Денков: Навални е символ на борбата срещу диктатурата в Русия

Премиерът присъства на конференцията в Мюнхен
16 фев 2024 17:45, Нели Христова
73

Това е тъжна новина, Навални е символ, той е е символ от години на борбата срещу диктатурата в Русия, борбата за свободно слово, на борбата срещу това, че не може човек да бъде затварян заради това, че има различно мнение. Това заяви Николай Денков от Мюнхен във връзка със смъртта на Навални.

В известен смисъл изглеждаше неизбежно, че това ще се случи, защото виждаме как стъпка по стъпка примката беше затягана около него".

По думите му, изпращането на Навални в Северната колония е изглеждало като смъртна присъда.

"Тъжно е и показва защо е важно да ценим какво означава демокрацията. Много често хората казват: "Ама защо толкова различни мнения, объркваме се", каза още Денков.

"Трябва да си представим, че има и друг свят и този свят е този, в който никой не може да казва свободно какво мисли освен този, който е най-отгоре. И ако кажеш нещо различно могат да те пратят в Северна колония. Не трябва да забравяме това, защото то се е случвало и в нашата държава", допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
А налагането на цензурата и гледната точка ,като "правилната страна на историята" не е ли вид диктатура и то чрез преследване на носителите на "различната" гледна точка ,която е в противоречие с "директивите " на всяко управление.?!
63
0
 
0
 
! Отговори
Майната Ви преди 2 месеца
НОВИНА! НОВИНА! Президентът Радев е изпратил поздравителна телеграма до Путин и Митрофанова по случай смъртта на Навални! Истински българин и патриот!
62
1
 
1
 
! Отговори
Краят преди 2 месеца
на предателите на Родината е един и същ. Винаги свършват зле. Де късмет и нашите предатели да ги съдят и в колониите. Малък празник за демокрацията. Една бивша известна руска опозиционерка беше нарекла Навални фашага.
61
1
 
2
 
! Отговори
Чудя се преди 2 месеца
Колко ли натрупа денков в брой - заедно с аверите от - пп/дбЗащо няма публични данни за имотното сьстояние и финанси на - другарите от - управляващата клалиция
60
1
 
3
 
! Отговори
А другите преди 2 месеца
Нека покрай него си спомним за Асангж, Пучдемон, Снудън, Маннинг
59
1
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
До 54 "Тони по точки вече Сталин" - Сталин гонеше корумпираните партийни секретари и прода'ж'ните "интелектуалци", като Троцки дет искаше да замени кирилицата с латиница. Затова сега европро'с'таците го мразят.
58
1
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Мухаха... Затова когато се изказа критично към САЩ, немците за седмица го върнаха на Русия. ПП. Денков е символ на всичко най-долно...
57
3
 
1
 
! Отговори
Делиорман преди 2 месеца
За Боко се говори как по къси *** и шапка му се върти на шиш агне а той лежи на легло.срам,срам ама си яде младо агне.
56
3
 
8
 
! Отговори
Нане преди 2 месеца
грантаджийските кравешки слуги, мож да се вихрят само в колонията... При омия няма 6, 5 за предателите на Род и Родина... ===)))
55
15
 
1
 
! Отговори
Ето преди 2 месеца
Ето Защо трябва със всички средства и сили да се държат зад желязна завеса лъжливите комплексирани фашизирани руски путинисти. Бой по руските фашисти със цената на всички сили и средства.
54
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен безродник сити
53
15
 
2
 
! Отговори
Путин преди 2 месеца
Тони по точки вече Сталин. Браво фашизирани болшевики, срам за вас! Бог да прости човека. Срам за путиновите фашисти, изверги за руснаците.
52
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навални е символ на предателството. Смъртта му е доказателство, че предателите са използвани и после унищожавани, когато вече ням нужда от тях. Примери много и по света и у нас.
51
3
 
13
 
! Отговори
Дрънкаров преди 2 месеца
символ на борбата срещу чекмеджарите в Бг
50
2
 
14
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 месеца
Другарите Бойко Борисов и Денков са символ и продължители на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков .
49
3
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
това са вътр проблеми на русия нас не ни интересуват а положението на хоратацените растат с часове нищо не работи всичко е затлачено от бюрокрация икорупция с болниците положението е трагедия антибиотиците свършиха в аптеките
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бреййй голямо натягане пред посолството, бързат ли бързат евроатлантиците да реват за тоя Навални. Скоро и тук ще стане както в Северна Корея - ще накажат тоя, който не реве достатъчно силно за Навални. На мен не ми пука, пък и не плащат в долари като тях, тъй че... местя го. Каквото търсил - намерил
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навални и Васил Божков са едно и също нещо! Но в ралични територии! Ако за Навални се говори че е опозиция, то същото важи и за Божков! Само че в едната територия и а правосъдие а в другата зависимости. И защо да пращаш някой в Северна колония и там да го убиеш, като можеш да го сториш навсякъде, ако не ти пука инси убиец! А при тази цензура в Русия, кой оповести новината???
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За тези бе;зр;од;ни;ци вкл. и тоя на снимката принципа "народът плаща сметката" е свещен и ненарушим. Този принцип трябва да се отстоява с цената на живота на хиляди български граждани, които днес няма какво да сложат на масата си за да ядат и които днес няма да може да си погасят вноските по заемите, които са изтеглили за да ядат.
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ники Сапунерката е не по-малка невестулка от агент Навални!