Михаела Филева пусна изненадващо видео към "По навик"

Вижте го
3
Михаела Филева пусна изненадващо видео към "По навик"
Снимка: Монте Мюзик

Михаела Филева представи "По навик" на церемонията за връчване на наградите на БГ Радио, а песента вече има и видео.

То се появява спонтанно веднага след тв излъчването на наградите. Екипът на Михаела единодушно решава да отмени предварително планираните снимки в студио, защото емоцията на сцената в пловдивската зала „Колодрум“ не могат да се повторят. Хореографията е на Радостина Точева, а стайлингът на Иван Цуцуманов.

Песента „По навик“ е един от тринайсетте трака написани от международен екип на songwriting camp, организиран от лейбъла Монте Мюзик в края на април тази година. Целта на творческия лагер, в който участват автори от Швеция, Румъния, Латвия и България, е да създаде песни за новия албум на Михаела Филева, планиран да излезе на 20 октомври 2023 година.

Към момента от Монте не издават повече подробности за процеса на работа по време на лагера, но споделят, че всички създадени произведения са с огромен хитов потенциал.

За написването на песента „По навик“ към Михаела се присъединяват Микаела Стридбек от Швеция и румънския продуцент Раду Първолеску. Талантливата ни певица е автор на текста на български.

На 20 октомври й предстои концерт-премиера на новия албум в клуб „Пиротска 5“. Билети ще бъдат пуснати в продажба в близките дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Михаела Филева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Страхотна фигура има това момиче.