Пол Маккартни вади любовен албум с кавъри

Дискът излиза на 7 февруари
Обновена: 19 дек 2011 17:24 | 19 дек 2011 16:29,
2
Пол Маккартни вади любовен албум с кавъри
Пол Маккартни ще зарадва своите почитатели с два нови албума през 2012 г. Снимка: Reuters

Пол Маккартни ще извади нов албум, който е озаглавен "My Valentine". Не случайно той ще бъде на пазара на 7 февруари, седмица преди Деня на влюбените.

В проекта ще бъдат събрани кавър-версии на стари джаз и поп парчета. "Новият албум ще бъде с характерни песни между 20-те и 40-те години на миналия век. Песни, които харесваше баща ми", казва Сър Маккартни.

Информация за този албум се появи още през месец май, когато екс-бийтълса обяви, че работи в студио в Лос Анджелис с оркестър и джаз певицата Даяна Крол, съпруга на Елжис Костело.

В записите участва и басистът Джон Клейтън.

Междувременно стана ясно, че Пол Маккартни ще зарадва своите почитатели със солов поп-рок албум, който ще бъде наследник на "Memory Almost Full", излязъл през 2007 година.

Макар и все още неофициално, ето и трак листа на "My Valentine":

1. I'm Gonna Sit Right Down and Write Myself a Letter (Alhert/Young)
2.  Home (When Shadows Fall) (Van Steeden/Clarkson/Clarkson)
3. It's Only a Paper Moon (Arlen/Harburg/Rose)
4. More I Cannot Wish You (Loesser)
5. The Glory of Love (Hill)
6. We Three (My Echo, My Shadow and Me) (Dorsey/Robertson/Mysels)
7. Ac-Cent-Tchu-Ate the Positive (Arlen/Mercer)
8. My Valentine (McCartney)
9. Always
10. My Very Good Friend the Milkman (Burke/Spina)
11. Bye Bye Blackbird (Henderson/Dixon)
12. Get Yourself Another Fool (Forrest/Heywood)
13. The Inch Worm (Loesser)
14. Only Our Hearts

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Пол Макартни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
8-ия ден преди 12 години
"Джаз певицата Даяна Крол, съпруга на Елжис Костело."Даяна Крол, съпруга на Елжис Костело ?Кой ?Елжис Костело ??Елжис ???То е като да напишеш ЕлЖис Пресли вместо ЕлВис ПреслиЕлвис Костело е съпруг на Даяна Крол.Elvis Costello (Declan Patrick MacManus ) и Diana Jean Krall Е, така може....
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 19 декември лидерът на АТАКА Волен Сидеров се завръща на екран като водещ на две свои авторски предавания по телевизия "Алфа". От медията споделиха, че първото е с класическото име "АТАКА с Волен Сидеров" и ще се излъчва от понеделник до петък от 19,30 ч. В него националистът ще анализира, коментира и разнищва лъжите и далаверите на управляващи и опозиция. Политически и социално ангажираната рубрика на Сидеров ще е с продължителност между 20 и 30 минути. Да припомним ли, че именно това авторско предаване на лидера на АТАКА направи известна залязващата кабеларка СКАТ? А че в часовия пояс на неговото предаване рейтингът на Винкеловата телевизийка удари в земята такива предавания като "На 4 очи" с Цветанка Ризова по Нова телевизия и бТВ "Репортерите" на Красимир Герговия канал? Ако върнем лентата ще видим, че водачът на патриотите се раздели със СКАТ след изборите пред 2009 г., когато медията започна да играе открито с ДПС и БСП и да плюе по АТАКА, защото подкрепи единствената тогава алтернатива на тройната коалиция в лицето на ГЕРБ. Така вече 2 г. кабеларката облъчва зрителите си с лъжи и клевети по адрес на Волен Сидеров, с което полегна на Доган и Гоце. Преди време пред в. "Атака" собственикът й Валери Симеонов - Винкела сам призна, че очаква "едни пари" от Първанов, за да си направи партия, която вече е факт. Същият субект с железарски псевдоним пък стана председател на Общинския съвет в Бургас именно благодарение на АТАКА, която днес плюе с неистов бяс. Второто продуцирано и водено от Волен Сидеров предаване ще се излъчва под името "Студио АТАКА". Зрителите на "Алфа ТВ" ще могат да го гледат всяка неделя от 12 до 13 ч. То ще подложи на дисекция всички злободневни теми от седмицата, които казионните медии избягват да коментират от страх да не обидят "бащицата си" Бойко Борисов и национално безотговорната политика на кабинета на ГЕРБ.