БСП иска великденски добавки за всички пенсионери

100 лв. за най-бедните и 50 лв. за останалите
12 апр 2024 10:57, Александър Попов
35
БСП иска великденски добавки за всички пенсионери
Снимка: БГНЕС

Депутатите дебатират каква Великденска добавка да получат пенсионерите. ГЕРБ и ДПС предлагат пенсионерите с пенсия до 526 лв. да получат 100 лв. за Великден, а БСП настояват надбавки да получат всички пенсионери.

“Ние предлагаме добавки за всички пенсионери, за тези с пенсия до 526 лв. по 100 лв. и по 50 лв. за всички останалите”, предложи лидерът на левицата Корнелия Нинова, след което подчерта, че отхвърля твърдението за липса на пари в бюджета за тази мярка. “Ние като бяхме на власт имаше 70 лв. за всички пенсионери”, коментира Нинова.

От ПП-ДБ също контрираха предложението на ГЕРБ и ДПС подчертавайки, че няма да делят пенсионерите по време на най-светлите празници и искат всички да получат надбавки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от Политика
Дацов: Или свръхдефицит, или някой ще вземе трудни решения за разходите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ще искат, то се е видяло че освен пенсионери, други не гласуват в тая държава.
32
0
 
1
 
! Отговори
Пенс преди 2 седмици
До Майорс За разлика от хората с 22 години тр.стаж,на моето разпореждане пише,че тр.стаж е 53 години и то в България 24 първа и 13 трета категория и продължавам да работя,като си плащам данъците и осигуровките.Естествено,че тези с 22 години стаж ще получават ниска пенсия,понеже не им достига.Както,ако имаш 1 лев,ще си купиш половин хляб,а не цял. Ако не им стигат парите,има социални помощи,но да не бъркат,в общия кюп,просто защото идват избори !
31
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
БСП непрекъснато иска,но под "мъдрото" ръководство на др.Нинова парламентарната група на партията доста се сви.ПР акция без реален ефект.Ако Нинова остане начело,БСП ще си запази ролята в Народното събрание-на джафкащо пуделче.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
точно така
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сл.а.нинова ще се възползва ли от тези добавки
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато дават набавки на всички пенсионери, Нинова тръби, че трябва да се дават на най-нуждаещите се. Когато се дават на най-нуждаещите се, Нинова тръби, че трябва да се дават на всички. Няма угодия. А надбавки на бившите служители на Техноимпекс, които останаха без пенсии заради нея?
27
2
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 седмици
ПРАВИ СА!
26
0
 
7
 
! Отговори
(^.^) преди 2 седмици
Другарката Импексова да ги извади от джоба си, винаги когато столетницата и е идвала на власт, държавата е фалирала ... !!!
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 седмици
Значи работниците бачкат за 1000 лева но ни ова иска да дадат още 100 на пенсиониран военни с 2к пенсия?
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Комунистите са свикнали да раздават пари на свой хора. Пари, които те не са изкарали, всичко им е бащиния.
23
0
 
2
 
! Отговори
Майорс преди 2 седмици
Ало Пенс , първо виж и тогава коментирай! Има хора с по 22 години стаж и получават по 250 лв , само затова че са работили и в чужбина откъдето средно се чака 4 години да получиш около 100-150 евро , а хора без нито еди ден стаж взимат социална пенсия от 300 лв!
22
0
 
3
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 седмици
Сефардските фашисти от БСП защо не се бръкнат в милионерскуте си джобове и дадат добавки на пенсионерите? И за кои пенсионери става дума.За убиваните чукове,с давене,с отрова Български пенсионери из селата,както Майка ми Свята бе убита от един армено-турчин,или за турските гюведжии,които откакто са се родили не отлепят от градинските пейки,където зяпат наакващи се още момиченца по задните части? Испанката Корнелия Нинова какво мисли и мисли ли въобще?
21
0
 
3
 
! Отговори
Майорс преди 2 седмици
Жслко Днес да триете и не пускате коментари , че в ошфорки по чужди данни има 54 млд долара от българи!
20
2
 
4
 
! Отговори
Пенс преди 2 седмици
358 000 работещи пенсионери при МРЗ внасят минимум по 55 лв.месечно за ДОО-пенсии.536 000 под линията на бедност-с най-малък принос,към осигурителната система на НОИ,предимно търтеи,мързеливци,селски тарикати и лузъри от малцинствата.От всеки работещ пенсионер ще бъдат отнети поне по две осигурителни вонски,за да има за електората,който гласува,за този който му плати още две кебапчета и бутилка бира !
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИИИИ?! АЗ ПИТАМ! КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИИИИИ?! АЗ ГЛАСУВАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!! КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИ?!
18
1
 
9
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 2 седмици
КУРКЕ,СТИГА С ТОЗИ ПОПУЛИЗЪМ,САФЕРЯСАЙ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ,ЛЕСНО ХАРЧИШ ТОВА,КОЕТО НИЕ СМЕ ИЗКАРАЛИ !!!!!!
17
4
 
5
 
! Отговори
Фуфуфу преди 2 седмици
БСП, ГЕРБ и ДПС искат да Подкупят бедните пенсионери преди изборите!
16
2
 
8
 
! Отговори
Василев преди 2 седмици
Вижте за какви спорят? Делят хората на жедни и богати. Един вземал пенсия 1000лв. и няма нищо за него.А другият дето нищо не е работил или ако е работил ,то труда му не е бил нискоквалифициран ,осигуряван на минимална заплата,а в пликче допълнително възнаграждение.Но това е проблем на държавата. Другото е съществено ,че делят пенсионерите- разделяй и владей,прийом много добре научен от някои.
15
1
 
6
 
! Отговори
Държавата на мафията преди 2 седмици
Издържа ушеви военни службаши с порите на народа те не внасят в ной и за да има за тях пари требва да нема за вас.
14
2
 
5
 
! Отговори
Дискриминация преди 2 седмици
Да дадеш на едните пенсионери 100 пък на друготе - 50 лв. е дискриминация!!!! По-добре за пенсионерите е да им вдигнат трайно пенсиите на всички, както казваше Асен Василев! А не подхвърлени мизерни парички еднократно След Великден предизборно! Евтин трик на БСП, ГЕРБ, ДПС!