Русия осъществявала директно терористични операции на българска територия

Това било доказано дори от прокуратурата
182
Русия осъществявала директно терористични операции на българска територия
Снимка: БГНЕС

Русия осъществява директно терористични операции на българска територия. Това заяви пред БНР Бойко Ноев, бивш министър на отбраната и дипломат.

"Това е доказано дори в някои разследвания на българската прокуратура, които не завършват вече много години.

В България това е една тема, която не е популярна. За съжаление, тя не е популярна и за българския парламент.

Проблемите на България не са свързани само с пропагандата и дезинформацията", каза той.

Белгия, която в момента председателства ЕС, започна разследване преди месеци за евентуална руска намеса на предстоящите избори за европейски парламент. На последното заседание на депутатите в Страсбург беше приета и резолюция, в която се споменава и България.

"Заплахата от Русия към България вече е директна. Ние сме обявени за вражеска държава. Върху България се упражнява пропаганден и информационен натиск, а и директен - чрез действието на руски оперативни групи, които взривявaт, тровят и т.н.  Това продължава повече от десет години", каза Ноев.

Ноев отбеляза, че сред авторите на резолюцията има и български евродепутат.

"Бих отбелязал ролята на Андрей Ковачев. Той е много активен и по въпросите за отношенията на България и РСМ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още по темата: Бойко Ноев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
22
 
10
 
! Отговори
Квиченето на преди 1 месец
копейките не може да надвика фактите.
102
6
 
10
 
! Отговори
мислител преди 1 месец
Става дума за около петнадесет военни обекта на територията на България, главно свързани със доставки за Украйна. Доколкото помня, поне в един случай имаше жертви, казват различни статии от медиите.
101
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За капейките не са важни фактите, а предпочитанията им
100
6
 
19
 
! Отговори
Полк Иванов ВОС преди 1 месец
До 104: "България трябва незабавно да обяви война на Русия и да изпрати войска на фронта в Украйна!" --- ---- --- Аз съм полковник Иванов от военно окръжие София. Дай си трите имена за да бъдеш мобилизиран незабавно. Ако имаш син навършил 18г, ще вземем и него.
99
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В качеството на какъв е поканен Бойко Ноев на това интервю в БНР? Ако приемем, че твърденията са му верни, откъде Ноев има достъп до квалифицирана информация и това значи ли, че има изтичане на данни за разследване, че дори 70-годишни пенсии като Ноев имат информация за секретни разследвания на ДАНС?
98
25
 
3
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 месец
България трябва незабавно да обяви война на Русия и да изпрати войска на фронта в Украйна!
97
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очевидни лъжи с цел вкарване на България във войната. С тази разлика, че ще бъдете мобилизирани вие и вашите деца, но не сина на Бойко Ноев и неговите внуци. Когато тук започнат да летят ракетите, Ноев ще се изнесе в САЩ да си харчи спечеленото докато вас ви ликвидират на бойното поле.
96
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой точно е този Бойко..никой не го знае защо се обажда. Кадет не му е работата
95
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ноевци винаги са били ветропоказатели. да не мислите, че преди който искаше, веднага заминаваше да учи в СССР. И тогава трябваше да се докажеш, да си верен, да венцеславиш, та да успееш. Просто други бяха тогава времената. сега вятърът обърна посоката и същите ноевци пак като преди, ама в противоположната посока. Така са устроени.
94
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България е робинята на русия
93
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
русия винаги е била враг на България
92
8
 
12
 
! Отговори
ПП ДБ преди 1 месец
тази гнусна физиономия ми прилича на 3 пол а в Русия и нормалните държави това не върви и заради това е мразена!Народния съд се връща скоро и тези които предадоха Българи не ги чака добро
91
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо давате поле за изява на такива *** и слуги на чужди интереси!? Аман от подобни на този индивид и*диоти! Толкова са глупави, че изобщо не схващат какви ги плещят и какви могат да бъдат последствията от клеветите им за страната ни! Господи, прибери си вересиите!
90
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия ни е обявила за вражеска държава, а българския неграмотен селянин още смята Русия за братска държава. Защо българския селянин винаги последен разбира ?
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българската ДС с пропагандната и диктатура. Спасили българските евреи, но провели геноцид към българите, който още е в сила. Промиването да мозъци продължава с пропаганда и дезинформация.
88
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ноев послушно следва новото американско изискване да не се отказва от доларите, и си ги взима срещу казаното.
87
3
 
4
 
! Отговори
ДАНС преди 1 месец
Това е нашата голяма *** тайна! Затова сме несменяеми и сме поставени над законите. И ни бранят всички политици с власт - Радев, Пеевски, Борисов. Работим много добре с ГРУ.
86
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако се разровите точно в този сайт, ама точно преди 1 година, ще имате щастието да намерите един друг "анализ" на Бойко Ноев. На парада на победата на 9-ти Май имало само един танк Т-34 и никаква друга техника защото руснаците били останали без никакви танкове и ракети. Такива като Ноев бръщолевят всякакви измишльотини само за да им дават пари.
85
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Склонен съм да ти приема тезата в смисъл , че държава няма , а държава няма защото я унищожихте , вие , не аз , аз не съм бил министър и няма да бъда , защото турските зандани ще ви се сторят райски градини , а с такива неща не искам да се мърся .
84
4
 
19
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 месец
Най-големите евроатлантици и русофоби са завършили в Москва, защото се били сигурни другари, а сега са най-голимите противници на Путин, защо ли, ами то е ясно , това са хора които за няколко долара и евро предават и са готови да предадат всичко и всеки. В България ако не друго то предатели винаги е имало и то много.