Петков: Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина

Борисов да спре да дава епитети, призова той
8 мар 2024 12:38, Нели Христова
108
Петков: Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина
Снимка: БГНЕС

Борисов да спре да дава епитети. Това не помага. Държим се с голямо уважение към преговорния екип на ГЕРБ. Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина, заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

В отговор на думите на лидера на ГЕРБ, който заяви, че не иска Асен Василев да бъде финансов министър, Петков отвърна: Утре Борисов да дойде в НС и да ми каже предложението си в лицето.

Като шанс за добро правителство определи Петков намерението на Борисов да делегира права на Мария Габриел като премиер.

"Делегирам, ама ще ви кажа всичко през медиите, е деструктивно", допълни Петков.

"Този кабинет има смисъл само и единствено, ако нашите реформи продължават. Няма да държим правителство, само за да имаме правителство. Ще застанем зад Мария Габриел, ако знаем, че съдът става независим, че регулаторите започват да работят за хората и службите започват да работят за гражданите", подчерта още съпредседателят на ПП-ДБ.

Правителството служи, за да може регулаторите да работят за хората и съдът да се изчисти от джуджета и нотариуси. Това ни интересува по същество, каза от своя страна и Христо Иванов.

Настояваме да има ясна формула за носене на отговорност. Фокусът при регулаторите да бъде върху качествата на хората, а не върху това кой ги е излъчил, каза още лидерът на "Да, България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я стига с евтините циркове! Човек трябва да е съвсем без мозък, за да се въже, че не сте заедно. Все сте слуги на чужди интереси и завсяко решение чакате одобрение от "посолството" - и ПП ДБ, и ГРОБ ДПС. Абсолютно еднакви сте.
49
1
 
9
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
Качествата на хората? Като на Наско напушения, или като на Лена хиена сексуалните качества ли имаш в предвид?
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вижте какъв мааааалоумник избрахте за премиер ве, кравари скаааапани. Индивид който вместо алангле казва алангро, вместо меморандум казва мумурандум. Че един наш римлянин ще каже правилно тия думи, а тоя е завършил висше в Канада. УУУУУУУУ.......
47
0
 
10
 
! Отговори
МумоРандум за Победа преди 1 месец
готов ли е?!
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
триеме ли триеме ли Ала бала.Баси и свободата на словото в таз държава !!
45
0
 
9
 
! Отговори
ПП ПараПетковистите преди 1 месец
треперят като Зависим без Пиците на Кристали от Месец, но е от друго - от Страх е, а най-ги-е-страх от Избори!
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ууууууу. Не ви щем сглобките, нито врътките! Обрахте поне 60 милиарда в неизгодни за българия договори, а още няма година да стр на власт. Сто години ще изплащаме вашите удуйри! Долни предатели! Вън! И гласувайте на заминаване само хартиени бюлетини, че с принтерите ви все ще ви преизбират машините, а никой нормален не би ви избрал!
43
2
 
6
 
! Отговори
Киро простото преди 1 месец
Иска да управлява Бойко шопа!Няма как да стане!И двамата сте непигодни за държавна служба!Вън!Банкя и Канада на един у разстояние!
42
1
 
8
 
! Отговори
До 37 преди 1 месец
До Анонимен направо си е куклен театър, разиграван от едни доста арогантни хора, с дипломи/ сертификати от Харвард ( голям праз). С тези игрички и недостойни изпълнения, Тия хора наистина ни взеха за аборигени, а всъщност по интелект и морални ценности ги превъзхождаме в пъти повече, макар и с бг дипломи. Такава напаст сме нямали досега.
41
1
 
13
 
! Отговори
Дончо преди 1 месец
Кире, абе кой те изтапанчи на предна линия в политиката? То не бяха мумурандоми, то не бяха куролации. Такъв резил никога не сме имали в България. Ти направи Бойко да изглежда на доцент по българска филология. Освен че се излагаш като типичен жител на пловдивското Столипиново, си и адски корумпран. Уличен тарикат. Крадлив колкото си искаш. И пълен психопат. Как може да има някой който да гласува за теб по съвест? Умът ми не го побира.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ПП... НАГЛИ НАХАЛНИИ аз това се чудя. Защо преждевременно, зад гърба на партнъорите си действат. Предварително знаеха, че Борисов и Габриел ще бъдат извън страната на 6 март. В същото време, на 6 март Денков се явява соло в НС и подава оставка. Пълен фарс. Имат претенции големи, а всъщност са некоректни и не уважават.
39
0
 
14
 
! Отговори
Хо хо преди 1 месец
Еми лесно е, достатъчно е М.Габриел да заяви че не иска да работи с Кокора и корумпето от спорта и пъпъдъците ще раздигат гълъбите. И за да е бетон арме работата, може и да спомене няколко думи за Тагарев.
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами кирчо, тези неща са ключови. Какви са тези игрички. по- сериозно се отнасяйте с ротацията. До 6 март трябваше да се обсъдят министри и всичко да бъде както трябва. Развявахте се насам натам. Отбихте номера с Денков- соло в НС, със спешно гласуваната оставка- про форма. Как да ви вярват хората, когато не сте сериозни хора.
37
4
 
6
 
! Отговори
Интригант преди 1 месец
Тази история се дъвче от 10 дена! По БТВ довечера плюещата очилата кобра Цветанка Ризова, ще има да блещи очички зад запУтените си очила и да подклажда ,,битката" между мутрата и простака! В неделя пък щафетата ще поеме дебе л-огъзЪта Лора Крумова,която за 100 евра надник евро атлантическа сvuрка ще ти направи! А всичко е толкова просто и се решава не от нашите престъпници,а от Ке НЕf Мертен от посолството! Обаче и това ще е до време,дай боже да бъде по скоро!
36
1
 
16
 
! Отговори
След Тия с Фалшиви преди 1 месец
Дипломи, вече ме е Срам да си Показвам, моята Истинска Диплома от Харвард!
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Куклен театър. Мъпет шоу(за възпитаници на Харвард)
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже и перманентно да влизаме от избори в избори,пак ще са по-малко щтетите за държавата,отколкото да ни управляват такива некомпетентници и алчни лицемери.
33
0
 
9
 
! Отговори
Касапина преди 1 месец
То бива бива, ама вол за мезе не бива. Явно пъпъдъци и дебъци още сънуват сън в лятна нощ. И как точно си мислят че Мария Габриел ще бъде похарчена заради мераците на Кики Ники, Асан, Танас и аз.
32
2
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Еййй смях голям. Боко ги гаври всеки ден от как сами си го вкараха с оставката ППДБ-тата :)))))))))))))))))))))
31
2
 
17
 
! Отговори
ПП ПетковПадна преди 1 месец
ще се Видиме на Изборите, на които и 4%-та няма да Хванете!