Костадинов : ПП-ДБ са заплаха за националната сигурност

"Възраждане" иска изслушване на шефа на Военно разузнаване
77
Костадинов : ПП-ДБ са заплаха за националната сигурност
Снимка: БГНЕС

От "Възраждане" внесоха искане за изслушване на шефа на Военно разузнаване идната сряда.

"Правим това, във връзка с изключително тежкия скандал, за който научихме преди няколко дни - за опит, от страна на лицето Атанас Атанасов, бивш генерал, за вмешателство и вербуване на хора във военното разузнаване и в службите, като цяло. Това представлява много сериозна държавна измяна и престъпление. За всичко това, вместо Атанасов да бъде арестуван и задържан, в момента виждаме как той още е на свобода и се разхожда в Народното събрание. Очевидно е, че става въпрос за много сериозен удар по държавността и фундамента на всяка една държава - именно националната сигурност. А ПП-ДБ представляват тежка заплаха за националната сигурност”, заяви на брифинг от Народното събрание, председателят на “Възраждане”, Костадин Костадинов.

Той посочи още, че изхождайки от действията на лидерите на ПП-ДБ те се чувстват недосегаеми и, че са над закона. Поради тези причини, от политическата организация настояват точката за изслушването на шефа на Военно разузнаване да бъде гледана като първа точка в дневния ред, следващата сряда.

“Ще настояваме точката да се гледа на открито заседание, за да могат да се изяснят всички факти и обстоятелства, не само на нас, но и на българската общественост и да стане ясно на българския народ, че в нашия Парламент, в българския политически живот има хора, които искат да използват службите за свои лични, частни цели. Когато някоя партия се опитва да направи това, тя се опитва да завладее държавата. Ние ще настояваме за максимално бързи и максимално крути мерки, от страна на органите на реда на държавата, ще настояваме за задържането на Атанас Атанасов”, заяви още Костадинов.

Той заяви още, че освен че представляват тежка заплаха за националната сигурност, от ПП-ДБ, изключително инфантилно са надценили собствените си политически качества.

“От ПП-ДБ много надцениха себе си и подцениха старите бандити, опитаха се да делят мед с мечката и накрая бяха изядени, заедно с меда. Единствената възможност, българският народ да се отърве от тези престъпници са предстоящите избори. ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ са едно и също нещо - ако те не бъдат премахнати, ако корупционните финансови потоци не пресъхнат, ще продължаваме отново и отново да възпроизвеждаме същия порочен модел”, заяви още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Владимир преди 1 месец
Те са освен терористи и народни предатели
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крадеца казва дръжте крадеца. Заплахата за националната сигурност сте ти и руските ти копчета белокоси.
63
0
 
0
 
! Отговори
Идеалист преди 1 месец
Кокорчовците = Сърдитото овчарче или който каквото си направи, друг не може да му стори. Дано изезнат в политическото небитие Кокорчо, Кирчо, Ленчето, Лорел и Гмома!Зависи от гласуващите!
62
0
 
1
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
"възраждане" - още повече.
61
1
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 1 месец
На изборите в сънищата на копейките може и да са втори. Но този никой няма да го иска за коалиция никога - никой не може да го трае. Сам няма да управлява никога, няма капацитета, няма хората, а и крайно дясна фашистка русофилска партия никой няма да допусне да направи нещо.
60
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото и да плюете против възраждане,на изборите че бъдат на второ място след герба ,а пп заминава на кино последни,мошеници излязоха тия уж евроатлантици бегом при Путин на фронта да помагате на Украйна
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя са заплаха още кога нека на власт 7 месеца и Слави ги ритна отзад ,крадят и хвърлят много милиони на Украйна от бюджета
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оле, появи се рицаря защитник на Копейкин. Да не членувате в някой култ бе? Да не ви дава кристали и да ви хипнотизира. Крейзита сте големи, няма надежда за вас.
57
3
 
1
 
! Отговори
Къде и кога е казвал преди 1 месец
До 52. Анонимен. Със собствените си уши чух план на Копейкин да прави Варна и Добруджа Калининград номер 2.Иска да стане СИ България някаква независима руска територия, дават му пари да вкарва депутати в Европарламента и те ще са който Кремъл каже - руски копчета. . . . . Mpъcнuk манипулатор си защото не казваш къде и кога! Това всеки може да твърди без доказателства!
56
4
 
2
 
! Отговори
Къде и кога е казвал преди 1 месец
До 52. Анонимен. Със собствените си уши чух план на Копейкин да прави Варна и Добруджа Калининград номер 2.Иска да стане СИ България някаква независима руска територия, дават му пари да вкарва депутати в Европарламента и те ще са който Кремъл каже - руски копчета. . . . . *** манипулатор си защото не казваш къде и кога! Това всеки може да твърди без доказателства!
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако някой знае кой плаща за да тролиш Възраждане да ми пише - по цял ден ги троля безплатно, искам някой да ми плаща за това. Това е мечтаната ми професия.
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** белокос пациент на 4ти километър е еманацията на опасност за националната сигурност.
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоз защо го пускате да говори въобще. Руска клетка.
52
3
 
4
 
! Отговори
... преди 1 месец
***! Отдавна е капарирал националната сигурност за жълти копейки, а сега се надпреварва с евтина демагогия да излъже, па койт' се хване!
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който гласува за Кукундрел Копейкин има много по-големи и належащи проблеми от националната сигурност.
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разобличен е опит за създаване на Дълбока Държава за лично облагодетелстване с власт, което няма нищо общо с демокрацията! Едва ли Ген.Атанасов не си дава сметка, че това е престъпление и интересно как не го е срам да се появява публично!
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Със собствените си уши чух план на Копейкин да прави Варна и Добруджа Калининград номер 2.Иска да стане СИ България някаква независима руска територия, дават му пари да вкарва депутати в Европарламента и те ще са който Кремъл каже - руски копчета. Тази партия трябва да се заличи, не ни мислят доброто
48
2
 
2
 
! Отговори
Плана на Сталин- Кон преди 1 месец
Социализма на Маркс и Енгелс са хубаво нещо, но партията беше превзет на сила от бандита по прякор Сталин, който изби всички истински другари комунисти и дори Троцки-плана КОН. В България Сталин също подмени Георги Димитров като го отрови с малки, но чести дози живак и постави бай ви Тошо за цар на българите докато е жив. Бай Тошко беше по милосърден и само изключи и наплаши другарите си. Така получихме вместо народни републики мрежа от диктатури под върховенството на Сталин .
47
2
 
2
 
! Отговори
ППЛГДБТИ + преди 1 месец
"Не е вярно!!! Ние защитаваме националната сигурност на родината ни Пиндостан със зъби и лакирани нокти!!!"
46
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На този кога ще му вържат една ламарина и две тояги за силен старт.