Божанков: Сезираме ДАНС за "Възраждане" в Москва

20 фев 2024 16:24, Александър Попов
138
Божанков: Сезираме ДАНС за "Възраждане" в Москва
Снимка: БГНЕС

Насочваме сигнал към прокуратурата и ДАНС. Депутати от проруската партия Възраждане посетиха Москва по покана на партия на Путин. Един от тях е член на комисията по отбрана в България, заяви депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков.
 
Поставят се следните въпроси на органите:

- Изнасяна ли е информация, която касае отбраната на България и НАТО към руската федерация?

- Има ли данни за извършени престъпления срещу интересите на България?

В контекста на това, че Русия ни обяви за неприятелска страна. В навечерието на втората годишнина от войната. И смъртта на Навални. Русия провежда военни учения в Черно Море. Питаме партия ГЕРБ и Бойко Борисов - още ли държи на думите си, че партия Възраждане не е проруска? Внасяме и проект на решение представителя на партия Възраждане да бъде отстранен от комисията по отбрана, каза още Божанков.
 
Гледаме изключително сериозно на всеки потенциален пробив в националната сигурност на България. Очакваме същото от останалите сили в НС, допълни той.

Dnes.bg припомня, че делегация на "Възраждане" посети Руската федерация по покана на партия "Единна Русия" и участва във Форум на поддръжниците на борбата с модерните практики на неоколониализма "За свободата на нациите". Речи на Форума са произнесли Коста Стоянов и Ангел Георгиев, като в тях и двамата се застъпиха за правото на независимост на всички държави и осъдиха всички форми на колониализъм и неоколониализъм.

Преди две седмици делегация на "Възраждане" беше в Унгария, където посети унгарския парламент по покана на третата по големина партия "Наша родина".

В началото на март 2024 г. "Възраждане" посреща делегация от Германския бундестаг включваща 7 депутати от "Алтернатива за Германия", която ще присъства на официалните чествания по повод на националния празник Трети март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази партия трябва да бъде забранена. Който е на страната на съдиста Пугин, трябва да се отнасят с него, както гореспоменатото чудовище се отнася с опонентите си.
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой да нахлуе бялата риза върху кратуната на този хамелеон,за да спре да замърсява страниците на четените от нас сайтове.
115
1
 
2
 
! Отговори
Интересно преди 2 месеца
Що не сезират ДАНС, че ококорената метреса на Спецов и Киро тъ_пото са обсъждали назначения в българските служби и правителствени институции с чужда държава. Това е държавна измяна. А ще сезират ли ДАНС че Ококорената продава на България руска газ през посредници с 30% по-скъпо за сметка на държавата. Това е криминално деяние. А ще сезират ли ДАНС защо ние купуваме една и съща газ с Турция но ние плащаме 4 пъти по-скъпо, къде отива разликата от милионни на месец.
114
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хибридната война на Путин в България започна още 2014 г. след предателите русоробите тролейте и зомбираните глави ще дойдат бомбите Възрожденците и другари имат мисия да ни набутат в руското блато
113
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слугите на Путин и враговете на България Незабавно да се забранят руските парти докато не е станало твърде късно да не се събудим без Варна и Бургас
112
0
 
3
 
! Отговори
У бре преди 2 месеца
Тези сигурно са прочели, че руската хазна била необичайно пълна! Колко бързо се организираха?
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нека първо похарчат рупиите!
110
3
 
7
 
! Отговори
ха-ха-хи РЕЦИПРОЧНО преди 2 месеца
Сезираме ДАНС че Кокорчо и компания са посетили САЩ и там лизахаЗадници до полуда.... !!!!
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България има интереси?! Добре, че ни го казвате от време на време.
108
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия ни обяви не за вражеска, а за недружествена страна. А защо постоянно елегантно пропущате,че доста преди това ние я обявихме за враг? Какво ви възмущава сега?
107
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Истината е, че Възраждане скоро ще са под линията. И виновен е Костадинов - изключително неприятен човек, кофти манталитет, няма качества да се хареса на хората. Да не говорим за липсата му на каквато и да е осъзнатост.
106
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Възраждане да се изключат от парламента ако може. Ромале само се излагат
105
6
 
12
 
! Отговори
Fena преди 2 месеца
Божанков - просто е. Българите не мислят това, дето си мислите вие. Или дето ви плащат да си мислите. Направете един референдум за НАТО да видим кои са ни приятелите и кои са враговете?
104
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Възраждане трябва да бъдат санкционирани - дипломатически посещения в Русия са обект на санкции, съд и затвор. Автоматично тия трябва да бъдат подложени на 48 часа кръстосан разпит и побой докато не признаят, че са шпиони. Всеки гласоподавател на тази партия да бъде обявен за шпионин също
103
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Живо ме интересува какво точно се случи с този бивш бесепар при посещението му в САЩ?
102
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На мен ми е много интересно защо толкова се пънат тия да ходят в Европарламента? Я виж колко им е добре в Раша, колко са усмихнати. Да си вземат семействата и да направят една общност на копейките там
101
1
 
2
 
! Отговори
Климбо преди 2 месеца
До ЮАР.ТрЕбе ли и аз да ти напиша,че ако не бЕха рушшяците,ще ще е да си фес???И аз не ги любя,щото заради СДСР-то ми отиде 27 години от животеца,на...съдба
100
0
 
7
 
! Отговори
М'глата преди 2 месеца
А аз сезирам комисията Скрап и жЕлезо за дейността на тате ти!
99
9
 
8
 
! Отговори
РУСИЯ е ВРАГ преди 2 месеца
А, КОЙТО ХОДИ ПРИ ВРАГОВЕТЕ И ИМ СЕ КЛАНЯ---СЪЩО Е ВРАГ И ПРОДАЖНИК!
98
23
 
12
 
! Отговори
от ЮАР преди 2 месеца
До Анонимен Русия винаги е била враг на България. Заради Руските зависимости сме на дъното на Европа. Ако не бяха тия зависимости, можехме да сме в Шенген и Евро-то още преди 10 години. То не бяха милиарди пари, включително от Българския данъкоплатец за разни тръби, то не бяха Лукойл, Газпром, Росатом, то не бяха служби, проядени от Руски ***, а бе въобще е трудно да се опишат. Не щем никаква Русия, нямаме нищо общо и нищо не дължим на Русия. Да се махат! Ние сме Европа. Ние сме НАТО.