Русия осъществявала директно терористични операции на българска територия

Това било доказано дори от прокуратурата
182
Русия осъществявала директно терористични операции на българска територия
Снимка: БГНЕС

Русия осъществява директно терористични операции на българска територия. Това заяви пред БНР Бойко Ноев, бивш министър на отбраната и дипломат.

"Това е доказано дори в някои разследвания на българската прокуратура, които не завършват вече много години.

В България това е една тема, която не е популярна. За съжаление, тя не е популярна и за българския парламент.

Проблемите на България не са свързани само с пропагандата и дезинформацията", каза той.

Белгия, която в момента председателства ЕС, започна разследване преди месеци за евентуална руска намеса на предстоящите избори за европейски парламент. На последното заседание на депутатите в Страсбург беше приета и резолюция, в която се споменава и България.

"Заплахата от Русия към България вече е директна. Ние сме обявени за вражеска държава. Върху България се упражнява пропаганден и информационен натиск, а и директен - чрез действието на руски оперативни групи, които взривявaт, тровят и т.н.  Това продължава повече от десет години", каза Ноев.

Ноев отбеляза, че сред авторите на резолюцията има и български евродепутат.

"Бих отбелязал ролята на Андрей Ковачев. Той е много активен и по въпросите за отношенията на България и РСМ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още по темата: Бойко Ноев
Още от Избори 2022
Григорова отговори на Нинова за сглобката с ГЕРБ: Поредна манипулация
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
15
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 седмици
Децата на България сега се тровят с наркотици, които идват по други пътища. Има един собственик на "фармацевтични" заводи в България, чиито кораби бяха хванати с наркотици в Ирландия. Имаше един бивш серкретар на МВР, по-късно премиер на България, който направи милиарди от трафик на дрога. Последният скандал е с един друг секретар на МВР, който си беше наредил пачките от трафик на дрога. Нещо да коментираш тези случаи Ноев?
62
3
 
5
 
! Отговори
ИВАН ИВАНОВ преди 3 седмици
БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ СИПА НА ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ СТЕФАН СТАМБОЛОВ ЦЯЛО ПРАСЕ В ЧИНИЯТА ДА НЕ ЗАСЛАБНЕ ПРОДАЖНИКА, НО МУ ГО СИПА БАРАБАР С ***. ЗАКЛАХА ГО КАТО ГАДЕН *** НАСРЕД СОФИЯ , МАКАР ЧЕ ИМАШЕ ЕДНА СЮРИЯ ДЖАНДАРИ ДА ГО ПАЗЯТ. НАШИТЕ НОВИ ПРОДАЖНИЦИ АНТИБЪЛГАРИ ОТ КРАВАРСКА АМЕРИКА ГИ ЧАКА СЪЩАТА СЪДБА НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КОЛКО ГАВАЗИ ГИ ПАЗЯТ. ПРИМЕР - АЛ. ПЕТРОВ - АСАН ОТ СЕЛО ЛИСУГЕРОВО. МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОИТО КАТО ЩЕ СИ ЗАМИНАТ КАТО НЕГО..
61
2
 
6
 
! Отговори
Брадатчесъноядец преди 3 седмици
Вглеждайте се във физиономиите по улицата . Бъдете бдителни. Следете за агенти . Дори да е жена ви. Докладвайте всеки враг .
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не вярвам. Щом са пропуснали такива като Ноев, не е вярно. Или е руски агент и работи за Путин, за да всява страх сред обществото и манипулации.
59
2
 
18
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 3 седмици
Така се печелят лесни пари от американските НПО-та. Хвърляш в общественото пространство някакви нелепи твърдения срещу Русия и печелиш някакви яки грантове. Тоя същия е лентайствай в централата на НАТО и е получавал здрава заплата години наред. Единственият начин за него да прави пари не е с честен труд, а с говорене на глупости. Вместо да бъде разобличен и да се искат точни доказателства, тук е пълно с поръчкови пияници, които го защитават.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Каква е тази прокуратура, дето започнала да разследва преди месеци за евентуална руска намеса на предстоящите избори за европейски парламент. Кога се разследва "евентуално" нещо/някой за руска намеса? А, имаше един самолет ... , евентуално.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До да ама не. Не ама да.
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Капитанът. И дрън дрън ерина и пълни глупости на търкалета от поредния шаран.
55
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кажи един терористичен акт бе плоскомозъчен ?
54
5
 
7
 
! Отговори
До капитанът преди 3 седмици
Абсолютно ЗА, но ни липсват политици с гръбнак за тази работа.
53
13
 
10
 
! Отговори
Капитанът преди 3 седмици
Спиране и национализиране на Турски поток,който реално е Руски поток, изгонване на всички руснаци от България, разтуряне и събаряне до камък на незаконния руски анклав в Камчия, изгонване на всички консули и посланика бабка с пагон Митрофанова, прекъсване на всички контакти с Русия, изгонване на Лукойл от България, съд ,присъда, доживотен затвор и пълна конфискация на предателите Бойко, Доган, Пеевски, Нинова и Костадинов. Унищожаване на всички съветски и руски паметници. Слава на България!
52
11
 
9
 
! Отговори
да ама не преди 3 седмици
До макВоенни заводи и складове взривени Гебрев шеф на военен завод отровен .Какво още искате руски ***!
51
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Единственият доказан терорист са САЩ.
50
9
 
13
 
! Отговори
още нещо преди 3 седмици
Само Стефан Стамболов им е намерил цаката на руските шпиони .Просто ги лови и в пандиза или в гроба. Затова руснаците го убиха и взривиха гроба му .
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Например Балкански поток.
48
2
 
7
 
! Отговори
Седларов преди 3 седмици
Шпион, предател, шпион, предател.....
47
10
 
8
 
! Отговори
Империя на злото преди 3 седмици
Абе Рейгън им го каза в прав текст на западняците, а пък те си мислеха, че преувеличава. Вместо да ги бяха унищожили, когато имаха възможност, те се оставиха да бъдат инфилтрирани от неомарксистките "борци за социална справедливост". КГБ Русия е абсолютно зло без аналог в световната история. Ако има дявол, то той е точно там (може би Булгаков все пак ще се окаже прав).
46
10
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 3 седмици
Русия реално е Северна Корея номер две. Половината народ са закрепостени селски хора,другата половина са репресивен държавен орган, който държи в подчинение крепостните. В него се включват всички държавни служители, местни феодали, агенти на службите, полицията, армията , специалните части, граничните части, всякакви комисари и агенти под прикритие и допълнително всички криминални структури подчинени на власта , които респектират крепостните жители на тази анормална руска федерация.
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Руски шпиони ни дебнат отвсякъде! И коментари пишат!
44
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има русофилски терористични гнезда в България, трябва да се изловят и затворят по лагери за държавна измяна.