Петков: На изборите ще има страхотно разкешване, 500 лв. на глас

Гарантирал с главата си, че той, Денков и Василев не са откраднали и стотинка
Обновена: 28 апр 2024 13:35 | 28 апр 2024 13:30, Камелия Цветанова
257
Петков: На изборите ще има страхотно разкешване, 500 лв. на глас
Снимка: БГНЕС

На изборите може би ще има страхотно разкешване, до нас достигат цифри като 500 лв. на глас, спасител няма, всичко зависи от избирателите, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков в предаването на БНР "Неделя 150".

На въпрос покровителствал ли е "канали", Петков заяви: "Гарантирам с главата си, че аз, Асен Василев и акад. Николай Денков не са откраднали една стотинка."

Помолен да коментира проверките на ДАНС срещу него, Кирил Петков обясни, че става дума за една неправителствена организация, в която участвал, за да бъдат запазени три плажа по Черноморието.

"Излязох от нея през 2021 г. - допълни Петков. - Изведнъж в предизборната кампания поредният фишек от ДАНС "Петков е излязъл от тази кауза". Пълен абсурд! Едновременно с това излезе, че съм си слагал всеки месец и ботокс. Очевидно не могат да ни преборят и искат да ни заровят в калта с бухалката ДАНС. Няма да им се връзваме, хубавото е, че плажовете Корал, Кара дере и Иракли и 500 метра зад тях са запазени."

"Ние казахме, че без реформи в службите, в съдебната система, регулаторите няма да продължим - обясни той. - От другата страна ченгетата чуха, че искаме да ги сменяме. А единственото, което искаме е честни конкурси, не двама души с телефони като Пеевски, който да им звъни и да ги командва какво да правят. Когато играеш срещу всички ченгета в държавата, естествено ще се опитат да те очернят. Само в ДАНС са над 2 хил. души, всеки ден могат да измислят по нещо."

Според него причината за всичко е една голяма грешка.

"Трябва да си я признаем, не осъзнавахме колко Бойко Борисов е зависим от Пеевски, не го знаехме. Мария Габриел също така бе употребена, като Росен Желязков, защото Борисов е зависим до такава степен, че не може да взема сам решения. Тази връзка трябва да бъде скъсана, за да седнем на масата, не искаме нагласен мач, дори ако има добри кандидати от ГЕРБ, искаме да имаме равен шанс за най-добрите, но това означава Пеевски да загуби властта. Той държи инфраструктурата в прокуратурата, служби, регулатори, а Борисов държи гласовете. Гледахме го 9 месеца, тази зависимост трябва да бъде прекъсната."

Запитан кога се е молил на Пеевски да го сдобри с Борисов, както обясни самия Пеевски, Петков отговори, че никога не се е молил на никой.

По отношение на обвиненията, че Лена Бориславова е подправила документи, Петков обясни, че това е поредният компромат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още по темата: Кирил Петков
Още от Избори 2022
Григорова отговори на Нинова за сглобката с ГЕРБ: Поредна манипулация
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всъщност, партията, която харчи най-много пари по избори според данни от Сметната палата е ПП/ДБ. Затова обвиненията в купуване на гласове от други партии от устата на Кирил Петков звучат смешно.
111
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
приемам офертата.
110
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кире , не бих си те причинил за 500 лева , обади се на д-р Гълъбова , може да те приеме
109
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има само един начин да знае нещо такова със сигурност.
108
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кирчо ли дава по 5 стотака? Лъже! Както винаги де...
107
3
 
17
 
! Отговори
Grom преди 3 седмици
Отвратителен човек. Все едно просто заменихме Боко с Киро. Иначе са еднакви. Каже ти Добър ден - трябва да провериш да не е нощ.
106
2
 
9
 
! Отговори
АСЕН ФИНАНСОВИЯ преди 3 седмици
...500 ЛВ И ЩЕ ВИ ПРАВЯ, КАКТО ПРАВИ ВЯТЪРА.
105
1
 
2
 
! Отговори
ибрe курортe преди 3 седмици
Цени народни: 500лв. за глас и още един бакшиш идва.
104
2
 
8
 
! Отговори
АСЕН ФИНАНСОВИЯ преди 3 седмици
ВТОРНИК ВСИЧКИ ЗАД ПАРЛАМЕНТА ОТ КЪМ ХРАМА, КИРО ЩЕ РАЗДАВА ПО 500 ЛВ! БОНУС - ***!
103
1
 
16
 
! Отговори
Ристо преди 3 седмици
Лично ще дам по 1000 на всеки креттен, тръгнал да гласува за теб, за да не го прави!!!
102
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А ПеПе ще закачат ли отново на вратите от сините чанти с логото им, в които слагаха парче колбас, буркан лютеница, парченце кашкавал и вафли Боровец? Или ще разчитат на ала-бала с машините на Мадуро?
101
2
 
15
 
! Отговори
Петков! преди 3 седмици
Хайде мама бързичко билетчето и на самолета за Канада, докато не си отишъл в затвора!
100
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще гласувам за който плати тази година. Така или иначе няма за кой, само остана да разбера къде става сделката за кинтите
99
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Направиха ли психиатричен тест на Киро или вече няма смисъл?
98
1
 
11
 
! Отговори
бачи кико преди 3 седмици
На бачи кико само бялото му е 500 лв на ден ;-))
97
0
 
2
 
! Отговори
гласоподавател преди 3 седмици
Приемам оферти.
96
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киро, вие ли по 5 стотака за глас обещавате? Просто питам за да знам за кого да гласувам, че така и така сте всичките един дол дренки, та поне да намажа нещо.
95
0
 
1
 
! Отговори
Aсан Вайсман преди 3 седмици
Да сте чули от мене, нещо за "постна пица" или сладолед с вода?;))) Не! Преди изборите ще разкешим здраво, за да си имате парици и да не ва лажат Бойко и Палковника;))) с некво Светло Бъдеще, което ще дойде, след като напълните България с "туристи";))) 400 млрд. вика Палковника само за Видин от туризъм! Кеш-разкешшшш;))) Нема, Парите са при мен, ша ва кешим сега, а след изборите, ако сте слушкали, още повече ша ва разкешим. Аз нямам проблем с парите, щото ги мраза и ги раздавам!
94
3
 
6
 
! Отговори
Соня преди 3 седмици
До 85 А бе копейко ,що си мислиш ,че не знаеме какъв лъжец е вашия вожд Копейкин.Я не се криите по шубраците и не плямпате лъжи.Наглеци, товауче копейкин не е управлявал,не означава,че не е мошеникбНе всеки историк може да си прави хасиеда за милиони.Аре маш!
93
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имат стотици милиони от контрабандата и то се вижда, този вика купували били анализатори, Киро си е купил цели телевизии които са му на повикване, от скоро обаче не ходи в нова по заръка на Чичо Спас, защото тя е собственост на същите на които е Виваком и Булсата.