МВнР: Осъждаме незаконните избори за президент в Русия

Страната ни непоколебима за цялостта на Украйна
18 мар 2024 17:30, Красимир Ангелов
172
МВнР: Осъждаме незаконните избори за президент в Русия
Снимка: БГНЕС

България остро осъжда незаконните избори за президент на Руската федерация във временно окупираните територии на Украйна, в Приднестровието, Южна Осетия и Абхазия, се казва в позиция на Министерството на външните работи (МВнР).

Още по темата
България остава непоколебима в подкрепата си за независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна, Молдова и Грузия в техните международно признати граници и териториални води, посочват още от ведомството.

Както е известно, руската Централна избирателна комисия обяви днес, че президентът Владимир Путин печели петия си мандат с рекорден брой гласове. До изборите бяха допуснати само трима кандидати, а самият Путин е начело на Русия като президент или премиер от декември 1999 г.

Европейският съюз (ЕС) не признава руските президентски избори в завзетите украински области, се посочва в изявление на върховния представител на ЕС по външната политика и сигурността Жозеп Борел от името на държавите от Общността.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
2
 
! Отговори
Чичо Гошо преди 1 месец
Обсъждате ми де... Довия, и американеца какво каза вчера, ние признаваме Путин и ще водим диалог с него... А вие сте едни големи пудели.. Никой не ви натиска а звъните..
150
0
 
0
 
! Отговори
Белгород преди 1 месец
Евакуираха ли го
149
1
 
3
 
! Отговори
Tyson73 преди 1 месец
Брей сигурно Путин трепери от страх. Не знам как е спал от това осъждане от Мвнр.🤔
148
2
 
4
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 месец
3,5 папагала осъждали исконно руски територии!Напечатайте имената им, България трябва да знае кои са тез герой които трябва да бъдат заклеймени като предатели на националните ни интереси!
147
1
 
10
 
! Отговори
АМИ преди 1 месец
Незаконни сте вие, защото фалшифирахте резултатите. Освен това сте избрани с мижав процент от имащите право на глас, чуждопоклонни, корумпирани, мижитурки. Но скоро ще бъдете изритани некадърници.
146
2
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Мухаха... незаконни. Знаем, че ЕС мрази референдумите и изборите!
145
1
 
9
 
! Отговори
Колкото по дребен преди 1 месец
И незначителен е слугата, толкова по-силно вика та дано господаря го забележи. Такива да и нашите политици, дребни и незначителни васали в световната политика. В_ъш+ки на които няма нужда да се заповядва, те сами знаят кога да викат. Това МВнР е пълно само с безполезни службогонци, некадърни и неможещи нищо роднини на министри и депутати. Никога на никого с нищо не са помогнали, безмислена институция от ***.
144
3
 
9
 
! Отговори
Руский преди 1 месец
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! СЛАВА ПУТИНУ , СЛАВА РОССИЮ ! ВЪН ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ! ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЕ ПОДИГРАВА С БЪЛГАРИЯ И НЕ НИ ИМА ЗА ХОРА ! ДАВАТ НА БЪЛГАРИЯ ТРОХИЧКИ . НЯМАМЕ РАБОТА В ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ !!!
143
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сериозни ли сте ?? гледате Русия и Путин.... а че нашите където са навързани като свински черва.. един законно избран мажоритарно няма . Всички са наредени ... измислени академици,юристи и икономисти без стаж. хора без бг гражданство . израилтяни... османци... крадци.. подсъдими .. уж оправдани.... роднини до 9 коляно имат фирми и гълтат пари от държвни поръчки... Путин ще ви оправи .... скоро САЩ ще се оттеглят от Европа... ще целувате задни част от източната част ... помнете еничари!!
142
3
 
17
 
! Отговори
Бай Хой преди 1 месец
Незаконните руски избори - 80% активностЗаконните български 30%.Що така бе либералчета?
141
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всияко, което папагалите повторят, като опорка от Посолството се приема с гордост от жълтопаветниятПланктон! То е едно скимтене, квичене, тътрене пред Посолството - капка гордост и себеуважение не им е останало!
140
22
 
5
 
! Отговори
Русофил преди 1 месец
Типично за путлерофашистите, плюят собствената си държава и институциите и защото си е позволила да каже истина за сатанисти Путлерини. Това путлерофашистите нямат родина, те имат само сатанисти култ. Няма толкова пропаднала прослойка на обществото колкото путлерофашистите.
139
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че кои беха тия анонимници,та да осъждат каквото и да било.И въобще кой ги бръсне за сливи където и да било по света.Едни световнонеизвестни торни червейчета подсмърчат в дълбините на нужника.
138
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
У другите държавен първо забогате бизнеси. У България първо забогате политиката.
137
4
 
31
 
! Отговори
? преди 1 месец
Не разбрах качеството в което се изказва българското МВнР. Някой питал ли ни е нещо?
136
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заглавието: МВнР: Осъждаме незаконните избори за президент в Русия, но Приднестровието, Южна Осетия и Абхазия не са в Русия, защо липсват в Заглавието
135
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да попитам Външно ли се е изказало или само е повтаряло като папагал с лоботомия, опорките на треторазредните бюрократи на Посолството! М
134
18
 
4
 
! Отговори
Русофил преди 1 месец
До 118: и какво точно пазят? Сатанисти, фашисти, канибали с тонажа в блатото наречено Путлерландия на Путкалини. Рай за наркомани, канибали, сатанисти и всякаква друга словоч която не вирее в нормални човешки общества. Голямата човешка ценност за защитаване. Колкото човешки жертвоприношения на ден стават в Путлерландия сигурно няма толкова обири на ден в целият свят. Това ли пазите путлерофашисти? Идеологията на рогатия?
133
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази лабилна *** може ли да управлява държавата? Какво падение на държавността и то в ключов момент. Българските мъже къде са??? Тази ли ще ни "пази" от Русия? МАЛЕ МАЛЕ.
132
19
 
3
 
! Отговори
Русофил преди 1 месец
До 118: това е проблема на путлерофашистите, че си мислят, че ако не е напъна на фашисткият диктатор за империя и вече край държавата се продава на запада. Не драги фашисти, може да си гледат интереса, да се развиват икономически и социално без да се налага да унищожават съседните държави и собственият си народ както прави Швейцария, Южна Корея, Япония, Китай и много други страни, но на фашистите им трябва диктатор и враг за да оправдават жалкото си съществуване.