Денков категоричен: Наши войски в Украйна няма да отидат

Промяна в позицията няма, заяви премиерът
27 фев 2024 17:38, Александър Попов
122
Денков категоричен: Наши войски в Украйна няма да отидат
Снимка: БГНЕС

"По никакъв начин никой не е поставял въпроса за изпращане на войски в Украйна. Зеленски не е повдигал такъв въпрос. Български войски там няма да отидат", заяви премиерът акад. Николай Денков.

Думите му идват вследствие на изявленията в публичното пространство, че може страната ни да изпрати жива сила в Украйна.

"Ще отида дори в НС да го кажа. Промяна в позицията няма, обсъждаме само пращане на военнотехническа помощ на Украйна", поясни премиерът.

По темата за ротацията, Денков каза, че процесът за ротацията върви.

"С Мария Габриел имаме разбирателство за това, че трябва да бъде гладък процесът. Това, което създава повече напрежение, е как в Народното събрание ще бъдат попълнени тези позиции, свързани с Антикорупционната комисия, с Висшия съдебен съвет, с Прокурорския съвет и със съответните регулатори. Ще има успешна ротация и ще се разберем с партийните лидери", добави Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Кой преди 1 месец
ли пък ви вярва?....Така излъгахте и за "Шенген", и сега вече ни доставят всекидневно всякакви престъпници....
112
0
 
4
 
! Отговори
На тази лъжлива преди 1 месец
Шу_шу-мига ли трябва да вярвяме. Този изпълнява каквото му наредят, никой не го смята за човек. А и като знаем как нашите продажници се натискат повече от всички други евроатлантически слуги, нищо чудно и сами да предложат първи да изпратим войски в Украйна.
111
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Ай нападнете Русия бе,нали сте много отворени.Нали са агресора,нали нарушават международното право,нали ще подрепяте украинците до края,нали са бензиностация с ракети,нали нямат армия.А да ви видим сега,колко струвате.Украинците ви повярваха,и сега какво ще ги предадете а?Може да са гадове,обаче те поне излязоха и се биха не с кой да е а с руснаците,биха излезли и срещу американците,ако се наложи,защото те поне за разлика от вас си защитават държавата,макар и не по правилния според мен начин.
110
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви войски, ние нямаме.
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Бог помага , но в кошара не вкарва .
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съсел не се сили, че ще свирнат утре краварите и ще ни въвлечат в кой знае какво. Бог да ни пази!
107
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искаме мурмурандум за не намеса във войната , ти сламеняко знаеш ли какво си , кукла на кончета , днес нама , но утре като ти дръпнат кончетата друга ще я запееш , Путин нападнал НАТО разбирате ли съюзни ангажименти , срещу агресора , въпреки ,че е нападнат агресор и пр.
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков, пътуваш два дни след Мелони уж да подариш дървен меч - играчка на Зеленски. Ние да не сме ***. Гледаме какво става наоколо!
105
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е какво правиш дрънков в Украйна, освен да договаряш износ на български роби.
104
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не му вярвам на Денков. Даваше изявления и отричаше и за мигрантите, но ислямисти мигранти ни ги препращат със самолетчета.
103
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен===Тези,които са предвидени за пушечно месо от господарите могат да бъдат изпратени на фронта дори и без меч! Изтече информация,че внасят за обсъждане в НС мобилизационен план! Нека всеки реши защо точно в този момент и колко може да се вярва на никито?!
102
11
 
2
 
! Отговори
ДЕНКОВ,,,,, преди 1 месец
Я едно ЗАПАСЧЕ за БСП комунистите, да им се охлади главата.
101
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е с кво ще ги въоражи като прати с някоя реплика на меч ли
100
2
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 месец
Ники иска да пътува и го прави икономиката него интересува в оставка е Денков но си пътува усвоява си държавните пари оставка и нови избори
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да бе да!. тва ембрио занесе анджаро на зелниякофчежник и са цела Европа тръпне. Га че да Волтметъро си напраи сам самичуък Харното и Кирното, демек да се изхарекири насред КиниефвУрина.
98
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идете и гласувайте за тези които утре ще имат доблестта и смелостта да откажат на Вашингтон да прати български войници на украйнския фронт, както това е направил Цар Борис II, когато отказва на Хитлер да прати българската армия на източния фронт и така си подписва смъртната присъда! Сега от вас зависи дали утре на власт в България ще бъдат такива като цар Борис II или подставени американски про.сти.тут.ки, на които въобще няма да им пука за вас и за вашите деца!
97
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не гласуваш не е решение, защото това ще улесни американското посолство да си назначи техните крадливи политици на власт които ще споделят краденото от вас с тях! И когато тези крадливи американски про.сти.тут.ки ви пратят повиквателна и ви пратят в украйна да защитавате американските интереси, няма да ви питат дали сте гласували или не сте! СЕГА ОТ ВАС ЗАВИСИ, ДАЛИ УТРЕ ЩЕ ВИ ПРАТЯТ НА ФРОНТА И ДАЛИ ДЕЦАТА ВИ ЩЕ РЕВАТ ЗА ВАС НА ГРОБИЩАТА! ВЗЕМЕТЕ СЪДБАТА СИ И ТАЗИ НА ВАШИТЕ ДЕЦА ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ!
96
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време сме имали държавници които са мислили преди всичко за България и за българския народ и с това са плащали със живота си! Цар Борис отказва на Хитлер да прати българската армия на източния фронт с което си подписва смъртната присъда в Берлин! Георги Димитров отказва на Сталин да вкара България в Югославската федерация след което е убит в Москва! Имаме ли сега държавници от този ранг които са готови да жертват живота си и да запазят българското семейство!
95
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мили джендърчета и скъпи соросоидчета! Усещате ли как на хоризонта ви, се задава повиквателната за фронта! Американкото посолство е предало списък с лоялни соросоидчета на които е плащало центове за коментарите тук! Те ще формират авангардния SS български батальон които ще бъде пратен в руските земи да се бори за нагло-саксонските интереси!
94
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Във всеки показател НАТО има повече от РФ, и руснаците си го казват война с НАТО както в Украйна няма да водят, би била ядрена - не че ще има победител, но иначе са губещи. Пълни глупости са изпращането на войски на НАТО в Украйна.