Огън и страст след 35 г. на сцената

Катя и Здравко от "Ритон" спретнаха яко шоу в НДК
Обновена: 29 ное 2012 15:01 | 28 ное 2012 12:05,
63

Снимка: Булфото

Катя и Здравко от дует "Ритон" отпразнуваха своите 35 години творческа дейност с издаване на нов албум и национално турне в летните театри на няколко от най-големите градове в страната. Кулминацията беше снощи с голям шоу спектакъл в зала 1 на НДК.

Концертът беше изцяло на живо с оркестър и танцови формации. За хита им „Дон Кихот и Дулсинея" на сцената изникна 3D вятърна мелница, за „Елате ни на гости" пък се появи домът на музикантите.

Изображенията бяха пресъздадени благодарение на най-новите компютърни технологии по метода „3D mapping" на MP Studio.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: концертритон3D mapping
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
ДО 46 преди 11 години
Всеки сам прави своя избор, как и с кого да живеее. Да учи, работи, да ражда и гледа деца. Къде и как да влага парите си. Нямате право да съдите, никой. Живота на всеки човек е право на личен избор!!!
42
3
 
4
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
#56,ти добре ли си бе?!!!Как ще сравняваш Каризма с Ритон бе,алоуу!!Тая Галя от Каризма е такава флегма.#50,дует Ритон по ще ги помнят за разлика от теб!И не си ти човека който ще ги съди за това дали са си осиновили дете или не.
41
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тез пък кой ги слуша,доживотни ***,други няма ли,и онази баба дето още малко ще чукне 90г,няма ли да се пенсионират бе
40
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
51 дуета си има стил и не изневерява на него..ако го промени..ще са вече както всички нови и временни звезди..а както виждаш Ритон си го има..по долу някой философ по скоро 50 коментира личният им живот..я не си пъхай носа в личното право на живот и избор на хора които са личности..а иначе Катето си изглежда добре за годините -;)))бива си я..живи и здрави и нови творчески успехи им желая..помним ги от едно време..харесвахме песните им..и ще ги подкрепяме и за в бъдеще
39
2
 
5
 
! Отговори
hmm преди 11 години
cql jivot nqmat deca zaradi neq, no taka i ne go pusnaha momcheto - tq i bashta i generala. mojeshe pone toi da e shtastliv bashta, a tq cql jivot mu izpiva kruvchicata.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ги харесва, ама евала им щом са дръпнали *** да ги гледат.
37
9
 
4
 
! Отговори
жалко преди 11 години
Имат няколко хита Катя и Здравко, но и те както цялата ни естрада не можаха да се надскочат и да започнат да правят музика, която да се слуша и продава.
36
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога не съм харесвала песните им и тях самите.А това,че нямат деца не е по тяхна вина.Но,че можеха да осиновят поне 2 и не го направиха не ги оправсава.Всеки знае да мисли само за себе си.Но да поемат отговорност малко хора се решават.Такива като тях с пари поне това можеха да направят-да помогнат на някое детенце да живее по-добре.Защото след още 5 години нито те ще изглеждат добре,нито някой ще ги помни.Но и нищо значимо няма да са направили.Отнася се и за Р.Кирилова и за Л.Иванова...
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Здравко е готин човек за разлика от Катя.
34
7
 
5
 
! Отговори
иво преди 11 години
хубавото на катя е, че не е раждала и няма хемороиди, съответно може яко да я плющят в ***
33
5
 
0
 
! Отговори
dedi преди 11 години
до 33 едно време, по комунделско, се гласуваше с картички, раздаваха ги по големите тогавашни държавни фирми като "Инжстрои" и "СОфстрои", и така Катето и Здравко набраха точки в ня какво класиране. Питаите Спространов. А между другото Катето има едни братовчетки -с класа над нея
32
4
 
6
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
Здрасти Здравко!
31
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изчетох всички простотии долу. Типични *** сте 80%. Докато не наблъскате с глупави, унижаващи коментари, няма да Ви бъде! Злоба, завист.А за годините - ще Ви видя след 15-20.
30
10
 
18
 
! Отговори
Музикален критик преди 11 години
Катето и Здравко си бяха демоде още преди 30 години!Пеят еднообразни, монотонни и почти еднакви мелодии!Песните им имат звучене на руски частушки!Никакво модерно звучене!Например:песните на известният дует Албано и Ромина Пауър дори и след 30 години имат актуално звучене!Или пък Тина Търнър, Стиви Уондър, Лайънъл Ричи...Катето и Здравко могат да бъдат "звезди" единствено в някоя затънтена руска губерния в далечен Сибир:)))))))!
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Т'ва е то: "Елате ни на гости!", бау.
28
21
 
18
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Я ги накарайте да пеят на живо, че да чуете вуци как вият :p Тия, освен на булята с балкона, с друго не съм ги запомнил.
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Пич Ако знаеш каква злоба е ще ти секне ентусиазма.
26
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лелееее, като за 54-годишна е страшно секси.
25
2
 
1
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
До #33 Пич:ето ти я Катето като млада: vbox7/play:05ef4f65
24
4
 
22
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
Големи сладури са!!Обаче старите им песни са по-хубави от последните им!А бе съжаление вече няма и няма и да има такава хубава БГ-естрада като тази от едно време.То с тая чалгализация...