Адел нападна Риана, Мадона и Лейди Гага

Възедрата певица възропта срещу формулата "секс - повече продажби"
26 сеп 2012 16:03,
61
Адел нападна Риана, Мадона и Лейди Гага
Адел. Снимка: Reuters

Бременната Адел разнообрази очакването на първата си рожба с малко критики към част от колежките си.

Според нея певици като Риана, Лейди Гага и Мадона разчитат на секса, за да продават повече албуми и водят двойнствен живот, пише БТА.

Те са съвсем различни в живота и рязко се променят, когато застанат пред камерата. Тогава започват да се събличат и разголват, с цел евтина реклама, смята гласовитата изпълнителка.

"Виждала съм ги отблизо, те съвсем не изглеждат така, както в клиповете и в лъскавите списания. Не мисля, че да се употребяваш сексуално, е нещо добро. Едва ли бих посъветвала някого да го прави", твърди Адел.

Възедрата поп певица може би прави тези изказвания от завист, но пък тя винаги е спазвала принципа си, че няма да се подложи на диета, за да подобри имиджа и продажбите на албумите си.

"Не се тревожа, че съм извън нормата, що се касае до теглото ми. Просто правя това, което мога най-добре - пея, независимо че съм по-едра от колежките си. Няма значение как изглежда човек, важно е да се приемеш такъв, какъвто си, и да не се срамуваш от това!", смята Адел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Адел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
5
 
! Отговори
Маймун преди 11 години
Иии тая как се е озверила,ще взема да я сънувам тая нощ.
25
3
 
21
 
! Отговори
Уфф преди 11 години
Абе Адел е страхотна певица беее. Каиши заспали. Само дето не трябва да се гледа ами да се слуша само това е важното при нея. Сега райнето мацка е - праска се, ама когато изкара гласа на Адел лееекинко ше се пропука. Гага така я пере съчмата че чак не ми се говори. Тя главно с визия ги зашаматява зомбитата. Виж Мадона не трябва да се пипа тя титан. Просто за Мадона или хубаво или нищо. Хау.
24
14
 
11
 
! Отговори
little monster преди 11 години
Адел не знам какво коментира, при положение, че на живите й изпълнения толкова фалшиви на място, че чак лошо ми става... Гага, Мадона и Рири са на върха, а тя милата се чуди как да се качи там... Трудничко ще й е.. Това, че е направила един успешен албум (не знам какво му харесват, баси буламащината е според мен), не й дава право да обижда другите... Особено Гага от тук споменатите има невероятен глас, не знам кака Адел какво злобее. ..
23
12
 
6
 
! Отговори
Hasan преди 11 години
Аз пък се чудя,няма ли тази ,,едрата'' срам,че яде повече храна отколкото 5 нормални човека!?Хората с нормално тегло изглеждат секси,това че се събличат означава,че се харесват..А ти Адел,пееш си добре,но и ти си пеят добре,само че за сметка на теб,те ядат по малко..Айде ходи да вървиш или да спортуваш нещо друго там и не се оправдавай с бремеността:)) Заради вас ,,едрите'' скоро няма да остане нищо на земята..не може да ви нахраним:)
22
0
 
6
 
! Отговори
не се интересуваям преди 11 години
ква е тая ненормална снимка, и каква е тая, не ни занимавайте само с ненормалници
21
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vsi4ki 4algari, koito iskat da gledat, da si gledat Planeta. Tam ima gotini matzki s miauka6ti glasove. Koito iska da slu6a naistina dobar glas da slu6a Adel. Takav talant se rajda 1 na 1 milliard.
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък не проумявам защо всички певци трябва да скачат по сцената като пружини... Това ли вие критерия за успешен изпълнител? Не че не е важно да имаш присъствие на сцената, но някои песни не го изискват, а като гледам песничките на Адел, някак си не си ги представям с хореография особено пък изпълнявана от пълничката Адел.
19
4
 
7
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Абе и тя (Адел) се чуди как да попадне под прожекторите с някоя много "музикална" новина. Лелче, направила си велик албум, яки концерти ... кой те натиска та звъниш? Бре жена стой си в къщи, раждай. Ако до 1-2 години не направи нещо ново всички ще сметнат, че е one hit wonder
18
1
 
5
 
! Отговори
MDNA преди 11 години
Прави сте. Искам Адел да остлабне с около 50 кг. и след 3 минутен крос да изпее "Rumor has it".След нови 2 минути в тръс да изпее "Someone like you". И Марая Кери и тя е същата - около 90 кг. почти не помръдва и голям глас, много октави.
17
2
 
9
 
! Отговори
Виктория преди 11 години
Браво Тулски, Форски, Морски! Адел реши, че два супер успешни албума дават права да започнеш да плюеш, заклеймяваш и определяш кой, как и защо в музиката. Не е хубаво муци-гуци. "Всичко се връщааааа" беше казал един наш певец. Сега като роди ще я видя как ще намира време за себе си, децата, мъжа, музиката сцената. Както по-надолу са отбелязали някой когато си 100 кг. и пееш от място е едно (оперните певици), а когато си 46 кг. и 1 час и 50 мин. скачаш, тичаш, пееш и следиш хореография е друго
16
3
 
11
 
! Отговори
MDNA преди 11 години
Адел явно е забравила как я обиждаха, че е дебела, че не става за модел, за модна икона, разни дизайнери и други "звезди". Списание "Вог" претърпя най-големия си провал с нея на корицата. Мадона никога не се е изказвала обидно за фигурата и килограмите на Адел, напротив казвала е, че уважава британката. Явно Адел се е самозабравила и влиза в ролята на онези "звезди", показва се, че е комплексирана жена. Да, тя има право да греши, но все пак ме разочарова-вече не съм нейн почитател.
15
2
 
17
 
! Отговори
Виктория преди 11 години
Адел е страхотна певица, невероятен артист. Продала е няколко милиона копия само от последния си албум. И докато Риана и Гага се опитват да стигнат върховете, то Мадона не я закачайте, продадените албуми са над 300 млн. Мадона танцува и се движи по сцената така, че ако Гага и Риана направят и половината от тези движения няма да могат да си кажат името. Ако Адел направи за 1 минута това, което Мадона прави на сцената по време на концерт-ще получи сърдечен удар и ще загубим една даровита певица
14
2
 
3
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Не само по талант са джуджета... ;)
13
4
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Е ако беше "напълно вярно", защо дебел Адел продаде милиони албуми?
12
9
 
12
 
! Отговори
аз преди 11 години
Прекрасна, изключителна изпълнителка. По талант другите са джуджета пред нея, сори, зомбита...
11
6
 
20
 
! Отговори
Буров преди 11 години
Както винаги журналята задават тона на коментарите. Какво означава "възедрата" певица? Понеже тази изключителна певица връща истинското призвание на музиката - хармонията, текста и красивото внушение, веднага трябва да бъде оплюта, заради ония три чанти, които са си едни най-обикновени пешкири на Дявола.
10
11
 
9
 
! Отговори
McQueen преди 11 години
Жената е луда и завижда .....
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе скапаняци, нали ако отслабне ще си съсипе гласа? За голям глас и силна тяга трябва гръден кош. Не сте ли се чудили *** ***, защо всички нежни певачки като трябва да взимат високи честоти имат нужда от опора? Гледайте внимателно ***, учете се и не занимавайте закърнелите си мозъци с неща, които не разбирате, защото заради такива убитаци като вас музиката е на тоя хал.
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук май коментират само чалгаджии. Специално за вас убитаци - циците НЕ СА гласни струни.
7
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напълно вярно. Кайли Миноуг също продава музика със *** си. А Мадона и Риана нямат за пет пари глас. Просто това е 21 век - никой не гледа таланта.