Каракачанов се похвали - стопил 30 килограма с диета

Внукът му носи трите имена на Гоце - Георги Николов Делчев
Обновена: 8 мар 2024 14:04 | 8 мар 2024 13:53, Петър Бойчев
31
Каракачанов се похвали - стопил 30 килограма с диета
Снимка БГНЕС

Бившият военен министър Красимир Каракачанов е претърпял голяма видима промяна. За близо година той е успял да свали 30 килограма. Лидерът на ВМРО се похвали в ефира на БНТ, че не се е подлагал на хирургически операции, за да се отърве от излишното тегло, а проявил воля и упоритост и стриктно спазвал вече месеци наред една от най-известните диети в световен мащаб. Каракачанов станал последовател на режима "Зоната“, който изпълняват и редица други наши знаменитости.

Едни от най-големите ѝ привърженици, които първи я популяризираха у нас, бяха актьорите Марта Вачкова и Владо Пенев. Те също успяха да свалят солидно количество килограми с нея. "Зоната“ се води противовъзпалителен режим и е един от най-популярните методи за отслабване, познат по света от повече от 30 години.

Целта му е да се ограничат нивата на токсичните мазнини. В тази диета е важно придържането към стриктно съотношение от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини при всяко хранене. Хубавото обаче е, че не се гладува и са позволени широк спектър от храни, като пиле и пуйка, телешко, свинско, агнешко, риби и морски дарове, нискомаслени млечни продукти, ядки, зехтин.

Хапват се и много зеленчуци – домати, краставици, карфиол, гъби, броколи, зелен фасул, спанак, зеле, аспержи, патладжан, чушки и др. А от плодовете се разрешават ябълки, круши, сливи, портокали, ягоди, череши, боровинки, грейпфрут.

59-годишният Каракачанов споделял пред близки, че ефектът не е моментален, но колкото повече време се спазва режимът, толкова по-впечатляващи стават резултатите. Най-голямата му мотивация да промени хранителните си навици и фигурата си било на първо място здравето му, но и двете му прекрасни внучета.

Първородната му внучка Мая е вече на 5 години. Тя се роди през януари 2019 г. Две години по-късно лидерът на ВМРО стана дядо за втори път. Малкият юнак е кръстен на революционера Гоце Делчев, посветил живота си на освобождението на Македония.

Решението и изборът на името били на майката Деница и таткото Никола. Така момченцето носи трите имена на войводата -  Георги (Гоце) Николов Делчев, тъй като фамилията на бащата съвпада с тази на революционера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Пушкаров преди 1 месец
Браво той отдавна вече е милионер и трябва да си харчи милионите със здраве
28
3
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Аз свалих 40 килограма - от 120кг. станах на 80кг. и така съм вече над 6 години и съм си идеален за ръста от 180 см. :))) И с най-обикновена протеинова диета. Ядеш само протеин и салата. Примерно свинска пържола и салата домати и краставици. На другия ден пилешка пържола и салата маруля. После телешки стек със салата по избор и така. И никакви, нула въглехидрати. Никакъв хляб, боб, леща ориз, десерти с блат, газирани напитки (само пресен фреш) и си слабееш, та чак виждаш всеки ден промяната
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото повече е извън властта, толкова ефектът е по-впечатляващ! Това и други го знаят и много ги е страх да не минат и те на диета!! Хахахаха...
26
1
 
8
 
! Отговори
Чирик преди 1 месец
Все едно на танк да му падне номера
25
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
той и Делян Пеевски като остана извън властта отслабна, като момченце стана, а сега като влезе в парламента и виж го как наля снага и шкембя - едвам се събира в един стол
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъй е извън власта!
23
1
 
8
 
! Отговори
pako преди 1 месец
Добре че е Оземпика, да видим тия тюфлеци и слаби
22
0
 
20
 
! Отговори
aaaa преди 1 месец
А Дилянчо 35 кг май качи. Друго си е депутатски кифтета да ядеш,там диетата е строга.
21
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако стои извън властта още 2-3 години, съвсем ще изчезна завалийката!
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
като не е на власт заслабна
19
0
 
15
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 месец
Мокрият влаааа, огладня. Няма софри, няма келепир....Ванчо, Ванчо, да го видиш този доносник, милиционер, патроните няма да ти стигнат, Ванчо Михайлов
18
5
 
11
 
! Отговори
Наблюдател от Герман преди 1 месец
Да, бе да! Повярвахме му, че е бил на диета! Сега ми стана ясно къде изчезнаха инсулиновите инжекции по аптеките в България, дето всички кифли за отслабване използват! И нашият човек се е вредил за тях, както изглежда.
17
3
 
7
 
! Отговори
Шкембе воевода преди 1 месец
Не взе комисионните от самолетите и сега е на диета! Няма как! Ти пък може ли да си толкова елементарен, да чакащ на фашистите точно на теб да платят комисионна!?! Кой беше ти? Национален предател и охранен тлъстакл, че защо да ти плащат! Бития - бит, дебелия - дебел!
16
1
 
20
 
! Отговори
Тлъст шопар преди 1 месец
Какъв ,,революционер е шкембе войвода дърт агент на ДС едно плямпало чакащо за софра колко пари свлече със сделката за самолетите свещи да си купи със тях.
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Емиии,така е.Като не си на власт,отслабваш,я виж Боко как се е закръглил от филията с мас,че чак ще се пръсне от преяждане.
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Личи си, че е извън властта!
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В превод от турски-черен качанин!
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кого лъжеш бе шкембе воевода - едно разтоварване на самосвала у вецето ти изхвърляш 30 кила и си се премерил след туй, ама после колко навакса не каиш - ама че си мушмурок
11
0
 
17
 
! Отговори
д-р Немилова преди 1 месец
И колко е бил преди да отслабне? 180 ???
10
2
 
12
 
! Отговори
Мишо Шнадото преди 1 месец
e пак си е 150 кила свимчуга, какво се обеснява