Петков открехна вратата на раздора: Съдебна система, регулатори, спецслужби...

Това ли се оказа накрая проблемът, пита той
25 мар 2024 14:25, Петър Бойчев
186
Петков открехна вратата на раздора: Съдебна система, регулатори, спецслужби...
Снимка БГНЕС

Работеща съдебна система, работещи регулатори и реформирани служби ли се оказа накрая проблемът?", попита във Facebook съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Така той коментира думите на ПР-а на ГЕРБ Никола Николов.

"Разговорът" в социалните мрежи започна, след като вчера (24 март) Мария Габриел от ГЕРБ обяви, че ще оттегли кандидатурата си за министър-председател.

Министър-председателят в оставка акад. Николай Денков пък заяви, че обещанията трябва да се спазват и призова ръководството на ГЕРБ-СДС да гласуват правителство с премиер Мария Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изборите и далаверите - с наш съд, наше МВР и наши регулаторни комисии.
157
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази театрална постановка преминава през няколко възприемани по различен начин жанра в зависимост от интелектуалното ниво на електоралния индивид, но накрая се превръща във водевил заливан от евтина бира с кебапчета примесвано с газирано вино с етикет на шампанско и пластмасова имитация на черен хайвер и за леко снобизъм по едно сааде.
156
0
 
0
 
! Отговори
Отвратителен! преди 1 месец
А и Вие отвратителни, че му давате постоянно власт!
155
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 107 Кой си ти, който даваш %?? Аз на Герб пък дава 0,5% без фалшиви хартиени бюлетини!!
154
1
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 месец
ПП (заедно с ДБ) се беше заела с невъзможна задача: да бори корупцията с помощта на тези, които я осъществяваха (ГЕРБ и ДПС) и да прави съдебна реформа с тези, които бяха обсебили съдебната система (пак ГЕРБ и ДПС). Нямаше как да успеят. Сигурно им е било ясно, но нямаха голям избор. Събраха се не заради националните цели, а за да обслужат евроатлантизма. За да успеят, занапред трябва да отделят едното от другото. Имат втори мандат: да тръгнат пак оттам откъдето тръгнаха: с обединение срещу ГЕРБ
153
1
 
1
 
! Отговори
Кой уби Трактора преди 1 месец
Питам работещата съдебна система
152
1
 
1
 
! Отговори
Кой уби Нотариуса преди 1 месец
Питам работещата съдебна система
151
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И не е само това повод за раздора, а срамнително пазарлъци на ПП,ДБ за постове. Първо, нямаше подписано споразумение между ПП,ДБ и ГЕРБ. Второ, никой не е казал че няма да има смяна на министри, а че тези, които не са си свършили работата ще бъдат сменени след одобрение на двамата ротиращи се премиери Денков и Габриел. Денков се запъна, когато магаре на мост и не дава и дума да се проговори за смяна на очевидно слаби, няколко министри. Дори в едно хванаха десетки хиляди лева подкуп. Лъжци и изн
150
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП,ДБ виждат реформата в съдебната система, службите и регулаторите, само със смяна на състава им със свои хора. Е, няма да стане.
149
3
 
1
 
! Отговори
Прожектор преди 1 месец
Който иска договаряне с други лидери, не се крие зад свои изпълнители-посредници и не си служи с ултиматуми през медиите. Очевидно Борисов предварително е решил да избяга от обещаните реформи в правосъдната система, службите и регулаторите. Дори на цената държавата му да се издъни за Еврозоната и Шенген !
148
2
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Корена на проблемите е съдебната тайна и ГЕРБ се страхуват панически от падането й. Ако това се случи всичко излиза на яве какви кражби са се случвали през годините на тяхното управление. Това ще доведе до тяхния крах и реални присъди ,включително отнемане на имущество и преследване на парични потоци в офшорни банки. Винаги настъпва денят когато сметките трябва да се платят. В България за последните 15 години са откраднати над 20 милиарда.
147
1
 
6
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Погледнете какъв веселяк е тая ккарикатура,явно пак е закупил пица с кристали.Това нещо даже не си заслужава да му се обръща внимание,камо ли да му дадеш власт.Пълен Бокккклуууук,раз пратени типове,некадърници с огромно самочувствие.Ай сиктир беееее гадни типове
146
4
 
2
 
! Отговори
Хахахах преди 1 месец
Давал ли даваш, балканджи Боко, службите, съдебната реформа регулаторите?? Море глава си давам, но службите, регулаторит и съдената система, НЕ!!
145
2
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Боко няма ли да се маха вече от политиката у нас и да остави Мария Габриел наистина да взима решениата си! Аман от това плиткоумници като Боко и Шиши да решават съдбата на страната ни!
144
3
 
5
 
! Отговори
и преди 1 месец
този е на дрога като зеленски - посолството да си го прибира само с еб парапети не става -бореца против мафията :)
143
2
 
9
 
! Отговори
Бай Танас преди 1 месец
Тоя плати ли поне водата, дето източи от язовира да си прави селфи
142
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименЛиндочко само чака момента да му завиде дела " Парапета " и да го оскубе като гащато петле.
141
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пълна реабилитация на Мутропитека може да осъществи сама неадекватът Киро .Сега колкото и да хленчи , колкото и да се обяснява в стил " никой не може ми разбра брътвежите " Буци е изкъпан със сапунче от " марката " Денков .
140
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро трябва да влезе в "Хел'с кичън"! Ще е полезно за него след края на ПП,да знае някой занаят! При Шеф Ангелов ще придобие умения,които ще са му нужни във фурната на жена му Линда...
139
2
 
18
 
! Отговори
Още не съм преди 1 месец
разбрал къде изчезнаха ония девет милиарда,за които почти не се говори.