Станишев: Политиката без кауза винаги ще бъда не парче

Опозицията е повече обърната към миналото, казва той
7 яну 2024 11:00, Нели Христова
110
Станишев: Политиката без кауза винаги ще бъда не парче
Снимка: БГНЕС

Не може да задържиш бежанците, където не искат да живеят. Тези притеснения са пресилени. Важно е да влезем в Шенген, за да сме в ядрото на Европа, но е важно и икономически. България и Румъния са си изпънили условията, не трябва да бъдем дискриминирани. Да влезем по въздух и вода за мен е недостатъчен резултат. Неприемливо е, че няма дата за сухопътното влизане. Това заяви бившият премиер Сергей Станишев пред БНТ.

Той добави, че не се съмнява относно подкрепата на САЩ към България за влизане в Шенген.

"Политиката без кауза винаги ще бъда не парче. Важно е дефинирането на точни цели. Затова има дефицит. Сглобката мотивира своето съществуване с външни фактори. За съжаление опозицията е повече обърната към миналото. Говори се повече за носталгичното. Важното е да се говори за бъдещето", допълни той.

Според Станишев социалисти ще има на европейско ниво.

"Тези избори се подценяват у нас. Там се вземат решенията, които засягат България. Трябва да има компетентни хора, които знаят как се случват нещата в ЕС. Отношението към делегацията на социалистите не е много положителна. Боли ме, че БСП не успява да генерира енергии около себе си."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Хахахахааааа... СърГей Станишев стана Мин.предстедател без да има 1 ден трудов стаж и Съвестки гражданин..... После в Европарламента.... Цял живот на клатикурска позиция. През ГЗ му е за дрътите социалисти :))))))))))))))))))))))))))
16
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
По-добре да не влиза България в Шенген, но за тази работа трябват протести. Прости са управляващите в България. Искат Шенген, но не искат бежанците от Австрия, Германия и т.н. Няма как да стане. Повече са загубите от Шенген, отколкото ползите, но няма акъл, който да мисли, искат си Шенген и това е. Не мислят после какво ще правят с бежанците и с другите проблеми от членството в този бардак.
15
1
 
7
 
! Отговори
ПП-ДБ-CC фeн преди 3 месеца
3aщo тpиeтe, caмo nonитax, зaщo ни e kayзa cлeg kaтo имaмe nocoлcтвo, koeтo ни cъrлacyвa noлитиkaтa?
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Евроатлантическото бъдеще на България е каузата бе мишок!
13
3
 
7
 
! Отговори
Как така, без кауза? преди 3 месеца
Политиците винаги имат кауза - да се нагушат максимално, защото не се знае дали ще ги преизберат за нов мандат. Станишко знае това, защото неговата партия-кърмилница се беше разпищолила да управлява България завинаги, включително и след като я направи 16-а република на родината-матушка на Станишко. Ама им дръпнаха килимчето изпод краката и сега горкият Станишко разполага само с едно замъче в Западна Европа и с милионите, които е успял да скъта! Сега други папат на корем! Няма справедливост!
12
4
 
4
 
! Отговори
ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ! преди 3 месеца
...НЕКОЙ НЕ ВРЪЩА МИГРАНТИ У БЪЛГАРИЯ-----ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Боби Така се оправя демографслата катастрофа. Бизнеса риве че нема кой да бачка.
10
0
 
3
 
! Отговори
СМЕХ... преди 3 месеца
ЕВРОПА Е КАУЗАТА ---НЕ РУСИЯ, ЩОТО И СЪР ГЕЯ Е У ЕВРОПАТА ,БЕ....ХА,ХА,ХААААА...И НА НЕГО "РУСКАТА КАУЗА", НЕ МУ ПАСВА НА ВЪЗПИТАНИЕТО...!!!!
9
3
 
6
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
Шенген е еднин бардак, в който искат да ни вкарат, за да може да прибираме бежанците на западните държави. Иначе за какво им е Българя в Шенген. Имат интерес да се освободят от бежанците. Никой не пита има ли капацитет в България за бежанци, а всяка държава от ЕС иска да си сложи бежанците в България и да се отърве. Извинявайте, ама тук няма да правим държава от бежанци, които не работят. Или работят, или на улицата. Клошарите в България как живеят на улицата, а бежанците не могат, те са специал
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Социалистът либерастин са изказа!
7
2
 
3
 
! Отговори
Акъл преди 3 месеца
Обявете война на Швейцария. Да ни превземе за 3 часа и сме ток. Кеф ти Шенген, кеф ти 6000 chf минимална заплата, всички социални осигуровки всичко е измислено вече!
6
1
 
2
 
! Отговори
L. преди 3 месеца
Че са пропуснали да те запознаят с каузата за унищожението на България - е ясно.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И тоя е една крадлива св и ня.
4
4
 
4
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 месеца
АБЕ , ЧИЯ КАУЗА ...ЩОТО РУСКАТА Я НЕЩЕМ!
3
4
 
1
 
! Отговори
Асан преди 3 месеца
От наште е:)))
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре си ни беше по тройната коалиция, а не сега с тия джендери и меки китки ПП и ДБ.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чия kayзa?