Мария Габриел: Нека да запазим добрия тон и по време на кампанията

Тя не може да каже дали ще остане в политиката след изборите
28 мар 2024 17:30, Нели Христова
66
Мария Габриел: Нека да запазим добрия тон и по време на кампанията
Снимка: БГНЕС

Мария Габриел призова по време на предизборната кампания за предстоящите предсрочни избори да се поставят приоритетите пред страната, без да се нарушава добрия тон между партиите. Тя не коментира дали ще участва в нови избори, нито действията на президента, който е на ход и който ще трябва да избере измежду вече 8 възможности за служебен премиер.

"Когато по време на преговорите получаваш условия, които се променят всеки ден, всички видяхме какво се случи. Нека да използваме времето за кампанията, ако отиваме към избори, за да може да открием важните неща за българските граждани, важните реформи, начинът, по който да се случат, за да може след изборите да си върнем уважението един към друг с ясен ангажимент какво искаме да направим и да не позволим манипулациите да вземат превес", каза Мария Габриел.

На въпрос дали "се вижда" на някаква позиция след вота, Габриел заяви, че не може да даде отговор на този етап поради една причина. "До ден последен на това правителство ще изпълнявам съвестно задълженията като вицепремиер и министър на външните работи", посочи тя. Когато останеш фокусиран върху това да вършиш работата си с желание, да има резултат - Шенген, но и много други стъпки, това е най-доброто, каза Габриел. Тя добави, че е важно да се покаже, че правителството се е ангажирало България да се развива по европейски стандарти, за това страната ни да е доверен, надежден партньор на страните членки на ЕС и на НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
6
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 месец
Давайте ГЕРБ на Мария Габриел и пенсионирайте Борисов! Време е ГЕРБ да се изчисти от компрометираните личности, които саботират цяла България!
32
0
 
0
 
! Отговори
bbb преди 1 месец
До АнонименИ това какво общо има с темата?
31
1
 
6
 
! Отговори
Тото преди 1 месец
Не я разбирам какво точно да се запази, това, че я нарекоха хубавото лице на мафията ли...
30
5
 
4
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 месец
ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 33Г.КАКТО ГИ НАРИЧА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ И НЕ САМО ТОИ ИМ СЕ ИСКА ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАТ.ЛОШОТО ЗА ТЯХ Е ЧЕ ОСТАНАХА МАЛЦИНА БЕЗ МОЗЪК КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахах, още едно ръждиво корито СУ-35 се разби край Севастопол! Тоя път май е паднал сам - какво да очакваш от една бракма? Честито копейки!
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 20, руски пл*ъх, нищо няма да чуем, и това "скоро" го пишеш от две години, а то все не става и не става! А само да те светна че "кинжала ти" не умее да подбира дали си от ПП, от ГЕРБ, от Възраждане и пр... знам че си пpoст до безкрайност, ама поне това опитай да осмислиш
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подготвят следваща сглобка.
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствения и полезен ход е да бяга далеч от Бойко.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скумрийке, ще не минеш към ППДБ, новото лице на мафията ще е точно на място.
24
2
 
5
 
! Отговори
Нека запазим... преди 1 месец
С кого, госпожо?! С 2 мил. оцеляващи пенсионери, 1.5 мил. работещи бедни, майките на болни дечица в болници без лекари, учителите в пенсионна възраст, близките на стотиците загинали по пътищата, младите хора в безпътица, с хората от смачканите култура и спорт?! С корумпираните политици, съдии и прокурори, тарикатите от строителния и имотният бизнес, банкерите, спекулантите и нашествениците от търговските вериги?! С кого? ... А после била ниска избирателната активност! На кого служите Вие?!
23
2
 
1
 
! Отговори
Изтезания и МВР преди 1 месец
Някой интересува ли се за схемите на МВР за убийства с честоти и Gang Stalking, а за незаконните затвори на МВР за изтезания!?Къде изчезна Гражданското общество, някой интересува ли се!?
22
4
 
5
 
! Отговори
до Н.срала се преди 1 месец
"""Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата.""" ------ Прати ми го в Щатите, ще го закарам в Сан Франциско и ще го оставя там за 72 часа, ако оцелее там за тези Три Дни ще си е променил евроатлантическата ориентацията завинаги!
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха ха ха, готови са за следизборна сглобка. Говори Козяк. хи хи хи
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мария изгуби шанс за всичко след изборите най-много да стане треторазряден депутат.
19
3
 
8
 
! Отговори
До всички ППплъхове преди 1 месец
ППлъхове и наркомани, подвизаващи се под ръждясалата табелка с надпис Български Елит, вие много скоро ще чуете свистежа на КИНЖАЛ, но тогава ще е късно. Ще се кръстите в несвяст, но Бог не помага на глу-пац-ите. Казвам да се знае!
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕСК РФ: получени са доказателства за връзки на терористите с украинските националисти. Следствието разполага с потвърдени данни за изпълнителите на терористичната атака, получавали значителни суми пари и криптовалута от Украйна, които са били използвани при подготовката на престъплението. Още един заподозрян, участвал в схемата за финансиране на терористи, е установен и задържан. Следствието ще поиска от съда да бъде избран по отношение на мярката му за неотклонение "Задържане под стража"
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Просто Киро има само 100 думи у речника си - каза Руди гела :)))
16
2
 
4
 
! Отговори
ШИЙ ЧУВАЛИ, ГАРАМЕЛ преди 1 месец
Макарона щял да праща войски в Одеска област. Нашите предатели, сред които е и тоя кон на снимката, също май искат да пращаме. Ама как ще ги върнем тези войски? Няма чували! Затова хващай иглата и почвай да шиеш чували, Гаргамел.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предлагам евроаталнтическата сглобка ППДБ ДПС и Герб на войнта да се вяват заедно на ибзори с Тагаренко кандидат премиер, да не подменят вота на избирателите си след изборите
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За другарите от ГЕРБ зорът беше да се отиде на избори за да се угоди на президента.