Лейди Гага друсна "паласки" и марихуана в Амстердам

Поп звездата сексимвол? Да бе, да...
Обновена: 19 сеп 2012 15:37 | 19 сеп 2012 15:37,
136

Лейди Гага с наслада "опъва" марихуана. Снимка: Splash

Концертите на Лейди Гага по принцип са забранена зона за фотографи. И явно има защо.

Поп звездата излезе в покъртителен вид по време на концерта си в Амстердам, Холандия. Ако има някой, който е смятал, че Гага може да бъде сексимвол, нека прегледа галерията.

Певицата демонстративно дръпна един джойнт по време на шоуто, а един от сценичните й тоалети се състоеше от черно кожено боди и бяла тениска с марихуана на щампа.

Певицата заяви, че това е мястото да обсъди страстта си към наркотиците, похвали медицинските достойнства на ганджата и дори се пошегува, че ще говори с президента Обама за легализирането на марихуаната по целия свят.

"Искам да знаете, че тя изцяло промени живота ми и аз наистина намалих алкохола. Това беше съвсем духовно преживяване за мен с моята музика", заяви Гага.

Явно развеселена от ефекта на цигарата, лейдито е забравила да хвърли един поглед на изгледа си отзад. Гледка, която може да накара всеки хетеросексуален мъж да забрави поне за седмица за секс...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
1
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Фенки, дори и да застенете като Матросовки на амбразурата пак не може да скриете истината. Чудовищно грозна жена на 26 години.Ако свиреше рок и пееше като истинска рок звезда щеше да е ефектно и хубаво.Ама да плачеш гротескно и да пееш дискажи като Алехандро, Папараци, Бед романс, Mery the night и прочее диско шлагери с тази грозна мутра - е смешно.Поне се погрижи малко за външния си вид, крака ли са, козунаци ли са?Зарязала се е напълно леля Стефка.Ко ша праим? :))Ша чакаме Коледа ;))
91
0
 
2
 
! Отговори
littlemonster преди 11 години
Ето ви истинската снимка...... всичко тук е доста фотошопирано. ;) facebook/photo.php?fbid=477966282227095&set=a.441882789168778.100670.293631080660617&type=1&relevant_count=1&ref=nf
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боб престани като харесваш Ред Хот , пиши на техните статии , а не на тези за Гага
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма работа , нали още може да пее.Не е чак толкова много,а пък преди беше много слаба , което не е много полезно .Поне показва достойни черти и е добра християнка . Тя не от личностите , които прикриват същноста си , и изразява себе си.Read more: showbusiness.actualno/news_400905.html#ixzz271Nm3bwl
88
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лейди гага е естествена на сцената - на нея има секс,марихуана,плач и тяло,необлечено и ненакипрено...тялото на една обикновена жена... какво по-човеико от искреността на сцената!
87
0
 
3
 
! Отговори
monster преди 11 години
tbh, Гага наистина е понапълняла през това турне, но 2 от снимките ясно си личи фотошоп-а хДД
86
0
 
1
 
! Отговори
до 115 преди 11 години
и на тях ли им гледаш паласките?
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знаете ли защо изглежда така? Защото не и пука как изглежда :)
84
4
 
3
 
! Отговори
Кура ми Янко преди 11 години
Що е концерт на лейди Гага?-Гагата друса кълки,сланини и баджаци(целулитни),а пък няколко хиляди й се кефят и я аплоди
83
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рабо́чий и колхо́зница - тва е за вас изкуството и красотата , другари комсомолци!
82
3
 
7
 
! Отговори
аз до 109 преди 11 години
Мисля, че е обидно да пишеш "***" . Освен това е обидно да пишеш на латиница. Инсталирането на кирилица е доста лесно, но ако си "злобно малко чудовище", може да се окаже голям пролем. Музиката на Гага не елоша, но е далеч от стойностна, най-малкото защото песните и ползват семпли от вече познати хитове. А това, че същата се застъпва за гейовете и същите считат за карма да я бранят като "майка орлица" прави ситуацията още по гротескна.
81
4
 
2
 
! Отговори
ужс преди 11 години
бе да изглежда колкото си иска зле, ама да не се показва, аз, че съм дърта чанта, изглеждам по-добре от нея.
80
0
 
4
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Офф Боб не се ли разбрахме , не само фенка , но и фенове. Казах каквото трябваше , като не ти харесва ,можеш просто да смениш статията , нали?Поне Гага е директна и не се крие и не лъже. Каза си какво знае за България.Какво искаш да кажеш ,че само тя пуши марихуана?
79
4
 
4
 
! Отговори
LITTLE MONSTER преди 11 години
Vie se grumnete! Ne mojete da razpozanete hubavata i stoinostna muzika dori da vi se razbie brutalno v selskoto i ednotipno lice! To ne e kato v chalgata kudeto nqma nikukuv zamisul i vsicho e pulno s vuzduh bez nikakva stoinost! Nikoga nqma da razberete, no pone ne govorete pulnite gluposti! E kakvo kato Gaga e kachila kilogrami, predi beshe plasheshto slaba, togava pak vi beshe kriva! Problema ne e v neq, a vuv vas! zashtoto za vas nqma ugodiq!!!!! MAINATA VI!
78
0
 
1
 
! Отговори
Nabuco преди 11 години
До 106 Боб,Стефка наричаш Джерманота, предполагам? :)
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Bob Ti si zleeee ama MNOGO ! Ako si mislite 4e na pevica i e vajen vun6niq vid vie ste nz kfoo A i Gaga mili Bob E PROTIV PLASTI4NITE OPERACII TAKA 4E OTIDI I SE GRUMNI NQKUDE ;)
76
5
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
То и фенките и сега са в почуда к'во да кажат. Понеже Стефка не се срамува от грозотата си и я прокламира навсякъде - те се чудят да приветстват ли снимковия материал или ... както са направили някой налудничави Стефкини зомбита- дани убеждават колко е красива Стефана. Ама вие добре ли сте кой на света е казал, че Стефка е убавица? Никой. А сега ще ни убеждават колко е красива вътрешно. Ще ни разказват какво казала на някакви интервюта, как защитавала правата на цветните и различните.
75
7
 
3
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Да добавя, че нямам нищо против евтинията и диското, ама да се правиш на най-великата с него, някак си нагло е. И отново се доказа Стефка само глупави новини може да произведе. Кой се разписал на *** й, с какъв кич била облечена, на кое ревю отишла, кога била пропушила марухуана, дали се върнала при гаджето си. Явно това са все важни новини, за музиката й, за нейните страхотни качества, за нейните благотворителни и социални инициативи. Невероятна! Снимките са страшно социални, благородни!
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
има такава опция в фотошоп, skew, мога да ви направя такива снимки на всичките
73
6
 
7
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Споко фенки на Стефка, естетичен хирург до месец-два ще я оправи. Не ми се мисли как обаче ще изглежда на 30г., на 40 г. Ужас!Иначе целулита и тук в София се видя, ама запленените от грозота и зомби фенки нищо не видяха. Тях и на 50 см. да ги сложиш до Стефчето и пъпка няма да видят. Някой по-надолу отново е изкендзъл мисълта, че Стефка правила различна музика. Алехандро, Бед романс, Папараци и парчета от последния албум с к'во се различават от евродиското? С нищо. Стефка прави евтинко диско.