Отлъчени от "Възраждане" правят нов политически проект

Целта е създаване на нова "патриотична формация с човешко лице
Обновена: 27 мар 2024 14:34 | 27 мар 2024 13:51, Инна Ангелова
67
Отлъчени от "Възраждане" правят нов политически проект
Снимка: БГНЕС

Изключените депутати от ПП “Възраждане” - Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов подготвят нов политически проект. В него ще се включат и четиримата общински съветници от СОС, които са партийно наказани.

Целта е създаване на нова "патриотична формация с човешко лице", обясни в ефира на БНР Николай Дренчев. Все пак той не изключи сътрудничество с “Възраждане”.

"Най-глобално нашата цел може да я дефинирам като да създадем предпоставките да проправим пътя към един нов златен век на българската държава. Освен това ние сме единствените, които бихме могли да извадим "Възраждане" от изолацията, в която сами са се поставили в момента, в който влезем в парламента отново като вече отделен субект и ако си партнираме с тях", посочи той.
 
От "Възраждане" бяха лаконични. Димо Дренчев заяви: "Доколкото пътят им е разделен с “Възраждане" – те са свободни да правят каквото пожелаят".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: партияВъзраждане
Още от Политика
Икономистит: Няма да има драстичен скок на цените в евро
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това не беше .и лозунг то БСП от зората на прехода?
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абе то е ясно, че най-големия батак е събран във Възраждане. Партия, целяща да обедини останалите комсомолци и комунисти, ама те намаляват, не стават повече. Не зная за какви се мислят тия, аз не познавам нормален човек, който да е русофил.
55
1
 
1
 
! Отговори
Пешо от с. Мечка преди 4 седмици
Нема по сладкодумни мошеници от борещите се за власт. Страна или страни с много партии,нямат никакво бъдеще
54
1
 
2
 
! Отговори
Dinosaurus преди 4 седмици
И отлъчените и *** да ходят у Русия, барабар с целия си електорат.Тук сме Българи, не мужици. Хен Путин да ги мобилизира да се бият в Украйна, където всъщност е била Стара Велика България на хан Крум. Ама кой ти знае от "умните и красивите"
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
С това си поведение дренчевците затвърждават факта,че са платените подметки на задкулисието!!! Ще се опитат да крадат гласове от "Възраждане",но е сигурно,че няма да им се получи!!!
52
0
 
7
 
! Отговори
1234 преди 4 седмици
Кой от къде го изритат и прави партийка.Да не мислите ,че е за благото на народа?Неее,просто вече са вкусили от кокъла и им се е усладило.Друго си е в парламента,в няколко комисийки,лобизъм за този за онзи.Пари капят.И какго е казал един виден българин-Важен е келепира.
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
УОЛТ ДИСНИ ПРЕДСТАВЯ "ТОМ,ДЖЕРИ И УДИ КЪЛВАЧА В БГ ПАРЛАМЕНТ"...
50
2
 
4
 
! Отговори
предателите преди 4 седмици
иподлогите нямат шанс
49
0
 
0
 
! Отговори
маалатъ преди 4 седмици
хАнатемъ на "цепнати и разцепнати"!!! Да ги мъчат у стриптиз бара голи млади демоници и да не видят вода, а само изпотена маркова бира, никакъв хляб за тях, да я карат само на луканка и суджук!!!!
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Възражане няма предпоставки за растеж, защото те не са никога "за" нещо, винаги - против. Партия дето може да ти извади списък със сто точки какво трябва да се забрани, но като ги питаш какво иска - почват да пляскат изтъркани мъгливи обещания за растеж и просперитет. Ама как, с какво, кога - тия работи остават без отговор. Нормално е, след като има ниша други да се пробват на тяхно място. Дали обаче ще са по-компетентни остава да се види.
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дренчо е румънски с.еляндур от Толбухин добрич :)))
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ние целта всички я знаем каква е - искат да направят ала-бала и 4%
45
0
 
12
 
! Отговори
Анализатор преди 4 седмици
Помогнете ми да спра да се смея.Таааашак:))))))
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"Отлъчени от "Възраждане" правят нов политически проектЦелта е създаване на нова "патриотична формация с човешко лице":Това ли е човешкото лице ??????????? Пхахахаахаха ,ше умра от смях !
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако е по-умерен от Кукундрел Изкуфейкин няма лошо, гласовете от Възраждане трябва да се отклоняват и много хора чакат Радев да направи нещо с други психично здрави хора
42
3
 
10
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
Поредния платен проект целящи да отклоняват гласове от Възраждане.Нищо ново...
41
1
 
10
 
! Отговори
Лена и Баджо преди 4 седмици
До Европеец с главно Е!То и Лена Бориславова намърда мъжа си за председател *** Народнотп събрание, а Лорер на бута жена си в министерството на Асен Василев.Тогава ти ни рива?
40
2
 
7
 
! Отговори
Реконтра преди 4 седмици
...под надслов: да крадем отново, но този път патриотично?
39
7
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 4 седмици
Избиратели на Възраждане, не се подлъгвайте пак по нови националистически формации. Заложете на изпитаното. През годините така си замина Атака, разцепена от НФСБ, ВМРО и още някои еднодневки, дето вкараха десетина депутата в парламента. Гласува се за старото,за да не ви пати главата с новото. В един момент стигнахме до там, че в парламента нямаше ни един националист. Добре ще се разпадна тая версия на парламента.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
От както бе премахната Народната Република от и чрез Конституцията,(Анти)-Народното събрание се напълни с антинародници,предатели.И всички се борят само и единствено за място(кокала)досущ ,като народняци с петолъчки на меките шапки,вместо на каскети.Н освен съжаление и присмех,нищо друго не печелят,като изключим ,нечестните печалби от далаверите и привелегиите.Затуйи "народната"любов"става все по антинародна.