БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен пиар и безсмислени имиджови срещи

Министърът пък се снимал пред паметника на Левски, в Русия нямало такъв
156
БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен пиар и безсмислени имиджови срещи
Снимка: БГНЕС

Депутатите от БСП обвиниха министъра на отбраната Тодор Тагарев, че е направил работно посещение в САЩ за личен пиар и безсмислени имиджови срещи, които не са довели до никакви резултати.

Освен това, според Атанас Зафиров, не е било редно Тагарев да замине за САЩ, след като е стана ясно, че държавният секретар по отбраната на САЩ е бил възпрепятстван и планираната среща с него е била отложена.

"Не беше ли редно за САЩ да замине Ваш заместник, след като предварително сте знаели, че американският Ви колега е отменил срещата", попита социалистът.

Още по темата
"Приет сте от помощник на помощника в Пенгатона, едва ли не са Ви подритвали като мръсно коте, това е обидно не само за Вас, но и за българските въоръжени сили", скочи и Борислав Гуцанов. Той призова за оставката на Тагарев.

Министърът обобщи пред парламента резултатите от работното си посещение и посочи, че САЩ оценяват високо партньорство ни в НАТО.

Освен това има и съществен напредък в реализирането на два от основните проекта за модернизацията на армията ни, а американската страна е потвърдила сроковете за доставката на изтребителите.

"Ярък спомен в мен ще остави възможността да се снимам пред паметника на Васил Левски, нещо което не би могло да се случи в Руската федерация, където няма нито един паметник на този наш национален герой", коментира Тагарев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На мястото на Тагарев бих им отговорил подобаващо, пускайки грозна шега по техен адрес, че с едно обаждане до база на НАТО цялото Позитано 20 ще бъде пометено от настанените там комсомолски червеноплощадни папагали.
58
3
 
17
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 4 месеца
тагаринчо би продал и майка си, и децата си за потупване по рамото от някой американец или нацист!
57
2
 
17
 
! Отговори
Кой каквото ще да преди 4 месеца
ми разправя, Тагарев има визия... на говедовъд! В тоя смисъл, никакви имиджови щети не може да понесе, да ме прощават истинските говедовъди, които всъщност са много по-полезни за страната ни от това мрънкало.
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
да ама не е
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никак не е добре, че се допускат коментари, пропити с омраза. Друг е въпросът, че се пише изключително неграмотно.
54
6
 
2
 
! Отговори
ГРИШО - ПЕРФЕКТЕН... преди 4 месеца
КОПЕЙКАТА - РАЗВАЛЕН РУСКИ....
53
12
 
4
 
! Отговори
Американ Иигъл преди 4 месеца
Русофилите са вредни за България!
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ходи до уса за да покаже лично на господарите си своята преданост и да потвърди че е готов да продаде народа и историята на бу-стан за място сред тях, също така да договорят условията това деяние.
51
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този е много Вреден за България.
50
13
 
3
 
! Отговори
Точка Омега преди 4 месеца
Последни времена за руската ко чи на
49
11
 
0
 
! Отговори
Ниагаров преди 4 месеца
Бавновните станаха ежедневие в расиюшка. Вчера изгоря завод за военни униформи построен миналата година, днес бухна нефтобаза при ленинград и кораб в севастопол. Празно няма, но както знаем все идет в строго соответствие с плана на путев. Всички тези неща са запланувани още преди началото на есвеото.
48
14
 
5
 
! Отговори
СЛАВА НА НАТО преди 4 месеца
Долу рушистите!
47
18
 
6
 
! Отговори
САМО НАТО! преди 4 месеца
НАЙ-ПОСЛЕ ЕДИН ИСТИНСКИ НАТОВСКИ ВОЕНЕН МИНИСТЪР.
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А какво ходи до САЩ след като посолството му е на, една крачка
45
1
 
11
 
! Отговори
AXE преди 4 месеца
Не виждате ли, че ни управляват с комсомолски патос и са точно толкова "гюлета в тиквите", че няма мисъл, а само изпълняват повелите на посолствата......................... и еб?ха мамата на Р България. Никога не сме били по задлъжняли и бедни... Корпоративни интереси и изкуствено високи цени на храните заради западните вериги. купуваме електричество от вън, а не си спонсорираме собствената икономика, внасяме украински несертифицирани ЕС стоки, а нашите мухлясват....е...ти родното правителство
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Приет сте от помощник на помощника в Пенгатона"...........Тоест, домакин е бил висшестоящ на Тагаренко.
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво да го коментираш този абсолютен неадекватник с неговите изцепки. То бива такава неспособност да прави актуални анализи, ама вече и на децата им е ясно, че Украйна се затрива, и Русия ще смачка укронацистите.
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 44 - "Тагарев е съвършения министър..." Още един шегаджия ,браво ,поне весело да става :))))
41
0
 
14
 
! Отговори
AXE преди 4 месеца
Честно казано съм втрещен как разни индивиди плюят по разни соц./руски паметници, символи както и по тогавашния строй,без да си направят труда и да прочетат биографиите на сегашните ни управляващи от ПП/ДБ,за гроб и дпс няма и да говоря,те са креатури на Държавна сигурност/ДС/.Но ПП и ДБ в момента се състоят само от наследници и/или работници на различните отдели на ДС,а те нрав и навици не променят. Толкова висях по барикади, блокади, окупации за да стигна до момента да ме управлява не БКП,а ДС
40
0
 
3
 
! Отговори
силно замислЕна преди 4 месеца
Е то само с шкембе чорба у глупавицата, к'во друго да бъде?!