Рашков: Отстраниха Божанов заради връзки с прокуратурата и съда

"Ние водихме разследване срещу този човек, когато бях министър"
45
Рашков: Отстраниха Божанов заради връзки с прокуратурата и съда
Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков коментира в парламента убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.

"Ние водихме разследване срещу този човек, когато бях министър, той е свързан със среди и в прокуратурата, и в магистратурата, и в съда, и сега го отстраниха, защото се уплашиха, че ще разкрие факти за връзките му с такива среди“, коментира пред журналисти в парламента настоящият депутат от парламентарната група на „Продължаваме промяната - Демократична Българи“.

Още по темата
Рашков добави, че това, според него, е основната версия за станалото.

"Съдия Владислава Цариградска е написала днес нещо, там има две имена, едното от които напоследък, след промените в Конституцията в частта за прокуратурата, започна да размахва пръст - от държавния глава, докъдето прецени" отбеляза още депутатът, цитиран от БТА. Но не отговори на въпрос кого точно визира.

Както Dnes.bg съобщи, Мартин Божанов беше застрелян снощи в столичния квартал „Горна баня“. Изстрелите са били няколко, само в главата. На мястото е открита частица от гилза от пистолет.

Иво Илиев, зам.- градски прокурор на София, потвърди името на убития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Вилхем Романов преди 2 месеца
Мъжът на съдия Владислава Цариградска Марио Бировски е бандит.Подробно е описана престъпната му дейност в много медии.На тази съдийка не може да се има никакво доверие.
39
0
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Извинявам се ,написах коментар за статията АЗП - за мобилните оператори.....съжалявам.
38
0
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Не можеш да преподпишеш договор с мобилен оператор ,ако тарифата на новия план не е по-висока от настоящата. Къде е тогава КЗП ? Как ни защитава ,като всяка година тия такси стават все по- големи. И потребителя влиза в една спирала която все-повече му бърка в джоба.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 34 - все тая
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако съдия подава сигнал, че е заплашван и нищо не се случва, какво остава за обикновените хора? Прогнила държава, с прогнила съдебна система.
35
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Този не е ли размахал пак някоя папка, която щял да покаже, само че ...друг път! Само с внушения не става ,другарю следовател! Иска се поне малко доказателства!
34
0
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА СВЪРЗАНИ С "ТЕЗИ СРЕДИ" ,ЗАЩОТО ТАМ СЕ НАМИРАТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЕХНИТЕ СЕБЕПОДОБНИ С ЛИЧНОСТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ И ДЕЙСТВИЯ СЪЩИТЕ ,КАТО НА ОХРАНИТЕЛНИТЕ ФИРМИ И КРИМИ КОНТИНГЕНТА.ПОЛИТИКО- ИКОНОМИЧЕСКИТЕ КРЪГОВЕ ОТСТРАНЯВАТ ФИЗИЧЕСКИ ЗАВИСИМИТЕ СВЪРЗАНИ С ТЯХ "НЕУДОБНИ СВИДЕТЕЛИ" ,КОИТО МОГАТ ДА СЕ "РАЗПРИКАЗВАТ" ,НО ТОВА НЯМА ДА ГИ "СПАСИ" И Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ,КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ СЕГА ОТ "ПОЛИТИЦИТЕ" ДА ОТИДАТ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЗАВЕДЕНИЯ СЪС СТРОГ РЕЖИМ .
33
0
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 2 месеца
До До 7Ало, учената, пише се вакУУмирана. А от мен едно мощно УУУУУУУУ
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разследване се прави от следовател, като рашков. В следствието се "губят" и подменят доказателства, и се натъкмява версията. След това се включва прокуратурата, където се "повдига" обвинение, но за наши хора преписката се смачква, накрая, ако въобще стане, се стига до съда, където "не корумпираните" съдии решават по вътрешно убеждение без значение какви са доказателствата. Имотната мафия задължително работи с нотариуси, ЧСИта, следователи, прокурори, съдии, адвокати, вещи лица и лице за връзка.
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много са се облажили по край тоя от всички институции ,така че те че мълчат
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
После, Европа ви била виновна. Само и единствено българи са виновни за състоянието на България. Скапано племенце
29
0
 
14
 
! Отговори
GuthenBERG преди 2 месеца
Той цитира съдийка, която завоалирано е споменала някакъв кандидат за съпредседател на партия, като вероятен въвлечен?????!!!!
28
1
 
6
 
! Отговори
От 26 преди 2 месеца
Коментарът "до 22" вече се отнася "до 21" така се получава с коментари в медии с цензура !
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поне едно добро се е случило :)
26
1
 
3
 
! Отговори
До 23 преди 2 месеца
"НЕОСТЪР" ха ха каква "интелигентност", на кой sселски мегдан научи тази "оригиналност" ?
25
0
 
2
 
! Отговори
До 22 преди 2 месеца
Къде прочете "Русия" бе ***, просто коментирах реалността, ако ти си толкова "малко умен" за да не можеш да разбереш истината значи имаш умствен проблем ! Забелязва се, че посещението на сайта е спаднало с 63 % по данни от проучване за електронните медии ! Като влизаш само тук е естествено и умственото ти ограничение ! Регистрирай се в истински сайтове няма страшно никой няма да ти открадне данни мишоче !
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
МИСТЪР ДАМАДЖАН Е АКТИВИРАН ДА ХРАЧИ- АМА НЕ МУ ВЪРВИ ОТКАЧЕНАТА МИСЪЛ- АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА Я ХВАНЕ ИЗОБЩО.
23
0
 
5
 
! Отговори
До14 преди 2 месеца
До До 7За да изпъкне простака се обгражда с по- големи простаци!
22
6
 
5
 
! Отговори
Комундетата преди 2 месеца
на Путин пак са се активирали тук при тези неадекватни и неграмотни ДНЕСкашни имитации на журналисти ! Скоро тук ще останат само те единствени за да се преброят и разберат каква жалка цифра са !
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Комудетата. Пак ли Русия ти е виновна бе не видиш ли за какво е статията ? А пък ако останат само "***" това означава, че си непотребен напълно. Не че сега си особено потребен с тия твои непрестанни глупости под всички статии