Петков открехна вратата на раздора: Съдебна система, регулатори, спецслужби...

Това ли се оказа накрая проблемът, пита той
25 мар 2024 14:25, Петър Бойчев
186
Петков открехна вратата на раздора: Съдебна система, регулатори, спецслужби...
Снимка БГНЕС

Работеща съдебна система, работещи регулатори и реформирани служби ли се оказа накрая проблемът?", попита във Facebook съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Така той коментира думите на ПР-а на ГЕРБ Никола Николов.

"Разговорът" в социалните мрежи започна, след като вчера (24 март) Мария Габриел от ГЕРБ обяви, че ще оттегли кандидатурата си за министър-председател.

Министър-председателят в оставка акад. Николай Денков пък заяви, че обещанията трябва да се спазват и призова ръководството на ГЕРБ-СДС да гласуват правителство с премиер Мария Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
23
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 месец
"Петков открехна вратата на раздора" - да я отвори и да се връща в Канада. Тук няма хляб за него. За нищо не става.
77
2
 
23
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Каде е генерал гном - да не дьржи шлифера на бойко докато тоя се мьчи с мисловна дейност
76
1
 
16
 
! Отговори
Посолствен парашутис преди 1 месец
Не ми се отвори парашута.И не виждам долу да ме чака линейка.
75
2
 
21
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Гербиджа спуква от подигравкиПросто киро и компания
74
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ и ДПС са по-голямо зло за Бълагрия от комунизма и царизма. По-голямо зло за БГ от Османската Империя и Съветската комунистическа партия. Робство в 21 век.
73
4
 
19
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Кирил Петков да обясни защо е нужна съдебна реформа, след като Европейската Комисия заяви, че в България няма проблеми с върховенството на закона.
72
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма как мафиот да иска да има работеща съдебна система и да има справедливост.
71
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То щото по време на тройната коалиция, на НДСВ, СДС, БСП работеха прокуратура и съд бухахахха :)). Колко е удобно да се забравя. "Реформата" във ВСС я направи ДРУГАРЯ Костов :). То ясно, че Ган4о предпочита да удари минус вместо да прочете и да провери дали е вярно. Затова Ган40 пр0стия, почти колкото Киро напълно си заслужава съдбата и бежанците на талази
70
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само послушкоци и зависими гласуват за ГЕРБ и ДПС. ГЕРБ и ДПС постигнаха цялата си , направиха си патерици ИТН и Възраждане , с партньорите направиха хората да не гласуват и се стига до тук. За бога та в БГ не остана народ, а нещо както зависимо- крепостноооо население.
69
2
 
18
 
! Отговори
Чудя се преди 1 месец
Тоя вече в бита карта защо ни го показвате -чака го бай ставро с нетърпение
68
2
 
16
 
! Отговори
Молеца Денко преди 1 месец
Баце, ще ти пера чорапите всеки ден ,само кандисай.
67
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калина Андролова-Тези от ПП само дето не поискаха разрешително да печатат собствени пари! Нахални, нахални,нахални!Очаквам сега разрушителите на държавата да почувстват на гърба си каква конституционна реформа са измислили в междучастието на мисловната си дейност! И алчността им за власт най-сетне да срещне правилния отговор: загуба на електорат! Тези брокери на частни интереси въведоха недопустима атмосфера в политическата система! То не беше самопредлагане на американците, то не бяха доноси.
66
3
 
23
 
! Отговори
Ристо преди 1 месец
Вижте му хубаво мазната физиономия на тоя на снимката!!! Тоя е най-бездарния, най-простия и най-лъжливия премиер на нашата изстрадала страна, откакто Аспарух е забил копието с конската опашка тук!!! Идея нямам как никой журналист не го попита как татко му Петко за минава за Канада през 1984-та?!? Тогава до Сърбия и Румъния трудно се ходеше, а пък до Канада абсурд! То е ясно като бял ден - баща му е ченге от ДС!!! И доскоро уважаваната от мен ДСБ влезе с тоя и с Бойкикев в коалиция?!?
65
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро кафявото на гащите
64
2
 
16
 
! Отговори
Един преди 1 месец
Един човек, повтаря едно и също... избори и чао!
63
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Та ГЕРБ и ДПС създадоха неработещата съдебна система, неработещ прокуратура и всичко друго неработещо, за да си правят схемите. Няма как да са съгласни за реформи.ЕС трябва да се намеси и да ни спре всички Европейски пари докато не направим тези реформи и докато не видим хора като Бойко и Пеевски в затвора. Аз не знам как ни допуснаха в ЕС изобщо.
62
12
 
7
 
! Отговори
Taню преди 1 месец
Естествено, че това е проблемът за банкянската мyтра!
61
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наивен е онзи който си мисли , че ПП реално са управлявали нещо..........кукли на конци
60
1
 
8
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Христо може да плува само в перловец вече с лодкатаПри *** акули
59
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не, Петков, отивате на избори, за да ви изметем завинаги този път.Време е да изберем националистически правителства, милеещи за народа и пазещи ни от мигрантите, подготвящи ни за световната война,която *** вече на вратите.Чак не мога да повярвам,че го казвам аз, един човек копнеещ за истински толеранс и мир между хората.Давам си сметка, че с мафиоти и лицемерни проевропейски правителства нямаме бъдеще.Войната ще ни хване по долни ***,неподготвени, наляти с ислямисти в очакване но нов господар