SNAP! с диско шоу в Банско

Румънеца и Енчев ще подгреят партито
Обновена: 27 яну 2012 16:09 | 27 яну 2012 16:09,
2
SNAP! с диско шоу в Банско
Снимка: SMM

Turbo B и Michelle, от легендарната през 90-те години денс формация SNAP!, ще гостуват за първи път в Банско. Техният концерт ще бъде на 18 февруари, събота, в залата на местен хотел.

Изпълнителите идват по покана на музикална компания Селект Мюзик  Медия.

Участието на SNAP! ще премине под формата на диско бал с ексклузивни барове и луксозна обстановка, ефектна сцена и осветление, присъствие на красиви топ модели и още много изненади, издържани в стилистиката на диско ерата.

„В България са едни от най-красивите жени на света и затова очаквам с голямо нетърпение всеки мой концерт тук. Енчев ми обеща, че ще ме запознае с Мис Банско, надявам се да не е някоя Мис от 90-те", заяви Turbo B.

Денс формацията ще изпълни пред гостите популярни хитове като „The Power”, „Colour Of Love”, “Oops Up”, “Rhythm is a dancer”.

Началото на зимния ретро бал ще бъде поставено от Румънеца и Енчев.

Продажбата на билетите стартира на 27 Януари и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени от 35 и 50 лeвa.

Гостуването на SNAP! съвпада със Световна купа по ски алпийски дисциплини, за които се очаква да пристигне принцът на Монако Алберт II.

Продажбата на билетите стартира на 27 Януари 2012г. и могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и на рецепцията  на FLORIMONT Bansko на цени от 35 и 50 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
ТурбоДи преди 12 години
"Техният концерт ще бъде на 18 февруари, събота, в залата на местен хотел."В кой от всички хотели, бе !!!
1
1
 
3
 
! Отговори
хайде още 1 път преди 12 години
Продажбата на билетите стартира на 27 Януари и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени от 35 и 50 лeвa.Продажбата на билетите стартира на 27 Януари 2012г. и могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и на рецепцията на FLORIMONT Bansko на цени от 35 и 50 лв.