Миро представи новия си проект "Деца"

Вижте видеото към песента
12 фев 2014 11:22, Александър Попов
10
Миро представи новия си проект "Деца"
Снимка: Dnes.bg

Новият видеоклип на Миро - "Деца", вече е факт. Песента бе представена премиерно в ефира на Канал 1 по време на наградите на Box TV. Тя е по музика на Реджи, аранжимент на Филаделфо Кастро и текст на Миро.

В него участват деца от училището по изкуства "Щастливи деца" в подкрепа на "Шарената къща - дом за мама и деца". В клипа към песента специални роли са поверени на Мария Силвестър и Аксиния.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Момче съм преди 10 години
Тоя ми е писал *** го отрязах преди години и тогава изглеждаше по-добре :D
3
0
 
3
 
! Отговори
Bruno Mars преди 10 години
миро, чудесна песен. как не ти хрумна по-рано (преди да излезе моята)!
2
2
 
5
 
! Отговори
jane преди 10 години
Аз пък не разбирам модата с клипове стил 60те (ако не се лъжа) в САЩ. В България също сме имали музика и клипове от това време. Имали сме и живот, също. Има какво да се покаже от нашето собствено минало, все пак и тогава са живяли хора, и тогава са се обичали, и тогава са се вълнували от някакви неща. Има какво да се покаже, и то да е свързано с нас, като нация, а не с някоя друга нация. Иначе идета за децата е супер. Трябват и много повече бебенца на тая страна :)
1
0
 
23
 
! Отговори
Софиянец преди 10 години
Добре, каква е тази мода всяка песен, която бъде изпята да става "проект"?!?! Това е просто една песен, към която е направен клип. Не виждам никаква "проектна" дейност....