Пеевски: Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов

Проектът на ПП-ДБ бил приключил
220
Пеевски: Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов
Снимка: БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски сравни съпредседателя на ПП Кирил Петков с „пудел“, който може да драска на вратата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Той е като един сладък пудел, който може да драска на вратата в Банкя. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизията. Тези хора не могат нищо друго да направят, освен да се молят и скимтят на Борисов. Проектът им приключи и остана при контрабандните канали", заяви още Пеевски.

Още по темата
Той отново призова да не се говори от сега за управление след изборите, защото първо гласоподавателите трябва да наредят партиите.

"След изборите този пудел – Кирил Петков, може да е част от кучкарника на Борисов. Да видим как ще ни подреди народът, може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат Кирил Петков и компания да откраднат държавата. Със сигурност аз няма да им позволя да разбият държавата", заяви Пеевски.

Той отново подчерта, че ДПС няма да работи с ПП-ДБ, ако се докаже случаят с контрабандата в Агенция "Митници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
11
 
! Отговори
Vs преди 1 месец
Факти след 12 години тиква: Шанген - НЕ, най - дбедни в Европа - ДА, най - болни в Европа - ДА, най - умиращи в Европа - ДА, най - лоши пътища (не само в европа) - ДА, най - корумпирани в Европа - ДА, "25 евро на пенсионерите за Великден" - ДА :)! Тиквата и пудела на феса с***винчо са за доживотен и двамата, но управляват - защо?
59
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Красота, двамата шопари вече започнаха и открито да се защитават, а не преди дълго време Боко се кълнеше, че 'не го познава' и че Пеевски вече си е заминал завинаги от България. Майка му чак се беше отрекла от него, брех брех
58
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз съм учуден, как Борисов още не е притиснал Главчев да сложи санкционирания по Магнитски Влади Горанов за финансов министър във този фалшив служебен кабинет.
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лидерите на партии е по-добре да мълчат - поне да си мислим, че са интелигентни
56
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Братя Българи, нима ще позволим на този корумпиран Индивид и неговата Шайка отново да ни управлява! На изборите да ги изпратим там където отдавна им е мястото!
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов се държи за дъпъсето като удавник за сламка. Но не се знае дали сламката ще издържи.
54
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов и Пеевски са проклятието на България. Докато двамата мазни корумпирани шишковци са в политиката и ежедневно по медиите, ПРОМЯНА няма да има. Забравете.
53
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски и Борисов са олицетворение на мафиотизирането на властта.Зад тях са знайни и незнайни дейци на мафията,оплетени като паяжина навсякъде във властта-от селото до най-високото.Всички виждаме как някои са неземно богати,а не се занимават с частен бизнес,Божков каза как е давал пари и какво от това?Ние сме като Колумбия-правителство,прокуратура,следствие,съд и др.служби са в ръцете на мафията.Как ще се оправим?НИКАК,ако хората масово не излязат да гласуват срещу това зло,стегнало въжето.
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ало Ваньооо, а Мишо бирата ти ли си, ела да се крием, че Сретен е на сръбската граница.
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото по-често се появяваше,толкова повече надъхваш българите срещу себе си и ги мотивираш да гласуват за тия,срещу които плюеш.
50
3
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 месец
Успокойте се, скоро идва Путин, с него няма да има какво да делите, освен порцийките хляб и вода зад решетките...ако имате късмет за решетки де.
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отива му да се изказва абстрактно. Той целия, видимо, е една абстракция. :))))
48
1
 
4
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
В Сглобката имаше и нещо добро-показа наяве кои са националните предатели и на какво(на всичко!) са готови в името на властта и далаверата! Въпросът е дали гласоподавателите ще осъзнаят същността на тая информация.
47
1
 
14
 
! Отговори
До 45 преди 1 месец
Научи българския език и тогава давай оценки.Явно не си ходил дълго на училище и затова еднокнижника ти е кумир.Е заради такива неграмотници страда цялата нация.
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Пагубно е Народът мълчи, защото умните и красивите избягаха в чужбина, а простите и глупавите останаха да управляват БГ. Нали не смятате, че сегашните управляващи с изключение на Академика са умни? Харвардците не са завършили пълен курс в този университет, защото годишната такса е 60 хил.долари, отделно издръжката на самия студент. Съдейки по нивото на изказванията на тримата, както и по резултатите от техните действия, те не са били отличници в престижния Харвард..За ББ и Шиши да не говорим
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Двамата дебели Боко и Шиши, ще кажеш в тандем атакуват, случайност някаква ? :)))
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пеевски е депутат в район от българомохамедани, така се наричат самите те, не харесват думата помаци, те не знаят турски
43
11
 
2
 
! Отговори
Страшен и зъл пудел преди 1 месец
пп са виновни за цялата пропаганда в България. По времето на Борисов имаше НУЛЕВА ПРОПАГАНДА.
42
0
 
16
 
! Отговори
Магнитчоо преди 1 месец
Кики поне не е намагнитен, ами ти светиш като коледна елха.
41
1
 
12
 
! Отговори
ШАХ преди 1 месец
"Вчера големите стратези Лойко и Шиши загубиха офицер без дори да дадем пешка." - думи на господин Кирил Петков, за свалянето на Росен Желязков от поста.