каква беше каузата да вкарате българия в нато и ес без референдум и уж си билсоциалист изчезваи и не се показваи изобщо
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как може да даваш акъл, като Нинова ти взе партията и те натири?
67
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А тройната коалиция подкрепя ли тройната сглобка, хахахаха.
66
0
 
6
 
! Отговори
До всички неграмотни преди 3 месеца
Станишев: Политиката без кауза винаги ще бъда не парче. . . . Има ли някой да направи граматичен, синтактичен и прочие разбор на статията, която е бъкана (препълнена граматични и мисловни лапсуси)? Неграмотна нация и изобщо вече такава! Как живеете се чудя?
65
0
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Този откъде излезе пак стар кадър на тройната коалиция пак дошъл тук да заблуждава позор
64
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имат кауза бе, как да нямат, същата като твоята кауза преди, крадене, крадене и грабеж ви е каузата на всички политици досега.
63
1
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Естествно,че е прав.Но е прав,не защото вярва в казаното от него,а защото знае,че е ненавиждан от Българите и поради това Българите могат да се отвратят от неговата изразена правота. Станишев,освен че е укро-руснак,е и турчин по произход,следователно е потомък на ГьокТюрките.Приликата му с Доган е видима.Нормална реакция у всеки е да постави под съмнение вижданията си ако те са "защитавани" от престъпник.Затова точно монголо-хазаро-сефарди ,които ни мразят заграбват блокирайки нашите въжделения.
62
1
 
0
 
! Отговори
До 66 преди 3 месеца
Мислиш ли, че нинджите се съобразяват с разрешения и забрани?
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
50 депутата на БСП са достатъчни ние не сме жадни за власт, а сме градивна опозиция, кой иска да се бие горе техен проблем!
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 66 Кой Маринов?
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Основен въпрос: "Защо пилето пресича пътя"? Отговори: Учителката от детската градина: - За да отиде от другата старна на пътя. Платон: - За свое добро. Аристотел: - Това е в природата на пилетата - да пресичат пътища. Карл Маркс: - Исторически неизбежно е. Хипократ: - Заради излишък от флегна в панкреаса. Мойсей: - И дойде господ от небето и каза на пилетата - "Пътят ще трябва да се прекоси". И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост - станаха на барбекю - за ядене на комунистите!
58
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Просто трябва да се върне Маринов на власт и да заработят нормално нинджите...