Нинова: Връщаме се в мутренски години, които бяхме позабравили

ПП-ДБ върнаха модела „Борисов“ на власт, коментира лидерът на БСП
1 фев 2024 13:31, Елка Василева
51
Нинова: Връщаме се в мутренски години, които бяхме позабравили
Снимка: архив, БГНЕС

Поредното публично убийство в последните няколко месеца е показателно, че се връщаме в мутренски години, които бяхме позабравили. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира в кулоарите на парламента снощното убийство в София на Мартин Божанов.

Още по темата
„Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) върнаха модела „Борисов“ на власт и заедно с това се върна и онзи стил на управление – мутренският стил, допълни тя.

Тревожно е, че излиза информация за система от връзки на Божанов с прокурори, съдии, това трябва да се провери, говори се за подкупи, рекет и заплахи, добави политикът.

В този контекст тя постави въпроса за съдебната реформа, която по думите ѝ е била „знаме на ПП-ДБ“. Тя беше съсредоточена само върху това да се овладее КПКОНПИ, Конституционният съд, Висшият съдебен съвет и Инспекторатът към него, добави Нинова.

Реален резултат от тази реформа няма, продължава хаосът в прокуратурата и в съда и поредното показно убийство е доказателство, че няма държава, че тази съдебна реформа е абсолютно провалена и когато няма държава, мафията вилнее, изтъкна още Корнелия Нинова.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Шопендар преди 3 месеца
Няма да има спокойствие в България.червената мафия си има държава,и убийствата на непослушни членове си е техен патент,и те си го подържат винаги действащ.а това че реват и плюят и се оплакват са също техни прийоми,ама вече никой не им се връзва.и тая,и гечев и т.н.
41
1
 
4
 
! Отговори
гражданка преди 3 месеца
Върти суче, все ББ й е в устата....Барнала се с белия костюм който сигурно струва хиляди лева....и само дрънка....
40
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Не ,никога не сме излизали от тях. Просто се активират ,когато "твоят приятел" и компания е "застрашен" и трябва да се "прегрупират" ,както го каза изпълняващия функциите на прокурор. Това е достатъчно красноречиво и показателно ,че няма държава ,а действат ОПГ от всякакъв характер.Въпреки това наближава времето на справедливата разплата за всички престъпления и тези ,които са ги убили от престъпния контингент са се "спасили " по "по- лесния начин" .
39
2
 
13
 
! Отговори
Мария преди 3 месеца
Ха,ха,ха никой нищо не е забравил г- жо Лъжа ,освен партията ти,защото вашата партия е създателя на мутрите, но както винаги ,вие сте невинни ,други са виновните.
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Господа съдии, благодарим ви, че преследвате престъпниците и ги наказвате със смъртни присъди. Трактора, Нотариуса бяха справедливо осъдени от нашата съдебна система в сянка. Вие вършите достойно дело. Прилагате смъртното наказание, въпреки скрупулите на обществото и обществото ви подкрепя.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От всичко писано до сега излиза , че яко си е използвал СЛУЖЕБНОТО ПОЛОЖЕНИЕ а и семейното с жена си във власта. Да ама хората помнят . И затова са скрити свидетелите
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Безполезен бокклукк, който нямаше да помогне на правосъдието, но можеше да рекетира нашите съдии и прокурори, от нашата реформирана от Пинокио, Просто Киро, Пеевски и Боко съдебна система. Нашата реформирана съдебна система от "Слгобката" осъди на смърт "Нотариуса". Присъдата е изпълнена. Благодарим на реформирана съдебна система.
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 32. Не пиши глупости. А си помисли или питай някои които разбират и помнят. Тия партии са от две три години създадени .
34
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Накрая остана само един Шопландски боец - Мутротиквата.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До. 33. Какво и кой и кои да спрат . В ред ли си.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До35. Какво да ти спре и кой и кои? Възраждане ли , БСП ли , ГЕРБ ли ДПС ли кои , кой , кой .В ред ли си.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хубаво е, че са го убили; лошо е, че са премахнали един свидетел. Но той щеше да избяга като Пепи Еврото и да не свидетелства. Остава само доброто, че са го убили.
30
0
 
7
 
! Отговори
Курнелата преди 3 месеца
Май га я страх!
29
2
 
9
 
! Отговори
обикновен българин преди 3 месеца
Айде е е пак ни лъже . Никои не е забравил мутренските времена. Създадени точно от смяната на БКП с БСП 1990 г. Мутренските времена ще свършат когато свърши и Централната Власт. И се замени с Местна Независима Власт. А това е възможно само и изключително с помощта на ЕС и НАТО .
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Спрете войната!
27
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нинова ,ПУТИН те търси ,за проваления опит ,за преврат в България, по плана " Решетников " Чака те Сибир ,заедно с РАДЕВ и КОПЕЙКИН !!!!
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Махнете тая буля бе, плаши децата, реват като я видят по новините!
25
2
 
11
 
! Отговори
Айде сега пък преди 3 месеца
Не може да се връщаш към нещо, което не си напуснал!
24
2
 
10
 
! Отговори
русофил преди 3 месеца
убитият мафиот е бил явен русофил....
23
3
 
15
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 3 месеца
ама другарко , нали не си забравила че бсп създаде мутрите и назначи милионерите ?