Ваня Григорова: Няма да допусна да бъда нечия брошка

Резултатът от изборите показал, че не работят с ГЕРБ
Обновена: 18 юни 2024 22:02 | 18 юни 2024 21:57, Нели Христова
43

"Солидарна България" получи подкрепата на 33 613 избиратели на вота за 50-ото НС, което представлява 1,57% от гласовете.

"Не очаквах такъв резултат, има сериозен дефицит в ляво, дефицит на прагматични цели. Опасявам се, че в тази кампания не успяхме да проведем разговора, който трябваше, за да могат хората да се ориентират. БСП и "Левицата" насочиха повече кампанията си срещу нас, отколкото послания към избирателите - да покажат какви са техните решения, това е пагубно за всички в политическото пространство, същото беше и в дясно", коментира лидерът на "Солидарна България" Ваня Григорова в студиото на "Денят ON AIR".

Тя добави, че резултатите са опровергали твърденията в предизборната кампания, че се подкрепят с Борисов.

"Ако Борисов искаше ние да сме патерица и ние бяхме склонни на това, нямаше да сме с 1,5%, нямаше да се чудим как да покрием различни разходи по кампанията", категорична е Григорова.

Анализът ѝ показва, че трябва много по-добра работа на политиците със синдикатите, които през последните години "се стремят да запазят постигнатото, вместо да извоюват нови предимства за работещите".

"Видях как президентът на КТ "Подкрепа" се включи в кампания на "Левицата", може би мисли, че синдикалното може да бъде по-ярко представено, защитата правата на работещите трябва да има политическо изражение, в противен случай ще са в позицията да се молят на политическите елити", предупреди Ваня Григорова.

В ефира на Bulgaria ON AIR тя заяви, че няма да допусне да бъде нечия "брошка", ще продължи да работи с хората около себе си в "Солидарна България".

"Трябва да се оформи организация, в чийто център да бъдат трудовите права. Който ще работи с нея, да признае, че правата на работещите, данъчното законодателство в интерес на работещите е в основата на решаване на демографския проблем, икономическите проблеми, на държавността", призова Григорова.

Очакванията ѝ са при експертен кабинет никой да не поеме отговорност за решенията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Лилавата преди 1 месец
Брошката трябва да е красиво бижу! Ти не си нито едното, нито другото!
33
0
 
3
 
! Отговори
Курнелий преди 1 месец
Ванче, ти не си брошка, а кокошка!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ванче прибирай се в синдикатите, че много изпростя....
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И цикламитее започват да превземат парламента. Ужаст
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Патерица на Борисов. Смятайте щом само 30000 гласа имат, това е по малко от един град в БГ. И от къде се пръкнаха тези? Никой не беше чувал за тях преди месец.
29
2
 
1
 
! Отговори
Интересно преди 1 месец
дали ще се върне с Вили Лилков отново в общинския съвет? Това е безобразие!!! Миналите избори те подкрепи Борисов, и те бяха мажоритарни.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Лола /28/ Екзотичните махали имат много проблеми. Да се заеме с тях, защото ги познава.
27
0
 
3
 
! Отговори
Вакса Григорова: преди 1 месец
"Грантовете в еврооооу сменям ааааз, в европарламента в тозиии час,грантовете стават,левовете - не! Буци да ме купииии с кюлчета понеее,Шиши да ми плати с доларЕ поне!
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мисли се за украшение???
25
0
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 месец
Минето, в София казахте, че Ва я спечелила гласовете, а не БСП, сега като няма БСП, Ваня защо не спечели и то с Мая Барабар? Пчеличката Мая, да не забравя. Ходи от цвят на цвят.
24
0
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
............"Солидарна България" получи подкрепата на 33 613 избиратели....... Хахахаааа, толкова за ромската перла. Марш в катуна!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е Ванче те не беше независим кандидиат много странно разсъждавате...
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Парче оръфане плат , садран от старите килотина Айшанка, с които готвачки си бришат ръцет, ***, масите и пода накрая - парачавраМуЕ неймето.
21
14
 
1
 
! Отговори
лола преди 1 месец
Който си може и знае да защитава интересите и на двете страни на монетата, си го може. Страхотна е Ваня Григорова и за нея се очертава светло бъдеще. Балансирана, добър оратор, необходимото. социално и либерално крило на политиката. С нетърпение очаквам следващия й ход. И да, за синдикатите е права.
20
4
 
7
 
! Отговори
Швед преди 1 месец
Освен с коце копейката да се вземете! Нали сте от един етнос! И зад вас ще са два от най-големите шведски квартали в България!
19
3
 
10
 
! Отговори
Зелен чорап преди 1 месец
Това ромче много на сериозно взе да се взема!
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не си брошка, моме. Ти си просто никой.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що не се вземете със Тревненската цигуларка ? Липсата на множествен оргазъм по време на Секс си казва думатата .
16
9
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
За ромка с вулгарен език от Абисиния (кв. Христо Ботев) и за ром от Максуда - Копейката за нищо на света няма да гласувам!
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тази се възнася на високо, а има да се учи още много. Само с логорея не става.