Нинова: Опитите на Радев за нови партии нямат добри резултати

Соцлидерката не се страхува от лява партия, начело с Ваня Григорова
Обновена: 10 мар 2024 14:42 | 10 мар 2024 14:11, Анисия Иванова
34
Нинова: Опитите на Радев за нови партии нямат добри резултати
Снимка: БГНЕС

По-добре е да се отиде на избори и ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да не се разбера, защото така ще е по-добре за държавата, посочи пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова

В предаването "Неделя 150" тя предупреди, че и опитът на президента Румен Радев със създаването на нови партии, не сочи нищо добро за държавата.

"Да, когато е прав го подкрепяме. Когато вдигна юмрука бяхме първи на площада, когато не е прав, ще го критикуваме. Ние сме принципни и срещу корупция, и задкулисие ще борим навсякъде", отсече тя.

Нинова призна, че не се страхуват от появата на нова лява партия, начело с Ваня Григорова.

"Ако ни е страх, отдавна да сме се отказали. Президентът направи няколко партии, а резултатът? Не оглави никоя, но поне публично ги подкрепи. Къде е Български възход сега, той създаде ПП. Под "вдигнатия юмрук и мутри вън" – стана – "прибраният юмрук и мутри вътре", и си разпределят държавата. Това ли е смисълът на политика? Опитът на президента не сочи добри резултати за държавата", аргументира се червената лидерка.

Тя е убедена, че е "по-добре партньорите да не се разберат и от сглобка да отидем към разглобка, по-добре е за България".

И обясни: "Тази сглобка се състоя от две неща - страх и алчност. Страхът на Борисов от възмездие какво е правил през годините и алчността за постове и пари на ПП-ДБ. Те препраха Борисов, както в онова изказване, и започнаха заради алчността си да делят постове и власт през изминалите 9 месеца. Не липсва и корупция".

Лидерката на социалистите заяви, че "алтернативата е промяна на цялостния модел на управление".

"Още през 2017 г. сме заявили, че това е паралелна държава и задкулисие. За съжаление ПП-ДБ предадоха хиляди избиратели и се върнахме в изходна позиция от 2020  г. Алтернативата е да се съберем хора, които истински искаме промяна на модела. Трябва да се мине през избори. В сегашния състав на НС това не е възможно, защото промяна и мафия се прегърнаха и не виждам вариант в това НС", коментира Корнелия Нинова.

И бе категорична: "Не е възможно БСП да влезе сега в сговор. Ние останахме единствените, които не влязохме с мафията в сговор, няма да влизаме. Да припомня, че той, Борисов, всяка партия, която е прегърнал, е унищожил – Воля, Гергьовден, ВМРО и т.н.".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Говори за Ваня григорова да не забравя че направи много порази на бсп много избягаха дори по места много са против и всички ще се обединят с григорова
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 26 Хората не гласуват защото не могат да видят свястна партия и лидер който няма да ги употреби и изхвърли. За всички партии гласуват само твърди електорати и заблудени уфце. Нинова е абсолютно антипатична фигура, която няма как да привлече негласуващ. Дори отблъсква хора с леви идеи.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече има много фюрерчета... много партии. малко индианци останаха обаче!
28
2
 
5
 
! Отговори
ГЛАСОПОДАВАТЕЛ преди 1 месец
ДРУГАРКО НИНОВА ИМАМ САМО 3 ВЪПРОСА НА КОИТО ИСКАМ КРАТКИ ОТГОВОРИ.1.ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ НЕЩО СЛЕД ПОРЕДНИТЕ. ИЗБОРИ ?2.ЩЕ ВЛЯЗЪТ ЛИ В ПОЛИТИКАТА НОВИ ЛИЦА ? 3.ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ ЕДНА ПАРТИЯ С ПРОГРАМА КОЯТО УРЕЖДА РАЗВИТИЕТО НА МЛАДИТЕ ХОРА ?Е ЧЕСТИТО И УСПЕХ НА ПОРДНИТЕ ....Н ТИНАЙСТИ ИЗБОРИ.АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ !!!
27
2
 
6
 
! Отговори
ЕДИН СЪВЕТ: преди 1 месец
НИНОВА , ВЛЕЙ СЕ С ПАРТИЯТА СИ БСП ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ, ЗАЩОТО САМО ТОВА ЩЕ ТИ Е СПАСЕНИЕТО----РУСКИЯ ФАШИЗЪМ Е КРАЕН СТАДИЙ НА СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА.....ХАХАХАААА НЯМАШ ДРУГА АЛТЕРНАТИВА!!!!!
26
1
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 месец
Най ме кефи, когато силите се цепят :) Това е приятна музика за моите уши :) "Съединиението прави силата" го променете на "Разделението прави силата". ИСТОРИЯТА ГО ПОКАЗВА!!! Деева и едноклетъчните ви мозъци деева....
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На мястото на Нинова щях да се навра в миша дупка и да не се обаждам. Защото тя ни натресе този съветски тип солдафон товарищ Радев.
24
3
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 1 месец
На теб пък какво ти пречи Нинова?60% не гласуват!Ето ти празно пространство.
23
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Президента не ти е виновен,че не можеш да консолидираш електората си.И недей да го мислиш за партиите,които подкрепя.Това си е негов проблем.Да се благодариш,че още не е решил да създава своя партия,че тогава ще ви отвее всички.Но и това ще стане,след 2,3 години,ако дотогава тия,които 12 години ви крадоха не фалират държавата.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е Нинова да освободи лявото пространство докато не е убила и последната надежда да има лява партия в парламента.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корнелия стана като дон Кихот.Наистина възхищавам се на наивната й вяра да се бори за разни идеали, но днешна България в нейната реалност е потресаващо друга.Първо това не е държава, а племенна общност с мафиотска структура.Ислямизирана както преди 150 години, и ако тогава имахме лидери и личности като Апостола, гении като Ботев, образи като Раковски то днес има само мутри, мутреси и депесари, синове и дъщери на Сарая.Надеждата се раздава по лъжичка от тези дето я вземаха от хората.
20
2
 
12
 
! Отговори
Мсйора преди 1 месец
Не аз , а вашата партия създаде мутри и олигарси , които плстиха протестите и чрез вдигнатия юмрукна Радев доведооха Партията на провалите на власт , в която участвахте и вие! Така че стига се оправдавахте хора от БСП!
19
6
 
6
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 месец
ПРО ШЛЯ. ЦИТЕ ОТ ШИПКА, НЕМА ДА ТИ НАПРАВЯТ ПАРТИЯ.....ЗАЩОТО СА САМО УРА ДЖИЙЙ....ХАХАХА
18
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Maцo ***, ти на 3-и март се кипреше на Шипка и с очите и ушите си видя и чу как хората от цяла България посрещнаха президента с бурни аплодисменти, а председателя на НС - с освирквания и размахани български и руски знамена.Защото на Шипка и на 'Св.Никола' се биха и дадоха живота си българи патриоти, а не Боце Б., Пеевски, Гнома, Ристо Мравояда, а заедно с тях се биха не германци, англичани, французи, австрийци, а руски войници и офицери. Споменатите по-горе европейци се биха на страната на Турция
17
5
 
8
 
! Отговори
Предложение преди 1 месец
Нова лява партия, обединение на възраждане на копейкин и Григорова , начело с римляни тази партия ще пребъде....цицки махали ще ги припознаят.....
16
0
 
14
 
! Отговори
Тома неверни преди 1 месец
Тази е била комунистка-3 дни в месеца(и то преди 25 години)...и държи да свали шалтера на партията с напускането си...
15
4
 
18
 
! Отговори
ПРЕДЕЛНО Е ЯСНО ЧЕ: преди 1 месец
ПАРТИЯТА НА РАДЕВ ЩЕ ДЪПНЕ ХОРА ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ--- ВСЕ РУСОФИЛСКИ ИБРИЦИ!
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Седесарката Нинова старателно, последователно и без капка милост затрива клетата столетница.
13
2
 
18
 
! Отговори
Извън темата преди 1 месец
На Корниту сино е в омразната Америка по тази тежка чужбина Дано успее да избяга от там и да иде в белокаменна Масква на мама Корни рускинка за снаха да докараМамачка да и дума и борш да и вари
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова да си гледа осакатената от самата нея партийка, която стремоглаво, без спирачки, лет към небитието. След 1-2 години тя ща бъде експонат на политическия живот в България.