Отлъчени от "Възраждане" правят нов политически проект

Целта е създаване на нова "патриотична формация с човешко лице
Обновена: 27 мар 2024 14:34 | 27 мар 2024 13:51, Инна Ангелова
67
Отлъчени от "Възраждане" правят нов политически проект
Снимка: БГНЕС

Изключените депутати от ПП “Възраждане” - Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов подготвят нов политически проект. В него ще се включат и четиримата общински съветници от СОС, които са партийно наказани.

Целта е създаване на нова "патриотична формация с човешко лице", обясни в ефира на БНР Николай Дренчев. Все пак той не изключи сътрудничество с “Възраждане”.

"Най-глобално нашата цел може да я дефинирам като да създадем предпоставките да проправим пътя към един нов златен век на българската държава. Освен това ние сме единствените, които бихме могли да извадим "Възраждане" от изолацията, в която сами са се поставили в момента, в който влезем в парламента отново като вече отделен субект и ако си партнираме с тях", посочи той.
 
От "Възраждане" бяха лаконични. Димо Дренчев заяви: "Доколкото пътят им е разделен с “Възраждане" – те са свободни да правят каквото пожелаят".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: партиявъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поткупени от ГЕРБ и Пипи се опитват да ликвидират КК че пречи на Лойко и Кирката.
36
9
 
4
 
! Отговори
Възраждане- либерали преди 1 месец
Навремето им гълчах на Възражданету: колкото си по на високо в класацията, толкова падането е по-лошо;))) За какво ви е, да управлявате? Вие не можете;))) Щом те, големите евроатлантически партии не могат, как вие, ще можете? Още повече, като гледам с какъв човешки материал разполагате, ще провалите за пореден път, националистическата идея, която сте залепили като значка на реверите си;))) И това ще затвърди ДПС;)))
35
15
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ !!! САМО ПРИКАЗКИ КАКА СА ПРОТИВ ПП-ДБ НАТО И ГЕРБ АМА КОГА ТРЯБВАШЕ ДА ГЛАСУВАТ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРОТИВ КАНДИДАТА НА ГЕРБ И ПП-ДБ ТЕРЗИЕВ СИ МЪЛЧАХА ЗА ДА СПЕЧЕЛИ!! ВЪЗРАЖДАНЕ СА ИЗМАМНИЧЕСКА ПАРТИЯ!! НЕ НА СТАРОТО ВЪЗРАЖДАНЕ И ДА НА НОВОТО ВЪЗРАЖДАНЕ!
34
3
 
6
 
! Отговори
да преди 1 месец
силно заглавие, браво
33
1
 
8
 
! Отговори
ъ преди 1 месец
Тия момчета се оказаха много прецакани, заедно с Руди Гела. Само 9 месеца бяха депутати. Е, в предните два-три парламента имаше и по-прекарани де.
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От както бе премахната Народната Република от и чрез Конституцията,(Анти)-Народното събрание се напълни с антинародници,предатели.
31
4
 
8
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Комбайнери от всички области - обединявайте се, дойде вашето време. Ей го на на снимката топ комбайнер, партия ше ви направи, топли субсидии ще налапа, в него ни е надеждата - надежди ама говежди
30
2
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
НЕ НА СТАРОТО ВЪЗРАЖДАНЕ И ДА НА НОВОТО ВЪЗРАЖДАНЕ! УРААААААААААААААА/ СТАРОТО ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ КАТО НЕ ПОДКРЕПИ ВАНЯ ПУТИН ЗА КМЕТ НА СОФИЯ И ТАКА ОТ ПП-ДБ ГЕРБ СПЕЧЕЛИХА!
29
3
 
12
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Таз гъба от кое село изникнам или по скоро от кой обор
28
5
 
7
 
! Отговори
РАЗКОЛ МИ ДАЙ преди 1 месец
ВРЕМЕ Е ЗА НОВО ВЪЗРАЖДАНЕ! УРАААААААААА ЗА НОВОТО ВЪЗРАЖДАНЕ :D
27
5
 
8
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Ами те от Възраджане са все до един качествени комбайнери, трактористи, всичките видни икономисти и качествени другари и другарки. Ше преизпълнят петилетката в срок и ще заслужат по един медал.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дренчо е пенсиониран ф.атмак - и пенция влачи и заплата влачи :)))
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
след като ППГБТ приключиха, всичко е оптимистично
24
6
 
9
 
! Отговори
Атакист-посерко преди 1 месец
Цирк Възраждане
23
6
 
9
 
! Отговори
786 преди 1 месец
Най доброто,което могат да направят тези хора е да излязат и обяснят на всички заблудени " възрожденци" в страната, какви шарлатани са Костадинов и останалата шайка от Възраждане.
22
1
 
11
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Като му гледам погледа на тоя комбайнер - вдъхва доверие, той ша ни оправи държавицата, ще даде ред на косенето на трева, посевите ще никнат от самосебе си......опа подкарах я комбайнерски
21
1
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
И аз правя партия със сладкото име - Дайте ми кинти, за по кратко ВГЗ. Събирам 20 000 гласа копи пейст от някоя маала и сформирам партия. Ще назнача 10тина зам председатели а на мен ще ми казват - почетната председателка на председателките.
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зозо, що ви е толкова страх от Възраждне? Спите ли спокойно?
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"нов правят политически проект" -> бравос ***, добре казано, да не е цитат от Йода това
18
6
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Копейката няма да падне под 4%, но от няколко месеца са в спад. Доста интелигентни сподвижници, доколкото могат да бъдат интелигентни във Възраждане, се отказват. А има едни, които са още "по-интелигентни": са бесни на Костадинов че само приказвал и че не спрял демонтажа на паметника.. Руското посолство също му е сърдито и търси евентуално други анти-българи за 5та путинска колона.