Трагедия в семейството на Гари Барлоу, загубиха бебето

Единствената ни мисъл сега е да го погребем подобаващо, заяви певецът
7 авг 2012 11:28,
7
Трагедия в семейството на Гари Барлоу, загубиха бебето
Гари Барлоу скърби за мъртвороденото бебе. Снимка: Reuters

Британската звезда Гари Барлоу и съпругата му Доун изживяват истинска трагедия, след като очакваното им четвърто дете се появи на бял свят мъртво родено.

Певецът от Take That пусна официално изявление, за да спре всякакви спекулации.

"Доун и аз с мъка съобщаваме за загубата на нашето бебе. На 4 август дъщеря ни Попи Барлоу се появи на бял свят мъртвородена. Единствената ни мисъл сега е да я погребем подобаващо и да обградим останалите ни три деца с цялата си любов.

Молбата ни в този болезнен момент е уединението ни да не бъде нарушавано", се казва в съобщението на Барлоу.

Гари и Доун са заедно 12 години и имат три деца - Даниъл, Емили и Дейзи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: смъртTake ThatГари Барлоу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Англия грижата за бъдещата родилка започва още от първите дни на бременноста, бъдещата майка се обучава за раждане и отглеждане на дете, и се дава възможност да избере къде да роди: в дома си с помоща на акушерка или в болница, само при очаквани усложнения раждането става в балница под наблюдение на пълен екип от лекари.И въпреки тази чудесно работеща система,се случват и там подобни трагични неща-мъртво раждане...:(((Разликата с у нас е,че при подобни случаи там няма "акции" срещу лекарите.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да коментирам малоумната снимка...Аз съм фен на Тейк Дет и Гари още от 90-те и новината ме разтърси...Но не мога да се сдържа да не обърна внимание на първият коментар!Все един ще има,дето да зейне:"АМИ НИЕ?!?"Не може ли просто да изкажете съболезнования и да млъкнете в подобен трагичен момент?Какъв човек трябва да си,за да не проявиш съпричастност към скръбта на семейство,загубило новороденото си бебе,защото се чувстваш някак си лично ощетен от факта,че го съобщават в медиите?!?***!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Англия грижата за бъдещата родилка започва още от първите дни на бременноста, бъдещата майка се обучава за раждане и отглеждане на дете, и се дава възможност да избере къде да роди: в дома си с помоща на акушерка или в болница, само при очаквани усложнения раждането става в балница под наблюдение на пълен екип от лекари. В Англия няма лекари, които да са слагали новородено във фризер, или да са го давили в кофа с вода. Затова от трибуната на камарата не се говори за такива прояви на уж лекари
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на снимката Гари Барлоу скърби за мъртвороденото бебе:)) това само в Бг го има:))))))))))
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съчувствия към семейство Барлоу!В изпълненото с дълбока скръб съобщение няма и намек за агресия към екипа,провел раждането на детето.Нито очакване за прочит от трибуната на Камарата на лордовете,какво си е говорил медицинския персонал в същия ден...
2
0
 
33
 
! Отговори
God преди 11 години
Текстът под снимката е потресаващ - сами ли го измислихте или Ройтерс ви го дадоха? Едва ли на тази снимка пее от мъка по изгубеното си дете. Проявете малко уважение към човека и към мъртвото дете. Знам, че ви е трудно - все пак сте български журналисти, но се опитайте поне веднъж. Унгарско-българските ви акционери одобряват ли толкова жълто представяне на новините? Какъвто "Инвестора.бг", такива му и новините.
1
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А за нашите, българските семейства, които губят децата си нема ли да напишете за да страдаме с тях ? Или те не са важни ?