Божанков: Сезираме ДАНС за "Възраждане" в Москва

20 фев 2024 16:24, Александър Попов
138
Божанков: Сезираме ДАНС за "Възраждане" в Москва
Снимка: БГНЕС

Насочваме сигнал към прокуратурата и ДАНС. Депутати от проруската партия Възраждане посетиха Москва по покана на партия на Путин. Един от тях е член на комисията по отбрана в България, заяви депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков.
 
Поставят се следните въпроси на органите:

- Изнасяна ли е информация, която касае отбраната на България и НАТО към руската федерация?

- Има ли данни за извършени престъпления срещу интересите на България?

В контекста на това, че Русия ни обяви за неприятелска страна. В навечерието на втората годишнина от войната. И смъртта на Навални. Русия провежда военни учения в Черно Море. Питаме партия ГЕРБ и Бойко Борисов - още ли държи на думите си, че партия Възраждане не е проруска? Внасяме и проект на решение представителя на партия Възраждане да бъде отстранен от комисията по отбрана, каза още Божанков.
 
Гледаме изключително сериозно на всеки потенциален пробив в националната сигурност на България. Очакваме същото от останалите сили в НС, допълни той.

Dnes.bg припомня, че делегация на "Възраждане" посети Руската федерация по покана на партия "Единна Русия" и участва във Форум на поддръжниците на борбата с модерните практики на неоколониализма "За свободата на нациите". Речи на Форума са произнесли Коста Стоянов и Ангел Георгиев, като в тях и двамата се застъпиха за правото на независимост на всички държави и осъдиха всички форми на колониализъм и неоколониализъм.

Преди две седмици делегация на "Възраждане" беше в Унгария, където посети унгарския парламент по покана на третата по големина партия "Наша родина".

В началото на март 2024 г. "Възраждане" посреща делегация от Германския бундестаг включваща 7 депутати от "Алтернатива за Германия", която ще присъства на официалните чествания по повод на националния празник Трети март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
17
 
14
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Тези същества,които се кланят на убиеца путин и кликата м1, не са Българи ше знаете
95
3
 
12
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
На това ( каквото е) нали баща му виден бкп кадър му купи място в бкп срещу 500 000. Кога е започнало разкриването му като цветно?Явно след *** на родителя
94
7
 
10
 
! Отговори
Що се връщат а? преди 2 месеца
Нали се кланят на кремъл. Що не си останаха?
93
12
 
6
 
! Отговори
от ЮАР преди 2 месеца
До либералист А бе другарю, откъде заключи, че Божанков е предател? Той не е Руснак, нито се е клел във вярност към Русия. Предател на кого? Хайде да обясниш!
92
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Iron Maiden Русия ви обяви за вражеска държава, след като години наред и правихте всички възможни гадости, без да ви мигне окото. Няма нужда сега да го вадиш това като аргумент. За сега сме само вражеска държава, но след някое време може и да започнат да ни мачкат, защото народната мъдрост гласи - каквото повикало, такова отвърнало
91
5
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Този го мразя, преди да съм го видял.
90
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доносникът Божанков и цялата му партия от лакеи ще се скъсат да се натягат! Дано някой ден започнат да разсекретяват и досиетата на агентите на ЦРУ и посолството, да го видим какъв майцепродавник е.
89
3
 
17
 
! Отговори
Руя преди 2 месеца
Какъв ..му е проблема на тоя лизо...ъзец.Ще ходят където си искат нали сме демокрация.Понеже имат мозък в главите вече са отритнати.
88
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Голям майтап с тоя
87
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 92 А ти кравар, като е толкова хубаво в Краваристан бегооом марш там и ти пожелавам да не се връщаш повече. Виж, мисля ти доброто, кравар!
86
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чудесно е да отидат в Москва копейките, проблема е че се връщат.
85
9
 
6
 
! Отговори
КОЙТО ГИ ПУСНЕ ТИЯ: преди 2 месеца
....от Възраждане да се върнат в България, ОПРЕДЕЛЕНО Е АГЕНТ НА РУСИЯ У НАС И ЕС !!!!!!
84
9
 
6
 
! Отговори
ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ преди 2 месеца
....НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ТИЯ В БЪЛГАРИЯ---- НЕКА СИ ОСТАНАТ В РУСИЯ И ДА ОТИДАТ НА ФРОНТА!!!!
83
13
 
4
 
! Отговори
ОТКАЖЕТЕ ВРЪЩАНЕТО.. преди 2 месеца
....НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ В БЪЛГАРИЯ!!НАПРАВЕТЕ ПАСПОРТИТЕ ИМ НЕВАЛИДНИ ЗА ВЛИЗАНЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!НЕКА СИ ОСТАНАТ В РУСИЯ ПРИ ПУТИН И НА ПРАКТИКА ДА ДОКАЖАТ ЛЮБОВТА СИ КЪМ РУСИЯ, ВЪВ ВОЙНАТА....ХАХАХА
82
9
 
3
 
! Отговори
Iron Maiden преди 2 месеца
Жалки расли / недорасли недоносчета! Учили / недоучили от 1-ви до 4-ти клас! Чели/недочели и половин книжленце ама сте готови да коментирате като най-знаещите по всички въпроси!Що за *** е това, след като Русия ни е обявила за вражеска държава, ти да си толкова *** и жалък, че да отидеш на крак при 'човека' лакът брада с 10 сантиметрови подметки и нула логически умозаключения и да произбасяш речи там!!!Жална ни майка със такива български "човешки" същества!!!
81
13
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
Има ли изобщо нормални хора, които да подкрепят Възраждане и този Божанков?
80
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Утре в парламента очаквам як екшън между Костадинов и тоя отпаааадък Божанков. Възраждане се върнаха от Москва. Шоуто започва в 9 сутринта. Предават заседанията пряко по БЛИЦ БГ в ютюб.
79
3
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 2 месеца
тоя ще бъде разстрелян по някое време
78
2
 
18
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
Ти кажи за видето с младежа , бОжанице
77
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДАНС не се занимава с това, но Божанков няма как да знае