Нинова скочи: Сглобката си разчиства сметките, съсипва държавността

БСП иска надбавки за Великден за всички пенсионери
48
Нинова скочи: Сглобката си разчиства сметките, съсипва държавността
Снимка: БГНЕС

"Очевидно от вчера досегашната сглобка си разчиства сметките помежду си и съсипват и последните остатъци от държавността“, коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като главният секретар на МВР Живко Коцев подаде оставка.

Според нея може и да има връзка с предстоящите избори.

Тя съобщи, че левицата предлага всички пенсионери с минималната пенсия, която е 526 лв., да получат великденска добавка от 100 лв., а за останалите тя да е по 50 лв.

Лидерът на БСП обяви, че са разговаряли с други групи, за да предложат работещ вариант и ще търсят подкрепа от всички, за да възстановят великденските надбавки.

"Целта ни е да помогнем на всички пенсионери, но да бъде справедливо", каза Нинова.

Левицата предлага средствата да бъдат осигурени чрез трансфер от централния бюджет към бюджета на ДОО, защото там парите ги няма.

Тя обаче изрази опасения, че когато се стигне до гласуване на надбавките за пенсионерите в пленарната зала, може то да не се осъществи поради липсата на кворум заради създадените противоречия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от Политика
"Турски поток" работи изцяло в полза на България
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сглобката беше най- голямото зло, защото провеждаше антинационална политика. Хаотични лидери като кирчо и компания тикат държавата в хаос.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия дъртите как гласуват за Вас още не ми е ясно ? Децата от ДГ Малина ви нямат вяра, а пенсионерите ?
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Си разчиства сметките.. Ех, какъв сленг използва това младо и модерно лице на българския социализъм! Браво, Нинова, кариерата ти тепърва започва!
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама Вас има ли ви ? Почнахте да се показвате, когато се чу за избори, а иначе си трайкате и прибирате мазни денги...
38
2
 
1
 
! Отговори
Импексова ЕООД преди 3 седмици
пак разтяга предизборни лакърдии... Вече и бабите от БКП спряга да и вярват :)
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тя скача с Борисов в устата- БАЦЕ КАКВО НАПРАВИ, ЧЕ ВСЕ НА ИНПЕКСОВА СИ В УСТАТА!
36
3
 
2
 
! Отговори
НЕ ЗА БСП ИТН преди 3 седмици
До Реалист- мОЛЯ ТЕ СПОДЕЛИ ЗАЩО ГЕРБ И ДПС СЪСИПВАЛИ- ФАКТИ ОТ НС- ИЗТЕГЛИ pdf И ПРОЧЕТИ- ЮЛИ 2023Г В НС СЕ ПРИЕМА БЮДЖЕТ 2023Г БСП ГЛАСУВАТ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, ВЪЗРАЖДАНЕ- ПРОТИВ, ДЕКЕМВРИ 2023Г В НС- ГЛАСУВАТ БЮДЖЕТ 2024Г- ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП ГЛАСУВАТ ПРОТИВ- МАРТ 2024Г В СОС ГЛАСУВАТ БЮДЖЕТ 2024Г ЗА СОФИЯ- БСП, ИТН ВЪЗРАЖДАНЕ- ГЛАСУВАТ ПРОТИВ- ТЕ ТИЯ РУШАТ ДЪРЖАВНОСТТА- НЯМА ВНЕСЕНИ ПОПРАВКИ, НЯМАТ ВНЕСЕНИ АЛТЕРНАТИВНИ БЮДЖЕТИ- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ - ТЕ РУШАТ!
35
1
 
5
 
! Отговори
карачанаков преди 3 седмици
,,Нинова скочи...,, аве тая от като падна от власт все скача не се спря,ама докато бе министър бе кротка тиха, сега се загрижила за хората какво лицемерие,газ пикае че я изпревариха и предложиха великденски добавки
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Задачата, която имат двете предателски фракции -- на борисов и на простокиро е да разрушават всичко функциониращо в България. А българското стадо трябва да се заблуждава, че едната е по-добра от другата и други партии за гласуване няма. Другото нещо, по което действа цру е да се попречи за някакво формиране на опозиционна коалиция, която да измести двете предателски фракции от първите места. А след изборите пак ще са готови за управление заедно и източване на бюджета към сащ и украйна.
33
3
 
7
 
! Отговори
Споко, Нинке преди 3 седмици
Българинът е с корав ген. След като издържахме 45 години да ни управлява твоята партия и все още ни има, значи няма да ни довърши и някаква си там сглобка.
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ад пък предлагам - Другарката Трансимпекс- да се бръкне в джоба и заедно солидарно с другарите си от ЦК и наследници на фирми и позиции да плащат ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 200 ЛВ на всички пенсионери - а за децата и ученици по 100лв стипендия всеки месец..Кой е ЗА : да сложи +
31
6
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Не Сглобката, а Шиши и Боко съсипват държавността!
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ела си в Крушовица да те водя за риба да ти покажа как кълве.
29
3
 
8
 
! Отговори
Овчаров преди 3 седмици
Нинова, не скачай, че ще се изсипеш. Можеш спокойно да извадиш от парите на БСП и да раздадеш на тия, които нямат трудов стаж, по200 лв., ако искаш. Предвидени пари в бюджета няма. Защо, когато гласувахте бюджета, не вписахте тия средства? Аааа, не очаквахте, че ще има избори, а както е известно, точно преди избори се флиртува с избирателите...
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бидона нинова скоро ще и бият шута от бсп и ще проси на попа пари за херо.
27
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
никакви надбавки за никои това е купуване на гласове преди изборите с държавнипари плащаите със субсидията ама и тя свърши толкова избори охарчихте се оставка и се махаите
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бегай си у Крушовица да яздиш прассета мъ отвратителна ммутро.
25
1
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Другарката скача,но зад нея има твърде малко депутати и скоковете не се забелязват.Когато изгониш от партията качествените кадри и оставиш около себе си само верни придворни,така се получава.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нинова поне ПРОДАДЕ някоя друга ракета , и донесе милиарди , а сега тия , под звуците на четирите посолства , ---ПОДАРЯВАТ .
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До сега , най-добре управляваха България , ДПС и БСП , другите са мутри и шарлатанЕ!