Веско Маринов удря спирачки в любовта, харесва много по-млада

След шумния развод певецът не смее отново да се влюби
Обновена: 27 юни 2012 16:16 | 27 юни 2012 16:13,
91
Веско Маринов удря спирачки в любовта, харесва много по-млада
Веселин Маринов е несигурен за новата си връзка, момичето било доста по-младо. Снимка: Dnes.bg

Вече отмина почти година от сърцераздирателната раздяла на Веселин Маринов и неговата съпруга Цветанка. И двамата публично представиха своите версии за края на връзката им, която предизивка много медиен шум.

Оказва се, че разводът е оставил дълбока следа и сега бардът се страхува да се впусне в нова връзка.

„Изживях голямо разочарование и усещам в мен нещо, което не ми харесва. Има една боязливост от контакт с нова жена, страх да се обвържа по-сериозно. Защото всички са добри в началото, всичко е хубаво, но после... Вече не съм толкова освободен. Едно време като се влюбех, не се замислях за нищо", разказва Веселин Маринов в интервю за сп. Story.

Той признава, че е наскоро е срещнал едно момиче, с което обаче имат сериозна разлика в годините.

„Много е свястно, но засега се спирам. Просто си мисля, че сега всичко е хубаво, но после? Пред мен са примерите на много такива случаи с двойки с голяма разлика в годините...", разсъждава певецът.

Според него истинските чувства между хората са напът да изчезнат, а дивият капитализъм е превърнал хората в "интересчии".

Противно на всеобщото мнение, че Маринов е богат, той поддържа кариера, прави турнета, помага на родителите и на дъщеря си от първия брак с кредит. Изпълнителят е сигурен, че който полага истински труд в периоди на криза, после ще бъде възнаграден. Но пък не крие, че най-голямото му притеснение е да не остави тези дългове на детето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: връзкаВеселин Маринов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За какво и е?Ще ви кажа-ще се омъжи за него,ще се разведе и ето я вече известна и да я гледаме по цял ден по тв-то!Потен,стой си сам!
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
земете се с Ал бънди
49
11
 
8
 
! Отговори
атарков преди 11 години
Абе градски,Хачо,лека му пръст е показал как да действате.*** бегеш.Какво се чудиш,начуквай бебето и бягай.Дано надминеш Хачо,ти си нашата гордост.Дерзай.
48
5
 
11
 
! Отговори
Информатор преди 11 години
Цецето каза че откакто прекалил с прекомерната употреба на препарата "Gerberaxin" спрел да си изпълнява съпружеските ангажименти при явна невъзможност,ставал му само от адаша на Цветанка :))))
47
4
 
10
 
! Отговори
Ким преди 11 години
Местя си го от левия в десния при тая новина!
46
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поклон за жената дръзнала да се жертва за тоя пустеняк!!!- дано саможертвата си е струвала ...
45
3
 
24
 
! Отговори
До Един преди 11 години
Как да не е огорчен...той е огорчен от всяка жена, която е била до него и той никога не е виновен за нищо...сухар е и не виждам нормална жена какво би харесала в него?
44
1
 
13
 
! Отговори
До 50 преди 11 години
Цветанке,ти си голяма мас..тийка ***::)))
43
1
 
6
 
! Отговори
Цветанка преди 11 години
опа, опуснах се, сега да не ми пратиш хората на Цецко Цветанов да ме арестуват за секс със малолетен. ех, че ми е голяма устата.
42
3
 
27
 
! Отговори
коко преди 11 години
Мекотело,напълнено с 30 литра олио и 30 литра пот издава звуци...Когато червените бяха на власт силно червен,сега и герберско синкав...
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веско + ЦвЦв = ВЛ
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веско,Веско ти си бита карта!
39
3
 
8
 
! Отговори
Цветанка преди 11 години
той е,, бе, брат. просто не иска да се обвързва. ще стане играч на стари години, давай, Весе, щом като не ги е страх момичетата, давай. и аз съм си хванала един съученик на сина ми, вярно дете е, но пък е постоянно възбуден.
38
1
 
9
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Да не е полицай/ка младото гадже...?
37
20
 
37
 
! Отговори
Един преди 11 години
Честно казано не мога да разбера каква е тази непредизвикана злоба към Веселин Маринов. Гледал съм няколко интервюта с него и прави впечатление на един много възпитан и по-скоро плах и притеснителен човек. Няма нищо общо с агресивното и противно поведение примерно на Лили Иванова или големия великан Георги Христов. Последните двама са винаги сърдити на някой за нещо, винаги са неразбрани, все някой им завижда и се опитва да ги ограби. Специално Жорето Христов колкото пъти съм му гледал интервюта, толкова пъти се сърди на целия свят като се започне от журналиста, които го интервюира и се стигне до "всички тези злобни хора, които му завиждат", но той им прощава защото е великодушен. Нито го познавам Веско Маринов, нито сму слушам музиката, но като човек ми прави много добро впечатление. Не разбирам каква е тази злоба към него?!
36
2
 
8
 
! Отговори
коко преди 11 години
Хората,които много се потят имат големи проблеми в пеенето и креватната гимнастика.От тях певци и любовници не става.От тях бягат сгрешилите да дойдат публика и жени|докато им оскубят паричките и после-чупка!|
35
1
 
23
 
! Отговори
БГ-онанист преди 11 години
Веско,карай на чикийки брат,тъй по-евтино излиза!Пък и няма болести...
34
3
 
8
 
! Отговори
yyy преди 11 години
единият ще си прибира ГОСПОЖИЦА ХУБАВИЦА,другият щял да се позапре временно ,но като гледам и двамата са за ***-ПАПАРДАКИС...УВЯХНАЛИС
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Би било чудесно, ако този, който пише статиите, пускаше по един спелчек, преди да публикува. Просто ми писна всеки ден да го виждам това "напът". Стана ви запазена марка са сайта, неграмотници такива!
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А него кой го харесва пък тоя уродлив козел смотан бездарен пръч