Създателят на X Factor прие Рафи

Саймън Кауъл му даде ценни съвети и го заплаши, че ще го следи изкъсо
Обновена: 2 мар 2012 11:42 | 2 мар 2012 11:42,
8
Създателят на X Factor прие Рафи
Рафи и създателят на X Factor Саймън Кауъл. Снимка: Вирджиния рекърдс

Победителят от първия сезон на формата X Factor в България Рафи Бохосян реализира своя първи сингъл в Лондон. Парчето бе записано в студиото на Трой Милър, работил основно с Ейми Уайнхауз. Менторът Васко Василев също бе зад своя възпитаник и е помогнал за осъществяването на дебютния проект на Рафи.

Младият изпълнител проведе няколко срещи с музикални специалисти, но със сигурност един от паметните моменти за него от престоя му в английската столица е визитата му при Саймън Кауъл. Създателят на музикалното шоу X Factor и съдия в няколко риалити сезона във Великобритания и САЩ, човекът пред когото треперят всички кандидат-звезди.

„Тази среща за мен беше супер изненадваща. Тя не беше планирана в графика ми и когато ми казаха, че Саймън иска да ме види и да се запознае с мен, направо не можах да повярвам. Покани ме в една разкошна зала с уникален интериор, Лондонската забележителност Goldsmith’s Hall, където снимаха едно от предаванията. Саймън се държа изключително приятно, прояви типичното си чувство за хумор и най-важното – не ме разкритикува за нищо. Каза, че ако не стана звезда ще си имам проблеми с него. Накара ме да обещая, че ще работя много, без да спирам и ще се вслушвам в хората от екипа си, които са професионалисти и знаят какво правят. Най-важното е, че той още веднъж потвърди собствените ми разбирания, че за да станеш световна звезда, трябва първо да си Топ артист в собствената си държава.”

Саймън Кауъл обеща на целия екип на Нова Телевизия и на Рафи, че ще ги държи под око и задължително ще дойде до България.       

Рафи се запозна и с обстановката и творческия процес в музикалния гигант Сони. „Точно така си представям музикалния бизнес. Впечатляваща организация, екип от супер професионалисти, които са концентрирани и изцяло отдадени на това, което правят. Позитивни и вдъхновени хора. Искам да съм част точно от това”, сподели впечатленията си Рафи.

В момента, в студиото в Лондон се прави финалния микс на песента на Рафи. Очаква се дебютният му сингъл да се появи в българския ефир в средата на месец март 2012 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Здравейте , завистливци!Спите ли, спите ли?
5
4
 
4
 
! Отговори
421 преди 12 години
на секундата в другият крачол
4
2
 
10
 
! Отговори
Stan преди 12 години
Момчето има мн големи шансове да стане звезда
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер дано да успеее
2
7
 
5
 
! Отговори
гафи преди 12 години
Хили се много изкуственно,също като Софиянски.Иначе е талант и дано да успее!
1
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма работа станала... Поредната звезда, дето ще изчезне за 2 месеца... А и е голям лигльо!