3 часа, 15 000 души и една легенда

Лили Иванова изпълни до краен предел "Арена Армеец"
Обновена: 23 ное 2012 14:39 | 23 ное 2012 09:51,
324

Снимка: БТА

Над 3 часа пя примата на българската естрада Лили Иванова пред 15 хиляди души публика в столичната зала „Арена Армеец“ снощи.

Тя стана и първият български изпълнител със самостоятелен концерт в залата, която беше изпълнена до краен предел. На сцената тя се качи с 31 музиканти, обединени във формацията Grand Li Orchestra, и зарадва феновете си – и млади, и стари, с над 20 песни и 5 биса. Публиката на няколко пъти става на крака по време на концерта.

Тя изпълни основно нови песни, но не пропусна и старите си хитове, като кулминацията беше "Камино". Лили Иванова изпя също „Черната овца" на Ахат и отново демонстрира перфекционизма си, като прекъсна изпълнението на една от песните заради технически проблем и след това я започна отначало.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
5
 
4
 
! Отговори
-- преди 11 години
До 279А като прочета мнения като твоето... С тия намеци колко велика била Паша Христова и как толкова много щяло нищо да не е същото ако била жива... Първо, за тия 50 години покрай Лили са минали тонове конкуренция, при това достатачъно талантлива, второ - ти колко пени знаеш на Паша Христова? Случайно ако имаше някакъв поглед - Паша е невероятна изпълнителка с краен уклон към теми като смърт и в 90% от песните й се пее за смъртта на млади хора, за войни, за черни светове...
241
5
 
13
 
! Отговори
Данета преди 11 години
Бях на концерта, много съм разочарована, изобщо не ми хареса... Тя се скара със създателите на великите й песни и няма право вече да ги изпълнява. Лили И пя само някакви нови песни, които изобщо не ни впечатлиха. 90% от тях аз лично чувах за първи път и изобщо не съм впечатлена :(
240
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това гробище пари да ми дават няма да ида да я гледам...всеки с вкуса си.
239
5
 
18
 
! Отговори
простакиня преди 11 години
" Никакви поклони. Човек трябва да се държи достойно за възрастта си, а не на дърти години" Първо, ти достоен ли си с това отношение към възрастните като ги наричаш " дърти", та да искаш съответното достойно отношение?Второ - ти имаш ли какво стойностно и ценно да кажеш, че и да научиш следващите?" Много ми е забавно как чалгата бива представяна като единствената алтернатива на баба Лили" Хайде да го направиш не толкова забавно, а да изброиш 3 алтернативи на " баба ти" Лили валидни в / за Бг, които да са: 1/ масово харесвани за 3 поколения (над 60, между 40- 60, межу 20 - 40), 2/ да казват нещо за вечните неща като Родина, любов, дом, 3/ Да са познати, принавани и продавани в чужбина.
238
0
 
11
 
! Отговори
BG-681 преди 11 години
До murmashka, така е, ЛИЛИ ИВАНОВА Е РЕЛИГИЯ но те харесват ВИСОКА ***-АВТЕНТИЧНА БЪЛГАРСКА КУЛТУРА: "Твоите баджаци цели козунаци,топли са и меки даваш ги на всеки! Твоите гърдички палави лисички, твоите очички шарят като птички." ***. Кристали - Твоите баджаци; "Момиче сладко ела при батко той да ти каже две думи кратко. Друсан кебаб не си ли яла, песни с мерак не си ли яла, в меко легло не си ли спала, ако не си пробвай пробвай"
237
5
 
20
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
До 262 Не искам да коментирам писаниците Ви.Под достойнството ми е..Ще Ви кажа само едно нещо пък Вие помислете върху него! НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВИ УБЕЖДЕНИЯ,ако не харесвате песните и изпълнението на Лили Иванова,значи сте музикален инвалид.Това не се лекува и затова на ,,музикални теми" не се изказвайте! Смешен и жалък сте! P.S. Предполагам че и Вие както и аз сте противник на ***,но не ставайте смшен! С това им помагате
236
6
 
17
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Когато Лили пее всичко немее! Може да я харесваш,може и не.Но да не признаеш че е голяма певица не можеш! Където и да идеш по света,като кажеш че си от България и ти отговарят: ,,Аааа,Лили Иваниова!"
235
0
 
6
 
! Отговори
простакиня преди 11 години
що му е да пее за партии????Понякога се правят компромиси за пари, понякога ширпотреб - правили са го абсолютно всички творци от време оно (тези, рисували или композирали за нахлебниците на престола), или просто си изказват предпочитанията, за което имат право. Но като се отсее с времето, остава вечното. И при Лили остава множко.
234
10
 
3
 
! Отговори
icokobata преди 11 години
талант-малант....това старо продажно ла*но,що му е да пее за партии????
233
4
 
18
 
! Отговори
простакиня преди 11 години
Тук коментирате какво е постигнала Лили. Безспорно тя е Н 1 и си остава такава. Няма кой да я замени - чалгаджийките още търсят своя стил или са го намерили, верно е, че те също имат поклонници.Аз ще погледна от друг ъгъл: какво на мене лично ми е дала Лили и какво още дава на децата ми.Дава ми гордост, обич към Родината, размисъл за вечни неща. Дава или подканя и младите към тези неща. защото ако я няма Лили, тежко ни на нас и на поколението ни. От телевизора и електронните игри тласкат само към убийства, алчност, надпревара. От чалгаджийките кое се продава и кое не, и никакво време за вечните неща като любов, красота, търсене на духа.Поклон пред голямата жена Лили!
232
5
 
12
 
! Отговори
ааа преди 11 години
ПОКЛОН. Който го може, го може. Дали ще видим някой политик; магистрат; държавен служител я в Б-я, я в ЕС; да събере доброволно толкова хора, за толкова време в зала "Арена Армеец".....
231
5
 
28
 
! Отговори
777 преди 11 години
Лили Иванова е безспорно талант.Отдавам й заслуженото уважение,за дългите години,в които тя прави,това което може.Нека всеки от вас пишеш коментарии,да помисли,какво е постигнал в този живот.Бъдете критични към себе си,а успелите да ги поздравим,защото тази жена,независимо от годините си може да прави много хора да се радват.Когато всеки от вас стане на тези години и има сили да зарадва 15000 души,да бъде поздравен!Ако не можете да оцените труда на тази жена,просто е тъжно!
230
4
 
5
 
! Отговори
jjj преди 11 години
Половината от коментарите са написани от двама-трима човека - толкова си приличат.Всеки, който каже нещо вярно, но не харесващо се на " родата" получава безброй минуси, дори и да симпатизира на бабето. Това ако не е зомбиране - здраве му кажи.Някой казва - като не ви харесва, не четете. А нали затова са коментарите, за да си каже всеки мнението. За да спрат ненормалници да се превъзнасят, и да си мислят, че са единствени и ненадминати в света.
229
7
 
36
 
! Отговори
Един преди 11 години
Лили си е Лили. Уникална, единствена и неповторима. 50 години на сцена и винаги 1. Събра 15 000 души публика, които я аплодираха непрекъснато. Изпя и "Черната овца", по-добре от "Ахат", да не говорим за "Камино", просто уникално. Поклон пред таланта.
228
23
 
6
 
! Отговори
спомен преди 11 години
Въпреки че поражда много негативни спомени и не е от най-симпатичните личности баба Лили е талант. Като се замисля какво друго й остава -мустаката мома от Кубрат, стигнала до жена на Янчо Таков пореден 5-ти мъж, ако се не лъжа, комунистическа чалгаджийка. Пример за селса амбиция.Щом на почти 80г. има публика ,ОК.
227
4
 
13
 
! Отговори
не син преди 11 години
Ходих на баскетболния турнир в зала " Армеец " със Барселона,Панатинайкос,Партизан и Лукойл Нефтохимик ! Който разбира знае какви са тези отбори ! При дневен билет 10 лева в залата имаше до 1000 човека ! На " Дисни на лед " положението беше същото ! А баба Лили с 15000 публика !!! И правостоящи,не мога да повярвам !
226
4
 
6
 
! Отговори
ШАРОВ.. преди 11 години
До damataЩЕ ТЕ ВИДИМ ТЕБ КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ НА 6О? ДОРИ МУСТАЦИ ЩЕ ТИ ПОРАСНАТ!
225
8
 
25
 
! Отговори
ШАРОВ.. преди 11 години
ЗАВИСТНИЦИТЕ ДА ПУКНАТ !! ДА ЖИВЕЕ ЛИЛИ ИВАНОВА И ДА НИ РАДВА ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ
224
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какъв талант,каква легенда от комунистическо минало,беше забранено друга музика да се слуша,самоЧАЛГА
223
10
 
35
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Много големи простаци има в тази България... каквото и да бълвате срещу Лили Иванова, ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА и УНИКАЛНА!!!