Нинова за оставката на Денков: Чака ни още от същото и то още по-лошо

Правителството - порочно заченато и неприемливо като сглобка
69
Нинова за оставката на Денков: Чака ни още от същото и то още по-лошо
Снимка: БГНЕС

Правителството ще си отиде днес, но ни чака още от същото и то по-лошо, коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебата за оставката на премиера Николай Денков и министрите му.

Според нея кабинетът е порочно заченат още в самото начало и неприемливо като сглобка.

"В документите, които си раздават управляващите, всичко е за механизъм за овладяване, няма нито ред за проблемите на хората", обвини тя.

Още по темата
Нинова отсече, че партиите във властта са постигнали математически сбор, за да имат мнозинство, което обаче е морално неприемливо.

"Направихте го единствено в името на властта, събраха ви страха и алчността – страхът да няма истинско правосъдие и моделът "Борисов" да отиде там, където трясва и алчността за постове", настоя тя. Соцлидерката отсече, че правителството се е провали във всичките си приоритетите, заложени в управленската програма.

"Влизането в Шенген е изпълнено на 3%, точно толкова е стокообменът по въздух и вода и то в замяна на мигранти, което е факт и управляващите го крият. Вторият приоритет е приемането в еврозоната от началото на следващата година и там има провал. Овладяването на инфлацията до 3% беше друг приоритет, за да се влезем в еврозоната, но няма да се постигне", изброи Нинова.

Според нея няма и съдебна реформа, а съдебна катастрофа и хората я виждат всеки ден.

"Всеки десети работещ българин е беден, не му стигат доходите за оцеляване дори да работи и процентът на работещите бедни се увеличава. Каква реформа има в здравеопазването, когато умират хората по улиците, каква реформа в образованието, вижте учебниците, къде сме в касацията", скочи още лидерът на БСП и обобщи, че "всичко е делене на постове, караници и скандали".

"Това правителство е създадено за овладяване на държавата, а не за нейния просперитет и развитие", отсече тя.

Тошко Йорданов от ИТН коментира, че толкова гнусно и жалко управление не е имало досега.

"Денков се изпързаля като сапун в турска баня, но както се казва, когато корабът потъва, първи напускат мишките", каза той, след като премиерът Денков напусна НС заради заседанието на МС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
НИНОВА С-ИГАНКО преди 1 месец
ЗАЩО БЕЛИТЕ ДЕЦА ПАК НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ и ДОКОГА ?
57
0
 
2
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 1 месец
ТАЗИ УНИЩОЖИ БСП,СЕГА ИСКА ДА УНИЩОЖИ И ДЪРЖАВАТА.СКРИЙ СЕ ,СТРИНО!
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова, Султана как е? Как е в турската баня? Има ли ибpикчии?
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БСП да си оправи вътрешните бакии: 1Намаление на електората от 900 хил. на 230 хил.; 2. Изгонване от ИБ и НС на всички, които не са съгласни с политикта на К.Н.; 3. Разтуряне на ППО в Пловдиив и сега в София. След това да дава акъл по състоянието на другите партии и на НС и МС в РБ.
54
1
 
4
 
! Отговори
Darko преди 1 месец
Няма нищо по-лошо от това бесепето да управлява България. Корни при следващи избори дано не влезете в парламента. Хората още помнят как окрадохте цяла държава по време на виденовата зима. Избий си мераците от празната си глава, някога да участвате в управлението на държавата. Помним от вашето крадливо управление глад и студ измамници такива
53
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изобщо някой в тоя зверилник мисли ли за България и българите? Поне едно парче - представител?
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фаши партията ГЕПП "по-малко" зло от БСП?!? Ти в ред ли си?
51
3
 
3
 
! Отговори
До Нинова преди 1 месец
Ние си го знаем и без да ни го казваш.
50
1
 
2
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
От 30г сефте да сме по добре жъпреки слабите политики,но сме на влака за Европа и той добре че не се кара от Нинова и Бойко !!!
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не , Нинова , ГЕРБ са по - малкото зло 1 А ти кога ще освободиш от пагубното си ръководство БСП ? Отлюспи всички верни на партията , които имат свое мнение и водиш моята Партия на бунището ! По указания . целенасочено го правиш !
48
2
 
11
 
! Отговори
дедо ви преди 1 месец
тая много се напъва от трибуната да се изкара загрижена за народа и пак иска избори :) което всъщност не е добре за нея , след всеки избор бсп слиза с място на долу .
47
4
 
8
 
! Отговори
хахахха преди 1 месец
и кое е лошото? всичко рузко ще бъде изтъргано.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова е от партиите произлезли от приказките на Шехерезада! В продължение на хиляда и една нощ цар Шахриар чул много приказки, смилил се над Шехеразада и заживял щастливо с нея и в днешни дни...... ето това е Нинчето от Приказните приказки за от по времето на Комунизма!
45
2
 
9
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 месец
Добро си ни е Нинката. По убава е от Мутрофанова.
44
4
 
1
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Не е вярно че за проблемите на хората няма нито ред. От 1 юли без нощна енергия , от 1 януари 25-та година тока на свободния пазар.Това малко ли е ? Много сме доволни. Нека останат хората.А с климатиците ще се хвалим че ги имаме.Сега ни агитират да си купим фотоволтоици.
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе лошо, лошо колко да е лошо- няма да е като при вас- 18.7% инфлация и цена дизела 3.90лв- виж в FUELO- сега инфлация 3.8% и 2.60лв бензина, мерси ама много сте ни скъпи!
42
1
 
6
 
! Отговори
маалатъ преди 1 месец
Верно е, "Мадам Н.", под твоето ръководство и лидерство, БСП б///ордея не го очаква нищо добро, че и по-лошо може да стане!!! Вие, се оказахте на голямото проклятие на Бг, защото за 34 години така и не оправдахте доверието на хората!!!
41
2
 
11
 
! Отговори
от село преди 1 месец
Ако не я знаех каква фурнаджийска лопата е от приказките и щях да и повярвам .Обича Сси Боко тази жена и днес му дъфка краката .
40
0
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Теб пък какво те бърка. Нищо не правиш, а надницата върви
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 37 Вярно е.А постоянно *** как по бай Тошево време образованието било на ниво.А коментиращите 90% са образовани по същото това време.