Атанасов убеден: Обществото не желае избори, даваме оферта

Меморандумът на ПП-ДБ при покана за преговори
117
Атанасов убеден: Обществото не желае избори, даваме оферта
Снимка: БГНЕС

Според Атанас Атанасов от ПП-ДБ обществото към днешна дата не желае избори и партиите в управлението трябвало да се съобразят с това. Все пак той призна, че от коалицията са готови да отиват на избори.

Атанасов обясни, че меморандумът от ПП-ДБ е предложение за преговори.

„Един вид политическа оферта. Този меморандум на практика представлява покана за преговори към нашите фактически коалиционни партньори“, каза той.

Още по темата

Според него не става дума за постове, а целта е да се седне на масата на преговори без червени линии. Атанасов смята, че управляващите трябва да започнат разговори за това как ще се упражнява властта след ротацията на премиерите.

Относно спорния въпрос кой да е външен министър след ротацията – Николай Денков или Мария Габриел да съвместява постовете на премиер и министър, Атанасов коментира, че всичко може да бъде договаряно.

Според него има няколко варианта на конфигурации в правителството, чрез които и Мария Габриел, и Николай Денков могат да имат комуникация с партньорите в международен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
Не говори от името на "обществото" . Това искаш ти ,защото друга "добра възможност" за кариерното си развитие ,след това няма да имаш .А вече се виждаш на така жадувания пост председател на НС .За тази цел и "получи списъка с магистрати " написани по "твоя тертип" ,за да извиваш ръце ,на тези ,от които зависи ,тъй жизнено важното за теб "топло канапе"и да се чувстваш "значим" . Аз също съм част от това общество и искам "избори до дупка" ,докато се прочистят всички индивиди ,като теб от НС.
97
0
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
АТАНАСОВ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОМРАЗАТА СИ КЪМ БОРИСОВ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА И СТИГНА ДОТАМ ЧЕ ДАВА ОФЕРТА АТАНАСОВ КОЙ СИ НА КОГО ДАВАШ ОФЕРТИ БЪЛГАРИТЕ НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВАТ А ТВОЕТО БОГАТЕЕНЕ ПОЗОР СТЕ
96
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Атанасов, какви оферти бре?! Оферта давал?! Кирето е по офертите! Това да не е да си купиш апартамент от БОДК на смешна цена?!
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Докога тази слуга от соц време ще ни я натрапвате!!! Докога синове и внуци на активни борци, които обираха каймака преди 89 год. пак ще са отгоре и ще се тъпчат с пари за сметка на работещите обикновени хора!
94
0
 
5
 
! Отговори
Doom Metal преди 5 месеца
Слушам More-Vremya_Vechno-RU-CD-2024-GRAVEWISH, страхотен дум метъл, не съм гласувал от 20 години. Отиваме на избори, и вие, ПП-ДБ + ГРОБ си заминавате !!!!
93
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Напротив! Всички искаме избори и не ви понасяме! Тези които се обединихте в общото евро-атлантическо ограбване на страната никой не иска да ни управлявате, а още по-малко да променяте конституцията за да си узаконите далаверите! Вън!
92
1
 
11
 
! Отговори
ДО - 86 преди 5 месеца
Гнома бе произведен в генерал буквално от въздуха от Иван Костов. Беше негов най-верен слуга, авантаджия. По времето на Костов бяха назначени сътрудници на бившата Държавна сигурност и други репресивни служби повече, отколкото при предишните 5-*** премиери: А. Луканов, Д. Попов, Ф. Димитров, Л. Беров и Ж. Виденов.
91
0
 
7
 
! Отговори
Идеалист преди 5 месеца
Този безполезник затри ДСБ. Накрая ще играе и казачок!
90
0
 
7
 
! Отговори
Ром и сок манго преди 5 месеца
Деменция или шизофрения... Атанасов има нужда от лечение!!!
89
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цола Драгойчева била много стара за Парламента , а Атанасов не иска ли да я задмине ?
88
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е как бре , тъкмо свикнахме да ходим всяка година на избори , и сега ---хоп , Т-анасов не иска .... Народът иска г-н не заслужил , неграмотен , примитивен , без капка морал , измислен ''генералЮ'' !
87
0
 
13
 
! Отговори
Генерал Гном преди 5 месеца
Обществото не желае избори.Що за чингиски мисли и действия ако има Избори вие и ония ваши съпартийци няма да влезе никога повече в Парламента.
86
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На 64 години какво прави Атанасов в политиката?
85
0
 
25
 
! Отговори
Васил преди 5 месеца
Всъщност ДБ не искат избори, защото не искат да пуснат кокала
84
0
 
21
 
! Отговори
лапка му се преди 5 месеца
Изборите може да объркат лапачката на Атанасов и сие. Затова не ги искат.
83
0
 
13
 
! Отговори
Жабооо настъпена, преди 5 месеца
бърза контраоферта от обществото : народен съд и бесило за националните предатели от ППДБГЕРБДПС СЕГА!!!
82
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чао, предател!
81
0
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
Избори не искат от ДБ, защото спада броя на хората гласуващи за тях. Не знам какво точно иска обществото, но аз искам нови избори и не искам да ни управлява коалицията ДПС-ГВРБ-СДС-ПП-ДБ. А вие искате ли?
80
0
 
15
 
! Отговори
Ген.Гном преди 5 месеца
Язък, отиде ми председателското място и хубавата пенсия!
79
0
 
23
 
! Отговори
чакай малко преди 5 месеца
пекинезът е в грешка. Всички искат избори