Николина Ангелкова: Познавам Живко Коцев отскоро, от публични събития

Отказвам да влизам в политическа интрига, написа тя във Facebook
7 апр 2024 20:47, Анисия Иванова
113
Николина Ангелкова: Познавам Живко Коцев отскоро, от публични събития
Снимка: БГНЕС

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова излезе с позиция във връзка със снимките, разпространени в публичното пространство, на които е в компанията на главния секретар на МВР Живко Коцев и единия от задържаните за контрабанда при акцията в Агенция "Митници" - Стефан Димитров.

"Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързвани с г-н Коцев", написа Ангелкова във Facebook.

"Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката. Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена", допълва Ангелкова.

По-рано премиерът в оставка Николай Денков коментира, че тя е присъствала, когато Живко Коцев е получил "скъпия" часовник, за който прокуратурата съобщи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от Политика
ПП-ДБ: ГЕРБ са сценаристи на скандалите, връщаме се към мутренските времена
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Малко бременна няма!
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Недей се оправдава , че и ти ще влезеш в списъка на Магнита...Много сте за там!
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тази хубавица, бивша министърка, е свидетел на подкуп на висш държавен служител, в особено големи размери. Би трябвало да сигнализира за това, но не го е направила, което я прави съучастник.
72
0
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
На задната седалка заедно. Хахаахахаххахахахахх Хахахахаххах
71
1
 
2
 
! Отговори
тома неверни преди 3 седмици
Имаше един филм-"Напълно непознати".....В момента ПП му правят продължение
70
1
 
3
 
! Отговори
Печенегов преди 3 седмици
А Денков защо се обажда като черна станция? Откога да познаваш някой е престъпление. Кунчето ще се вижда с който си иска, и за каквото си иска. Ако молеца има некви доказателства за незаконни сделки, да ги извади, ако не да мълчи. тия от пепедебе са големи *** - искат да се издигнат чрез компромати, а не чрез реално свършена работа.
69
1
 
1
 
! Отговори
Николинка А. преди 3 седмици
Премията на Доктор Е! е доста стабилна. Как да си направя операция на клюнчето без да има алъш-вериш? Това да не е мандра тука?
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ха, ха на общата ви снимка изглежда, че сте много, ама много близки. Няма да се отървеш и ти. Живко Коцев явно се е спазарил с Киро да му осигури депутатско място, а пък той ще го защити от затвор, ама на дали. С ПП-ДБ е СВЪРШЕНО!
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ееех, начи, коронния номер на Пи Ар Севи Бойко не мина с магическите думи "не го познавам", сега искат да минат само с "абе може да го познавам отнякъде ама само малко". Бг народа е доволно *** обаче, не може да схване, че всички до 1 са едни и същи. Копейкин е коз на Бойко който може би ще бъде изхабен още сега
66
1
 
1
 
! Отговори
Еврогей натовец преди 3 седмици
*** ривът ,а ние праим милки иси живеем живота в чужбина!!
65
0
 
8
 
! Отговори
Лъки преди 3 седмици
Познавам го от скоро,просто го надуших с дългият си нос!Пич е!Колкото до снимките,аз съм с нова визия,предимно лицеви корекции!Да снимат!
64
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Видяхте ли Бойко Рашков как развлича баща и син Димитрови, а Живко е върха, ЦЪФТИ ОТ ЩАСТИЕ - малий туй сий мафия и като си помисля как дедко разправяше за едни чували с 60 000 000 изтеглени от някакъв *** от банката-....какъв ни пробутаха, кой ни ги пробута тия около юмрука ли, ама нали протестираха срещу моделът герб па то ко ДОЙДЕ- МАЙКО МИЛА
63
0
 
11
 
! Отговори
Иван Анисий преди 3 седмици
Айдееее, и дългоносия Рапунцел изкараха от криптата :) Схемите,баце,далаверите...
62
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дамаджан рече- Димитров баща дойде в кабинета ми да пее против Борисов- за това арестувах Борисов, а сега ко стана- Димитров подарява на главен секретар на МВР часовник за 50 бона, на гости при дамаджан- пак гласувайте за Дедомафията дамаджанова.
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Саудитските инвестиционни фондове трябвало да бъдат подсигурени отвсякъде!
60
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Три дена яли, пили, после се маскарили, след това не се познавали, като видели снимките се сетили, молецът вика натискат го, после вика и тя беше там- а всички разбрахме...че те тия ни писнаха, ама мнохо и Живко да си държи часовника и да се пръждосва от МВР че се оа..л- ОПИТ ДА НИ НАПРАВИТЕ НА МАЙМУНИ- АМА НЕ УСПЯХТЕ!
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички обяснения за Коцев! А за другия на снимката? Аз съм канарче!
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали сте наясно, че няма такова нещо като бивша диктатура. Това са е завинаги. Държавата е увредена и осакатена. Инвалид е вече
57
0
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 3 седмици
Изстина й хубавото, тихо и платено място.
56
2
 
9
 
! Отговори
. преди 3 седмици
Таз конска тиква скоро не я бяха показвали...