Петков: Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина

Борисов да спре да дава епитети, призова той
8 мар 2024 12:38, Нели Христова
108
Петков: Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина
Снимка: БГНЕС

Борисов да спре да дава епитети. Това не помага. Държим се с голямо уважение към преговорния екип на ГЕРБ. Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина, заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

В отговор на думите на лидера на ГЕРБ, който заяви, че не иска Асен Василев да бъде финансов министър, Петков отвърна: Утре Борисов да дойде в НС и да ми каже предложението си в лицето.

Като шанс за добро правителство определи Петков намерението на Борисов да делегира права на Мария Габриел като премиер.

"Делегирам, ама ще ви кажа всичко през медиите, е деструктивно", допълни Петков.

"Този кабинет има смисъл само и единствено, ако нашите реформи продължават. Няма да държим правителство, само за да имаме правителство. Ще застанем зад Мария Габриел, ако знаем, че съдът става независим, че регулаторите започват да работят за хората и службите започват да работят за гражданите", подчерта още съпредседателят на ПП-ДБ.

Правителството служи, за да може регулаторите да работят за хората и съдът да се изчисти от джуджета и нотариуси. Това ни интересува по същество, каза от своя страна и Христо Иванов.

Настояваме да има ясна формула за носене на отговорност. Фокусът при регулаторите да бъде върху качествата на хората, а не върху това кой ги е излъчил, каза още лидерът на "Да, България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 1 месец
Слепец ще те води по правия друм и може би тьй ще се случи,че някой *** ще те учи на ум ,клеветник на чест ще те учи ....
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов да има дисциплина? Човече ПП си подадоха оставка без да кажат на никого, после я оттеглиха и после пак я подадоха. Къде е дисцилината. Тиквата не знае къде се намира. Той с какви ли не продрусани аматьори е работил за кражби ама това изплиска легена!
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-дoлната паcмина, която някога сме имали. Това са преоблечените - розови демоНкрати.
27
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъжливото Кики,днес предупреждава ,че само той и приближените му,могат да дават епитети.Вчера нарича БЕЗУМНА идея,смяната на Кокора,а Гнома нарича пълнен некомпетентник,писалия коалиционното споразумение на ГЕРБ.Гиди шарлатани гиди.
26
2
 
19
 
! Отговори
САЩ - метастазиППДБ преди 1 месец
Отвратителните ППДБ - ракът на българската държава.
25
2
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахахааа на Кирчо му трепереше гласеца и гледаше като poм в канцелария :)))))))))))))
24
2
 
7
 
! Отговори
Прожектор преди 1 месец
Нали трябва да прилича по "остроумие" на своя ментор Шиши ?
23
2
 
19
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
На Петков, каквото и да стане все ГЕРБ му е виновна. Да не би пък Борисов да го доведе от Канада? С чуждо гражданство премиер стана. Вече и чукча от Ингушетия може да стане държавен глава на България.
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И за какво по-точно ще преговарят утре след 18:00 часа? За мумунрандум или коалиционно споразумение? Ако е за мумунрандума на Кире, М.Габриел ясно заяви пред посланици и общественоста че го отхвърля като безпринципен и антидемократичен. Кире се е вживял като главен преговарящ фронтмен на ПП ДБ, без да си дава ясна сметка че вече се е провалил като Мин. председател в друг формат на управление. Вярва ли някой че М.Габриел ще се подведе по глупостите на Про100Кире и ще приключи като Европолитик.
21
0
 
11
 
! Отговори
Сатир преди 1 месец
Ще застанем зад Мария Габриел, ако знаем, че съдът става независим, че регулаторите започват да работят за хората и службите започват да работят за гражданите" Простото кире пак се размечта за съд, регулатори и служби работещи за него!?!?!?
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гледаме серията "Измамника дава акъл на мутрата".
19
2
 
13
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Петков през затвора в София преди година - Ей в тази сграда ще живее Борисов. А сега са като изневеряващо си френско семейство. Ту се обичат, ту се карат.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не мога да повярвам че този човек е Политик или е мин председател представя се за промяна ШАРЛАТАНИ РАДЕВ КАЗА ТОЗИ ПЪТ ИСТИНАТА ОСТАВКА НА ШАРЛАТАНИТЕ И ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Просто Киро - арестувай пак Тиквата както миналата година :)))
16
0
 
8
 
! Отговори
Подмяна преди 1 месец
Хората вече и не протестират, макар че тези сглобените ни вкарват във война. Просто вече ги е страх от подмяната на промяната с розови обещания. Положението е " всеки сам оцелява" . Да се разчита на тази кл оака да се сети за друго , освен уср е утопия
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Боко преговори не му трябват. Боко се е уредил със собствено правителство, тъй като си уреди чрез вас от ПП промяна в Конституцията и премиер ще бъде Росенчо - председателя на НС. Та, Боко няма интерес от ротация. Пожизнен ще бъде. По три пъти в годината избори и пожизнен премиер Росенчо.
14
1
 
8
 
! Отговори
Споко бе простак! преди 1 месец
Криле, Дъртата мутра ще кандиса! Всичко е театро бе мушмурок! Нали ако не се врече във вечна любов от посолството *** Мертен ще го НаМагнити! Ами да идва Владимир Владимирович и да го ,,замрази" сред природата нейде из Сибир! Една всекидневна физзарядка към 5,30 сутринта при -30 градуса ще се отрази доста отрезвяващо и здравословно на самозабравила та се мутра! И това ще стане Кире,споко,само да приключи Бандерия!
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Долен лъжец. Всички ППДВ заедно с Герб сте за моргата.
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако държавата ще чисти някой то трябва да се започне с харвардското психо трио - Кирчо - Лена - Кокорчо, оправихте ни сега отивайте да оправите и Харвард!
11
0
 
12
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
Турски сериали е положението. Договоили са се, драма няма, ротация ще има , просто пазарлъка върви като за последно