Васил Найденов вдигна на крака цялата поп гилдия

Певците поляха старта на BG Music Channel
Обновена: 8 окт 2013 09:58 | 8 окт 2013 09:54, Александър Попов
11

Васил Найденов бе звездата на вечерта. Снимка: BG Music Channel

Над 100 изпълнители и автори уважиха първото парти на новата музикална телевизия BG Music Channel, която даде заявка да бъде лидер в своя сегмент. Тя ще предлага на зрителите си само българска популярна музика във всичките й жанрови разнообразия - от рок до поп и хип-хоп.

Снощи на едно място се събра почти цялата гилдия, а голяма част се качиха и на сцената на Sofia Live Club да изпълнят своите хитове и да подкрепят новата медия.

В препълнения клуб наздравици вдигнаха певци от три поколения - Георги Христов, Графа, Здравко и Катя от Ритон, башмайсторите Lexus и Били Хлапето, Рафи, Лео, Васил Найденов, рокаджиите от Б.Т.Р., Криско, Ангел и Моисей, Стефан Илчев, пълният комплект съдии от X Factor - Любо, Мария Илиева, Саня и Заки, доайенът сред композиторите Тончо Русев, Камелия Тодорова и др.

На сцената също бе повече от интересно. Водещ на купона бе Играта, а началото на купона дадоха Наско и Б.Т.Р. с актуалното си парче "Забравената нежност".

След тях щафетата поеха D2, Рафи и Лео, които използваха възможността да честитят рождения ден на "дедо си Део", Ангел и Моисей, Криско, Кристо и Лора Караджова, Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Мария Илиева, Любо, Ice cream. Кулминацията на купона бе за голямата звезда на вечерта Васил Найденов, който вдигна всички на крака с вечните "Телефонна любов", "Сбогом, моя любов". Под бурните аплодисменти Васко Кеца бе връщан и три пъти на бис.

Шефът на BG Music Channel Денис Касъмов обеща телевизията да се превърне в "дома на българската музика" и чрез ефира си да подкрепя родните изпълнители и автори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Денис Касъмов е роден в град София и е на 22 години. Неговият баща е Виктор Касъмов, който е продуцент, президент на музикалната компания "Ара аудио видео", както и директор на телевизиите "Фен ТВ" и "Балканика".
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ Е ДЕНИС КАСЪМОВ,ДЛЪЖНИ ЛИ СМЕ ВСИЧКИ ДА ЗНАЕМ? ТАКА КАО ГО ГЛЕДАМ Н ОКОЛО 19 ГОДИНИ ,КАК ЛИ ТАКА ШЕФ Е СТАНАЛ?
8
0
 
1
 
! Отговори
SM *~* преди 10 години
Bravo!
7
4
 
1
 
! Отговори
A преди 10 години
Абе тия динозаври не знаех че са живиИ за кво са там?Тия от 20 години не са издавали песен???Много ни е зле музикалната култура ...
6
1
 
5
 
! Отговори
Lina преди 10 години
Пълна имитация на откриването на Бокс ТВ - същия клуб, същата концепция, същия канал даже цвета са им откраднали... чалга манталитет ;) жалко за изпълнителите, които се подхлъзват там. А Денис Касъмов последно го видях в една чалгатека в студ, град надрусан пипаше се с едно момче..
5
1
 
3
 
! Отговори
elena преди 10 години
BRavo BOX Tv, purvo Lili Ivanova a sega i VASKO!
4
2
 
9
 
! Отговори
Санадино преди 10 години
До Анонимен И какво,ако е той? Супер е, че искат да съберат на едно място само българска музика и да помагат на нашите музиканти!
3
0
 
11
 
! Отговори
Име (задължително) преди 10 години
БРАТ АРГИРОВ :) :) :) :) :) ГОУЕМИ СТЕЕЕ!!!!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Obojavam Vasil Naidenov, pozdravi
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
касъмов и бг чанел?ако това е сина на касъмов шефа на поп - фолк фирмата ара .....