Николина Ангелкова: Познавам Живко Коцев отскоро, от публични събития

Отказвам да влизам в политическа интрига, написа тя във Facebook
7 апр 2024 20:47, Анисия Иванова
113
Николина Ангелкова: Познавам Живко Коцев отскоро, от публични събития
Снимка: БГНЕС

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова излезе с позиция във връзка със снимките, разпространени в публичното пространство, на които е в компанията на главния секретар на МВР Живко Коцев и единия от задържаните за контрабанда при акцията в Агенция "Митници" - Стефан Димитров.

"Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързвани с г-н Коцев", написа Ангелкова във Facebook.

"Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката. Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена", допълва Ангелкова.

По-рано премиерът в оставка Николай Денков коментира, че тя е присъствала, когато Живко Коцев е получил "скъпия" часовник, за който прокуратурата съобщи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко започва от Правец.Бодигарда от НСО на Киро също е от там и има два апартамента в комплекса на хотела.
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Публично събитие - смятай на задната седалка в автомобил. Хахахахаха Запознаваш се с някой на публично събитие и опааа правиш си снимки с него как му дават часовник за 50 бона? Абе, да не е защитения свидетел в случая Ангелкова? Кой го вади тези снимки?
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия от герб всичките никога нищо не знаят, нищо не са чували, нищо не са видели и като цяло не знаят за ко иде реч..чакаме и вожда да каже, че не я познава
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ангелкова не е взела часовник за 50000, но да я питат мисирките дали не е получила пластична операция! Щом се хили до Коцев на задната седалка докато Коцев показва часовника на Стефан Димитров, знае кой го дава часовника. Забелязва се на същия кадър в скута на Живко Коцев черна кадифена кутия (оригиналната фирмена кутия на часовника). На друг кадър със същите дрехи (както са на снимката в колата) вече са пред летището тримата - Коцев, Ангелкова и Стефан Димитров. Ангелина държи букет.
11
2
 
21
 
! Отговори
Гълъбин Боевски преди 1 месец
Не знам ....така купих тия куфари от магазина ! Г-жо Ангелкова , знаете ли как викат на лъжливото гайдарче ? ....Гайдарче малко !
10
0
 
10
 
! Отговори
натрапници преди 1 месец
Стига представления.Напишете си книга и който иска ,да я чете.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ангелкова отговаря на Соня Колтуклиева относно питането и за снимката с Коцев. Не е излезнал ей, така да обяснява без никой да я пита.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв е този зъбер, бе?! Кой го интересува тази информация?! Чудя се защо се публикуват 99% от новините тук, особено от БГ политическия живот. Същевременно, липсват най-значимите - като разкритията около "Турски поток". Срамота!
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ем си грозна, ем лъжлива. Как ще излизаш с някой, още повече, че си политик уж и няма да знаеш този човек какъв е, читав ли е. Или си много глупава или лъжеш най-безсрамно!
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Променкаджиите и по купоните са с гербаджии, но ги винят, че са мафия, пращат денко да ги брани от злото като за последно. Да се смеем ли, да плачем ли? Всичко един предизборен театър. След това почват молбите за кабинет.
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой ще каже ли каква отговорност ще понесат Писанчев от ДАНС и Славчев от КОНПИ ако тази удорма се окаже ялова?! Тези папарашки снимки където Коцев ухилен до уши показва часовник пред Ангелкова е срам за ДАНС ако там въобще има мислещи хора . А селфито което е показано и в ъгъла се вижда Коцев е без никакъв коментар. Жалка история, която никога няма да влезе в съда, защото е нелепа. Но българите пак ще плащаме обезщетение за да си начешат егото Бокича и Пеевски . Срам
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
У нас никой никого не познава.
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой ще каже ли каква отговорност ще понесат Писанчев от ДАНС и Славчев от КОНПИ ако тази удорма се окаже ялова?! Тези папарашки снимки където Коцев ухилен до уши показва часовник пред Ангелкова е срам за ДАНС ако там въобще има мислещи хора . С селфито което е показано и в ъгъла се вижда Коцев в без никакъв коментар. Жалка история, която никога няма да влезе в съда, защото е нелепа. Но българите пак ще плащаме обезщетение за да си начешат егото Бокича и Пеевски . Срам
2
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работата й е била в чужбина, забравила е кога беше на държавна хранилка
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Видяхме снимките по новините, не се прави, ***, грозотийо